ثبت ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ ریزی در آذربایجان‌ غربی؛ بازار مرغ باثبات است

ثبت ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ ریزی در آذربایجان‌ غربی؛ بازار مرغ باثبات است

ارومیه – رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی از ثبت ۲۸ میلیون و ۲۷۴ هزار قطعه جوجه‌ ریزی در واحدهای تولیدی این استان از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه خبر داد.

محمدرضا اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برنامه‌ ریزی‌های دقیق در حوزه تولید گوشت مرغ در دستور کار این سازمان قرار دارد، اظهار کرد: با این میزان جوجه‌ریزی انجام شده در نیمه نخست سال، نه تنها نیاز داخلی استان به‌طور کامل تامین شد، بلکه بخش قابل توجهی از مازاد تولید به سایر استان‌های کشور نیز ارسال شد.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب تولید در استان، افزود: در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در زمینه تامین گوشت مرغ مورد نیاز مردم آذربایجان‌غربی وجود ندارد و بازار از ثبات لازم برخوردار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی در ادامه از فعالیت‌های حمایتی شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد و گفت: این شرکت در حال حاضر اقدام به جمع ‌آوری مرغ منجمد از تولیدکنندگان، تشکل‌ها و زنجیره‌های تولید گوشت مرغ کرده است.

ذخیره‌سازی‌های استراتژیک مرغ در انبارهای شرکت پشتیبانی

اصغری با اطمینان‌ بخشی نسبت به آینده بازار گوشت مرغ تصریح کرد: ذخیره‌سازی‌های استراتژیک در انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام و همچنین سردخانه‌های تحت مالکیت زنجیره‌های تولید استان به میزان کافی انجام شده است؛ پیش‌بینی می‌شود با تداوم این روند، در ماه‌های آتی نیز مشکلی از نظر تامین گوشت مرغ در استان وجود نداشته باشد.

به گفته وی، ارتقای زنجیره‌های تولید و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان در واحدهای مرغداری، از اولویت‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای پایداری در تولید و تنظیم بازار است.

تولید سالانه ۱۶ هزار تن تخم‌مرغ خوراکی در آذربایجان ‌غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: واحدهای تولیدی این استان سالانه ۱۶ هزار تن تخم‌مرغ خوراکی تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

اصغری با اشاره به ظرفیت‌های صنعت طیور در استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵ واحد تخم‌گذار صنعتی با ظرفیت یک میلیون و ۲۹۸ هزار قطعه در هر دوره در سطح استان فعال هستند که نقش مهمی در تامین سبد پروتئینی منطقه ایفا می‌کنند.

وی با بیان اینکه پایداری تولید در واحدهای صنعتی از اولویت‌های این سازمان است، افزود: علاوه بر واحدهای تولیدی فعال، ۲ واحد پرورش پولت (مرغ نابالغ) نیز با ظرفیت ۴۰ هزار قطعه در هر دوره در استان مشغول فعالیت هستند که وظیفه تامین و جایگزینی گله‌های تخم‌گذار را بر عهده دارند.

توسعه واحدهای پرورش طیور با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی تأکید کرد: توسعه واحدهای پرورش طیور با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین و دانش‌بنیان، یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان در راستای افزایش بهره‌وری و خودکفایی در تولید محصولات پروتئینی است.

اصغری خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی، رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای و همچنین ارتقای ضریب تبدیل در این واحدها، از برنامه‌های مستمر کارشناسان این سازمان برای حفظ و افزایش سطح تولید تخم‌مرغ در استان است.

کد مطلب 6979584

  • انجام ۶.۲ میلیون قطعه جوجه ریزی شهریورماه سال جاری در آذربایجان غربی

  • آذربایجان غربی قطب تولید گوشت مرغ؛ ۶۶ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شد

  • میزان تولید گوشت مرغ گرم در آذربایجان غربی از مرز ۳۰۰ تن عبور کرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود

  • امام جمعه تربت جام:مسئولان به مشکلات معیشتی جامعه پرستاری توجه کنند

  • زمین لرزه ۴.۱ ریشتری نودژ شهرستان منوجان خسارتی نداشت

  • شهادت بانوان؛ عزم مردم را برای دفاع از وطن راسخ‌تر می‌کند

  • برگزاری نخستین دوره منطقه‌ای توانمندسازی نیروهای عملیاتی هلال‌احمر

  • مانور آزمایشی رأی‌گیری الکترونیکی در مصلی امام سجاد(ع) الشتر برگزار شد

  • آقاسیان: ایمان و رهبری از عوامل قدرت نیروهای مسلح است

  • سیره زینب کبری(س) الگویی برای صبر و مسئولیت‌پذیری در بحران‌ها است

  • استاندار کرمانشاه: نظارت بر سلامت مواد غذایی بدون اغماض باشد

  • روحیه فداکاری نیروهای مسلح ایران در تمام جهان بی‌نظیر است

  • کالابرگ گروه دوم مشمولان طرح، فردا شارژ می‌شود

  • آسانی بزرگ است نه به اندازه استقلال؛ سه امتیاز دیدار با گل‌گهر مهم است

  • تجلیل از خانواده‌های شهدای تیپ ۲۸۴ شهید رستمی نزاجا در لرستان

  • رهبر انقلاب: مسئولان حوزه سلامت به جامعه پرستاری توجه ویژه کنند

  • سیمین بهبهانی، شاعری که به‌جای مرثیه، مرهم می‌گذاشت

  • آبفای تهران: بارش‌های استان ۳۶ درصد کمتر از میانگین بلندمدت است

  • این ماده غذایی برای کاهش خطر سرطان سینه بهترین گزینه است

  • دومین سالگرد شهادت یحیی سنوار؛ رهبری که به نماد مقاومت تبدیل شد

  • پیشرفت ۷۰ درصدی کریدور ساحلی جنوب کشور در هرمزگان

  • حملات موشکی عربستان به شمال یمن

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵

  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه