تجدید میثاق کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های شهدا در اصفهان

تجدید میثاق کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های شهدا در اصفهان

اصفهان -هم‌زمان با سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهان و کارکنان این سازمان در منطقه اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، هم‌زمان با ۲۴ مهرماه، سالروز تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جمعی از فرماندهان و کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با حضور در گلستان شهدای اصفهان، ضمن غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، یاد و خاطره ایثارگران انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

این مراسم با هدف پاسداشت مقام شهدا و تجدید پیمان با آرمان‌های امام خمینی (ره) و فرماندهی معظم کل قوا برگزار شد.

تجدید میثاق کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های شهدا در اصفهان

حجت‌الاسلام عیسی کیانی، مسئول عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به جایگاه و مأموریت‌های این سازمان اظهار کرد: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تشکیلات مستقل فعالیت می‌کند و از نظر پشتیبانی و آمادی زیر نظر سامانه فرماندهی ارتش قرار دارد، اما در سایر امور، تابع نظام جمهوری اسلامی ایران و فرماندهی معظم کل قواست.

وی تقویت باورهای دینی و ارزشی، تحکیم اعتقادات کارکنان و خانواده‌های آنان و ارتقای روحیه سلحشوری را از مهم‌ترین مأموریت‌های سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برشمرد و افزود: برگزاری نماز جماعت در پادگان‌ها و مساجد شهرک‌های سازمانی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مراسم ملی نیز در شمار فعالیت‌های این مجموعه قرار دارد.

تجدید میثاق کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های شهدا در اصفهان

مسئول عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با تأکید بر همراهی کارکنان این سازمان با نیروهای نظامی در شرایط مختلف گفت: کارکنان عقیدتی سیاسی در دوران صلح، جنگ و پس از آن، در کنار رزمندگان و همکاران نظامی حضور دارند و تقویت روحیه معنوی و تبعیت از فرماندهی معظم کل قوا را دنبال می‌کنند.

کیانی با اشاره به اهمیت الگوگیری از سیره اهل بیت (ع) و ائمه اطهار (ع) ادامه داد: این آموزه‌ها از مبانی اصلی فعالیت‌های عقیدتی سیاسی ارتش به شمار می‌رود و در برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی این سازمان مورد توجه قرار دارد.

وی حضور کارکنان این مجموعه در گلستان شهدای اصفهان را فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: به مناسبت سالروز تأسیس این نهاد، امروز در کنار کارکنان و پایوران عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری در جوار مزار شهدا حاضر شدیم تا ضمن زیارت قبور مطهر شهدا، بار دیگر بر پایبندی خود به آرمان‌های شهدا و امام راحل تأکید کنیم.

تجدید میثاق کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمان‌های شهدا در اصفهان

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش چگونه شکل گرفت؟

سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ۲۴ مهرماه سال ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) و با پیشنهاد آیت‌الله خامنه‌ای، نماینده وقت امام در شورای عالی دفاع، تأسیس شد. هم‌زمان با تشکیل این سازمان، حکم انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا صفایی به‌عنوان نخستین رئیس عقیدتی سیاسی ارتش از سوی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

این سازمان با هدف تقویت ایمان و بصیرت دینی و سیاسی در بدنه ارتش، مقابله با نفوذ جریان‌های فکری مغایر با مبانی اسلامی و صیانت از هویت دینی و انقلابی نیروهای ارتش شکل گرفت و در ادامه، فعالیت‌های فرهنگی و اعتقادی خود را در مجموعه نیروهای مسلح گسترش داد.

کد مطلب 6978700

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • افزایش ابتلا به آنفلوانزا در کهگیلویه و بویراحمد؛ ۶ بیمار در ICU

  • افتتاح چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران با «عمو سیبیلو»

  • برگزاری دوره تخصصی بازآموزی امدادگران هلال‌احمر سلسله

  • اینفوگرافیک؛ زندگینامه آیت الله قربانی در یک نگاه

  • خسارت های مسکونی ناشی از سیلاب در مازندران جبران شد

  • دومین جشنواره ملّی نمد در شهرکرد

  • ۸ واحد صنفی متخلف در خمینی‌شهر پلمب شد

  • اجرای ۱۳۰۰ کیلومتر خط‌کشی در محورهای مواصلاتی استان بوشهر

  • هشت ایالت شاکی اوپن ای آی شدند

  • وقتی «گفتن» ممنوع می‌شود

  • ۹ خوراکی شگفت انگیز در پیشگیری از پوسیدگی دندان

  • تیم کشتی فرنگی امیدهای ایران قهرمان جهان شد

  • توقیف محموله قاچاق ۵ هزار میلیارد تومانی در آب‌های بندرعباس

  • یاسین یزدی: با پیروزی در کشتی فینال سهم کوچکی در قهرمانی داشتم

  • عقب‌نشینی دلار پس از صعود تورم آمریکا

  • ادامه توهمات تکراری ترامپ درباره ایران

  • شریف: پاکستان به حفاظت از امنیت عربستان متعهد است

  • مشارکت ۱۶میلیاردتومانی آستان قدس و شهرداری میناب در بازسازی گلزار شهدا

  • آمریکا به دنبال کاهش تحریم‌ نفتکش‌های حامل نفت ایران و روسیه است

  • ادعای جدید فرماندهی تروریستی آمریکا علیه قایق های ایرانی در دریای عمان

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه