حملات تروریستی دشمن هیچ خللی در اراده مردم خوزستان ایجاد نمی‌کند

حملات تروریستی دشمن هیچ خللی در اراده مردم خوزستان ایجاد نمی‌کند

اهواز – استاندار خوزستان گفت: در چند نقطه استان، حملاتی صورت گرفت که خوشبختانه هیچ شهید و مجروحی نداشت ولی این اقدامات تروریستی دشمن خللی در اراده مردم ایجاد نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه بازدید از خوابگاه دانشجویی انقلاب اهواز اظهار کرد: دشمن در اقدامات تروریستی خود هیچ حد و مرزی برای جنایت علیه مناطق مختلف اعم از نظامی و غیرنظامی قائل نیست و اساساً به هنجارهای انسانی و معیارهای بین‌المللی اعتقادی ندارد.

وی افزود: طبیعی است پس از این حوادث بخشی از دانشجویان به مکان‌های دیگر منتقل شده‌اند و اکنون جابه‌جایی صورت می‌گیرد اما ما در کنار دانشجویان که فرزندان این سرزمین هستند با اطمینان کامل اعلام می‌کنیم هر اتفاقی رخ دهد در کنار مردم و در خدمت آنان هستیم.

استاندار خوزستان گفت: مردم استان همواره مقاوم بوده اند و این قبیل اقدامات کور و تروریستی اساساً در چارچوب یک جنگ متعارف معنا پیدا نمی‌کند بلکه نوعی ارعاب و ایجاد وحشت است که جز تنفر بیشتر از قدرت‌های استکباری و انسجام هرچه بیشتر میان مردم نتیجه‌ای برای دشمن در پی نخواهد داشت.

وی درباره حمله به نقاط مختلف استان توضیح داد: بامداد امروز در چند نقطه استان از جمله اهواز حملاتی صورت گرفت که خوشبختانه هیچ شهید و مجروحی نداشتیم و آسیب جانی متوجه کسی نشد اما منازل مسکونی و بافت‌های سنتی در برخی نقاط دچار آسیب شده‌اند.

موالی‌زاده تصریح کرد: مردمی که در این شرایط آماده دفاع هستند اگر امکانات لازم در اختیارشان قرار گیرد همچون رزمندگان در مقابل دشمن می‌ایستند و این هنر نیست که مناطق مسکونی و قلب شهرها مورد هدف قرار گیرند.

وی بیان کرد: تجربه نشان داده که این اقدامات هیچ خللی در اراده مردم ایجاد نخواهد کرد همان‌گونه که در مسیر راهپیمایی اربعین با وجود شهادت دو تن از عزاداران و مصدومیت ۱۱ نفر بر اثر اصابت موشک‌های دشمن در منطقه شلمچه زائران با صلابت به مسیر خود ادامه دادند و این نشان‌دهنده عظمت ملت ایران است.

استاندار خوزستان گفت: تمام تلاش خود را برای جبران آسیب‌ها و حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده به کار خواهیم گرفت و مردم خوزستان می‌توانند با اطمینان خاطر بدانند که تا حصول نتیجه مطلوب پای کار خواهیم بود.

کد مطلب 6903839

  • استاندارخوزستان پیگیر وضعیت دانشجویان مسموم دانشگاه علوم پزشکی اهواز

  • حمله دشمن به منازل مسکونی لنگیرات جنایت علیه بشریت است

  • جزئیات حمله موشکی آمریکا به ۲ خوابگاه دانشجویی در اهواز ‌

  • دشمن آمریکایی به خوابگاه‌های دانشجویی اهواز هم رحم نکرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دستگاه قضایی به موضوع ایمن‌سازی محور کندوان ورود کرده است

  • یادداشت استاندار البرز بمناسبت سالروز تشکیل دولت وفاق ملی

  • جزئیات حمله موشکی آمریکا به ۲ خوابگاه دانشجویی در اهواز ‌

  • معصومی: ۱۵ هزار نفر در زرندیه تحت پوشش بیمه سلامت هستند

  • نامه بی‌سابقه صدها شخصیت اردنی برای خروج نظامیان آمریکایی

  • حجم پرونده‌های تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان‌های شمالی بالا است

  • تردد میلیونی زائران اربعین؛ ۲.۲ میلیون نفر عازم عراق شدند

  • طرح پزشک خانواده با محوریت پیشگیری و کاهش هزینه‌های درمان اجرا می‌شود

  • حملات تروریستی دشمن هیچ خللی در اراده مردم خوزستان ایجاد نمی‌کند

  • واکنش ملت‌ها به شهادت رهبر انقلاب محصول نظام تربیتی عاشورایی است

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز