از این تجاوز آشکار ازسوی کشور همسایه شگفت‌زده شدیم | به دنبال شعله‌ورسازی جنگ هستند

دبیرکل سازمان بدر ضمن محکومیت حمله نیروهای سعودی با پشتیبانی هوایی آمریکا به پایگاه‌های حشد الشعبی، تأکید کرد که عربستان در حال تکرار رویکرد خصمانه خود علیه عراق و مردم آن است.

العامری

به گزارش هشمهری‌آنلاین، خبرگزاری رسمی عراق (واع) ظهر امروز (چهارشنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که «هادی العامری»، دبیرکل سازمان بدر در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان سعودی به خاک این کشور، عنوان کرد: تجاوز شنیع و بدون توجیه علیه حاکمیت عراق و نیروهای مسلح آن از طریق حمله نیروهای سعودی با پشتیبانی هوایی آمریکا به مواضع نیروهای حشد الشعبی در چندین نقطه در سراسر عراق که به شهادت شماری از قهرمانان حشد و جراحت شماری دیگر منجر شد را به شدت محکوم می‌کنیم.

العامری ضمن درخواست از دولت عراق برای اینکه اتخاذ موضعی قاطع و محکم در برابر این نقض حاکمیت کشور و هدف قرار دادن نیروهای دارای نقش اساسی در برقراری امنیت و ثبات و در حال تعقیب بقایای گروهک تروریستی داعش، افزود: عراقی‌ها از این تجاوز آشکار از سوی یک کشور همسایه که عراق همواره دست برادری و همکاری به سوی آن دراز کرده و در طول سال‌های دشوار نهایت صبر را در برابر آن در پیش گرفته، شگفت‌زده شدند.

دبیرکل سازمان بدر در ادامه یادآور شد که گروهک‌های تروریستی از خاک عربستان به عنوان نقطه آغاز اقدامات خود استفاده می‌کردند و در آنجا از حمایت و تسهیلات برخوردار بودند تا هزاران عنصر انتحاری و خودروهای بمب‌گذاری شده بفرستند و از تشکیل باندهای تروریستی برای ریختن خون مردم عراق حمایت کنند با این هدف که مانع از برخورداری این کشور از امنیت و ثبات شوند.

وی ضمن ابراز تأسف نسبت به اینکه عربستان اکنون نیز همان رویکرد خصمانه در قبال عراق و مردم آن را به شیوه آشکارتری تکرار می‌کند و در تلاش است جنگی را شعله‌ور سازد که بغداد از طریق برقراری دوباره روابط با ریاض، حسن همجواری، همکاری با همه کشورهای منطقه و گشودن فصل جدیدی در روابط دوجانبه، به دنبال خاموش کردن آن بوده است، افزود: با این حال، رژیم سعودی بدون هیچ توجیه یا مدرک روشنی به این اقدامات بازگشته و تنها هدف روشن از این کار، محدودسازی نقش عراق است که خواستار ثبات و پایان جنگ‌ها در منطقه می‌باشد.

العامری همچنین تأکید کرد: نقش آمریکا در حمایت از این تجاوز وحشیانه، ایالات متحده را در برابر مسئولیت‌های حقوقی و اخلاقی خود قرار می‌دهد. شایسته‌تر بود که این کشور به توافقنامه امنیتی امضا شده با عراق پایبند باشد، به حاکمیت آن احترام بگذارد و به تعهدات خود برای محافظت از امنیت آن و دفع هرگونه تجاوزی که خاک و نهادهای نظامی آن را هدف قرار می‌دهد، عمل کند.

وی با تأکید بر اینکه این رفتار خصمانه مستلزم ارزیابی مجدد و جامع همه روابط و توافقنامه‌های منعقد شده با آمریکا و در رأس آنها توافقنامه امنیتی، به شیوه سازگار با منافع عالی ملی و حفظ حاکمیت و کرامت عراق است، عنوان کرد: منطقه امروز در یک مرحله محوری قرار دارد که نیازمند موضع ملی یکپارچه عراق برای دفاع از حاکمیت و محافظت از جان شهروندان آن است.

کد خبر 1056777 منبع: شفقنا

  • جزئیات پیشنهاد ایران و عمان برای تغییر مسیر تردد در تنگه هرمز | مسیر جنوبی تنگه را حتی برای یک ساعت به رسمیت نمی‌شناسیم

  • فوری؛ ایران پیشنهاد عمان در مورد تنگه هرمز را رد کرد

  • پیام مهم سردار قاآنی برای عربستان و آل سعود

  • برای شروع دوباره جنگ آماده‌ایم | اگر عمان پیشنهاد ایران در مورد تنگه هرمز را نپذیرد…

  • عراقچی: وزیر خارجه اوکراین به من گفت حمله به کشتی ایرانی عمدی نبود | خسارت‌ها باید جبران شود

  • آمریکایی ها از حدود ۱۰ روز قبل پیام‌ دادند که درگیری را جمع کنیم | ما هیچ درخواستی نداده بودیم

  • از این تجاوز آشکار ازسوی کشور همسایه شگفت‌زده شدیم | به دنبال شعله‌ورسازی جنگ هستند

  • آغاز موج بازگشت زائران اربعین | ظرفیت پارکینگ‌های این مرز تکمیل شد

  • زندگینامه: کاظم سیاحی (زاده ۱۳۵۷)

  • درخواست مهم از خریداران خودرو؛ قبل از خرید از این موارد استعلام بگیرید

  • لحظه پرتاب موشک‌های بالستیک به پایگاه آمریکا در اردن | ویدئو

  • ایران به ۳ کشتی مجوز خروج از خلیج فارس داد

  • حوثی‌ها به دنبال دریافت عوارض از باب‌المندب هستند

  • افشاگری مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود؛ ایران راه غلبه بر پدافند هوایی آمریکا را پیدا کرده است

  • علیرضا بیرانوند را جذب می کنیم | شانس ما برای انتقالش زیاد است

  • بازیگر ایرانی: من شبیه نیکول کیدمن هستم

  • مقرهای حشد الشعبی در ۳ شهر هدف قرار گرفت | شهادت پنج غیر نظامی

  • فوری | حمله موشکی و غافلگیرکننده ایران به اردن

  • طرز تهیه کوکو سبزی و سیب زمینی دو رنگ برای ۶ نفر + آموزش تصویری

  • حشد الشعبی تعداد شهدای حملات آمریکا و عربستان را اعلام کرد+ جزئیات

  • تصاویر جدید از فرودگاه بوشهر؛ هواپیمایی که فقط دم آن باقی مانده است | ببینید

  • مقصد امید عالیشاه مشخص شد؛ چرخش ۱۸۰ درجه ای کاپیتان محبوب سرخ ها

  • دختر اکبر عبدی: امروز برای پدرم تاج گل نیاورید

  • تصاویر فاش کردند؛ توقف ناگهانی فعالیت بزرگترین پالایشگاه گازی جهان