اخباری و گوهری نشد؛ گلر پرسپولیس ماند

اخباری و گوهری نشد؛ گلر پرسپولیس ماند

امیررضا رفیعی فصل بعد هم در پرسپولیس خواهد ماند، چرا که این باشگاه موفق به جذب دروازه‌بان دیگری نشد.

در شرایطی که در هفته‌های گذشته جدایی امیررضا رفیعی از پرسپولیس جدی به نظر می‌رسید، حالا ورق به سود این دروازه‌بان برگشته و او فصل آینده هم پیراهن سرخ‌ها را بر تن خواهد کرد.

رفیعی که برای رسیدن به فرصت بیشتر بازی، حتی تا آستانه حضور در گل‌گهر پیش رفته بود، با باشگاه درباره جدایی مذاکره کرده بود. همین موضوع باعث شد مدیران پرسپولیس به دنبال جذب یک دروازه‌بان دوم بروند، اما نه مذاکرات با محمدرضا اخباری به سرانجام رسید و نه بحث بازگشت گوهری از حد شایعات فراتر رفت.

پس از منتفی شدن این گزینه‌ها، مهدی تارتار بار دیگر شرایط رفیعی را بررسی کرد و در نهایت تصمیم گرفت این گلر جوان را در تیم حفظ کند. بر همین اساس، تارتار با رفیعی گفت‌وگو کرده و این دروازه‌بان نیز امروز راهی ترکیه می‌شود تا به اردوی آماده‌سازی پرسپولیس اضافه شود.

طبق پیگیری‌ها، باشگاه پرسپولیس نیز قصد دارد پس از پایان اردوی ترکیه، قرارداد رفیعی را تمدید کند تا او با خیال راحت فصل آینده را هم در جمع سرخپوشان آغاز کند.نکته قابل توجه اینکه امیررضا رفیعی در گفت‌وگو با خبرورزشی نیز این خبر را تأیید کرده و ماندنش در پرسپولیس را قطعی دانسته است.

بیشتر بخوانید: آخر هنر دلالان و ناتوانی مدیران در فوتبال ایران؛ اگر فقط اسم و سابقه ملاک است، چرا با دایی و باقری قرارداد نبندید؟

  • ازدواج رونالدو و جورجینا در فضای مجازی؛ مراسمی که هنوز هیچ‌کس تأیید نکرده است!

  • اولین واکنش ملیکا پارسادوست پس از صدور حکم نهایی پژمان جمشیدی: حالا تا صبح تیترهای بزرگ بزنید تبرئه شد… +عکس

  • کسی که برای ساپینتو مشروب می‌آورد، آزادانه در باشگاه تردد داشت/ آدمی که شب‌ها زیر پله می‌خوابید، برای علی دایی شاخ شده!

  • نقش پررنگ سیاوش قمیشی و یک مربی ایرانی در شب بازگشت بوکسور بریتانیایی +ویدیو

  • بالاخره پرونده جمشیدی بسته شد؛ پژمان در نوبت اجرای ۹۰ ضربه شلاق

  • ضربه مغزی یک زن در درگیری فوتبال مردان مقابل تابلوی «احترام به داور»! +ویدیو