برگزاری بزرگداشت به تنهایی برای معرفی شخصیت‌های بزرگ کافی نیست

برگزاری بزرگداشت به تنهایی برای معرفی شخصیت‌های بزرگ کافی نیست

زنجان- نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: برگزاری آیین‌های بزرگداشت مفاخر فرهنگی به‌تنهایی برای معرفی شخصیت‌های بزرگ کافی نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی در آیین بزرگداشت شیخ شهاب‌الدین سهروردی اظهار کرد: شخصیت علمی و فلسفی شیخ شهید آن‌چنان عظیم است که حتی با سال‌ها مطالعه نیز نمی‌توان به آسانی درباره ابعاد مختلف اندیشه او سخن گفت.

وی با اشاره به نقش هنر در معرفی شخصیت‌های تاریخی و دینی افزود: آشنایی عموم مردم با بسیاری از پیامبران، شخصیت‌های تاریخی و ائمه اطهار(ع) تنها نتیجه برگزاری آیین‌ها و مراسم‌ها نبوده، بلکه آثار سینمایی، تلویزیونی و هنری نقش تعیین‌کننده‌ای در ماندگاری و شناخت این چهره‌ها در ذهن جامعه داشته‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان ادامه داد: اگر این آثار هنری تولید نمی‌شد، میزان شناخت مردم از شخصیت‌هایی همچون حضرت یوسف(ع)، مختار ثقفی، امام علی(ع) و امام رضا(ع) به گستردگی امروز نبود. همین ضرورت درباره دیگر بزرگان دینی همچون امام حسن مجتبی(ع) و امام صادق(ع) نیز وجود دارد و باید برای معرفی آنان آثار شاخص و ماندگار تولید شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی استان زنجان گفت: همان‌گونه که برای استاد رضای روزبه برنامه‌هایی در دست اجراست، لازم است برای دیگر مفاخر زنجان از جمله سلطان محمد خدابنده و شیخ عبدالکریم زنجانی نیز اقدامات فرهنگی فاخر و ماندگاری انجام شود.

حسینی بر لزوم تعریف یک پروژه ویژه برای معرفی شیخ شهاب‌الدین سهروردی تأکید کرد و افزود: در کنار برگزاری آیین‌های بزرگداشت که اقدامی ارزشمند و ضروری است، باید تلاش کنیم در دوره مسئولیت خود اثری فاخر و ماندگار درباره شیخ شهید تولید شود تا اندیشه و جایگاه این فیلسوف بزرگ بیش از پیش به جامعه و نسل‌های آینده معرفی شود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان زنجان تصریح کرد: معرفی شخصیتی که جهان از اندیشه و آثار او تأثیر پذیرفته، یک مأموریت فرهنگی است و هیچ‌گونه اقدام در این مسیر، کاری زائد به شمار نمی‌رود، بلکه وظیفه‌ای در راستای تقویت هویت ایرانی، اسلامی و زنجانی است.

وی ابراز امیدواری کرد با همدلی مسئولان فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنری، زمینه تولید آثار فاخر درباره شیخ شهاب‌الدین سهروردی فراهم شود تا این اندیشمند بزرگ بیش از گذشته به جامعه ایران و جهان معرفی شود.

کد مطلب 6903375

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مقاومت بازدارندگی ایجاد کرد/ شکست مفتضحانه آمریکا در برابر ایران

  • سردار حاجیان: ۴۰۰ هزار تردد اربعین با کمترین حوادث مدیریت شد

  • «جنگ و صلح» به سبک ترامپ؛ ادامه اظهارات ضد و نقیض علیه ایران

  • پایان فرار کلاهبردار ۴۰۰ میلیاردی در کرمان

  • فرمانده قرارگاه نجف اشرف: همه ظرفیت پارکینگ‌های خسروی باید فعال شود

  • ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

  • یکصد و پنجاه و یکمین شب «نحن منتقمون» در آستارا

  • شهدای امنیت با ایثار خود عزت و اقتدار نظام اسلامی را استوار کردند

  • برگزاری بزرگداشت به تنهایی برای معرفی شخصیت‌های بزرگ کافی نیست

  • ما از حلقه‌های‌ ازدواج‌مان، حلقه‌ دار می‌سازیم بر گردن ترامپ

  • دروازه عاشقی خسروی؛ حماسه خدمت و میزبانی شایسته زائران اربعین

  • مراسم یادبود «اکبر عبدی»

  • شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق

  • سامانه حسام؛ مدیریت یکپارچه حساب‌های بانکی بدون مراجعه حضوری

  • نسخه جدید پهپاد «حدید ۱۱۰»؛ مرگبارترین سلاح ایرانی

  • سالاری: ۵۲ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۴ پیش از موعد بود

  • بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی

  • اولین واکنش مقتدا صدر به حمله عربستان و آمریکا به عراق

  • دیدار سردار صفوی با خانواده سرلشکر شهید حاجی‌زاده

  • لحظه ورود پیکر مطهر شهید مجید کاظمی به پایگاه شهید دوران شیراز

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز