خبرنگاران با روایت درست، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کنند

خبرنگاران با روایت درست، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کنند

سراوان – امام جمعه موقت سراوان گفت: اطلاع‌رسانی دقیق، سریع و مسئولانه خبرنگاران، راه سوءاستفاده دشمنان را می‌بندد و در کنار ایمان، وحدت و ولایت‌مداری، از عوامل اقتدار و امنیت کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مختار سابکی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سراوان اظهار کرد: اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در کنار حضور آگاهانه مردم، دشمنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشته است و آنچه امروز شاهد آن هستیم، تحقق وعده الهی درباره پیروزی ملتی است که با ایمان، بصیرت و استقامت در میدان باقی بماند.

امام جمعه موقت سراوان افزود: آینده از آنِ ایران اسلامی و جبهه مقاومت است و این وعده الهی با همت ملت مؤمن، هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و توانمندی نیروهای مسلح محقق خواهد شد.

خبرنگاران؛ سنگربانان آگاهی و اعتماد عمومی

حجت‌الاسلام سابکی با گرامیداشت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، اظهار داشت: خبرنگاران رسالت سنگین آگاهی‌بخشی، روشنگری، بصیرت‌افزایی و هدایت افکار عمومی را بر عهده دارند و اطلاع‌رسانی دقیق، سریع و مسئولانه آنان، زمینه سوءاستفاده دشمنان و معاندان را از بین می‌برد.

وی خبرنگاران را پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و افزود: انتقال صحیح مطالبات مردم، انعکاس عملکرد دستگاه‌های اجرایی و انتشار به‌موقع اخبار، از مهم‌ترین وظایف اصحاب رسانه است و این قشر نقش مهمی در تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی ایفا می‌کند.

امام جمعه موقت سراوان همچنین با اشاره به ۱۸ مرداد، روز بزرگداشت مدافعان حرم، خاطرنشان کرد: شهدای مدافع حرم با ایثار، اخلاص و جان‌فشانی در برابر جریان‌های تروریستی و تکفیری ایستادند و امروز به الگویی ارزشمند برای نسل جوان تبدیل شده‌اند. زنده نگه داشتن یاد و خاطره این شهدا، پاسداشت فرهنگ ایثار و مقاومت است.

وی در ادامه، با تسلیت فرارسیدن ۲۸ صفر، سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، گفت: پیامبر اعظم(ص) در جامعه‌ای آکنده از جهل، تبعیض و شرک مبعوث شد و با صبر، اخلاق نیکو، عدالت و دعوت به توحید، جامعه‌ای مبتنی بر کرامت انسانی، وحدت و معنویت بنا نهاد.

حجت‌الاسلام سابکی افزود: رسول خدا(ص) در طول ۲۳ سال رسالت خود، سختی‌ها، آزار مشرکان، تحریم‌ها و جنگ‌های متعدد را تحمل کرد، اما هرگز از مسیر هدایت الهی فاصله نگرفت و همواره با حلم، بردباری، صداقت و رحمت با مردم رفتار کرد.

عمل به سیره اهل‌بیت(ع)، نشانه محبت حقیق

وی تأکید کرد: بهترین راه ابراز محبت به پیامبر اکرم(ص)، عمل به سیره و اخلاق آن حضرت است و مسلمانان باید راست‌گویی، عدالت، امانت‌داری، احترام به خانواده، کمک به نیازمندان و حفظ وحدت اسلامی را سرلوحه زندگی فردی و اجتماعی خود قرار دهند.

امام جمعه موقت سراوان با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی امام حسن مجتبی(ع) گفت: کرامت، بخشندگی، انفاق، مهربانی و حسن خلق از برجسته‌ترین ویژگی‌های آن امام همام بود و همین رفتار کریمانه، دل‌های بسیاری را به سوی حق و حقیقت جذب کرد.

وی همچنین با تسلیت سالروز شهادت امام رضا(ع)، اظهار کرد: زندگی سراسر نور، علم، تقوا، اخلاق و خدمت به مردم آن حضرت، الگویی ماندگار برای همه مسلمانان است و محبت حقیقی به امام رضا(ع) زمانی معنا پیدا می‌کند که سیره، اخلاق، صداقت، صبر، علم‌آموزی و دفاع از حق در رفتار و زندگی انسان متجلی شود.

حجت‌الاسلام سابکی با اشاره به حضور میلیون‌ها زائر در حرم مطهر رضوی تصریح کرد: این عشق و ارادت زمانی ارزشمند خواهد بود که پیروان اهل‌بیت(ع) در عمل نیز راه و روش آن بزرگواران را سرلوحه زندگی خود قرار دهند.

وی در پایان از دست‌اندرکاران، خیران، مردم متدین شهرستان سراوان، موکب امامین عسکریین و تمامی خادمان اربعین حسینی که با اخلاص و روحیه خدمت‌رسانی در پذیرایی از زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نقش‌آفرینی کردند، قدردانی کرد و از خداوند متعال برای آنان قبولی اعمال، توفیق خدمت و زیارت دوباره عتبات عالیات را مسئلت کرد.

کد مطلب 6910344

  • امام جمعه سراوان: مدیریت هوشمندانه تنگه هرمز ضروری است

  • وحدت و بصیرت، رمز عبور از پیچ تاریخی پیش‌روی ملت ایران است

  • امام جمعه سراوان: تنگه هرمز سرمایه راهبردی و پشتوانه اقتدار ملی است

  • «سیدعلی»؛ پدری که مرزهای قومیت و مذهب را شکست

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • وقوع زلزله در فیلیپین

  • خبرنگاران با روایت درست، توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کنند

  • عدالت آموزشی در کاکاوند؛ از بهسازی مدارس تا ارتقای امکانات شبانه‌روزی

  • رحیمی: وحدت و انسجام ملی شرط تحقق امنیت در جامعه اسلامی است

  • حفظ وحدت و تبعیت از ولایت، مهم‌ترین سد در برابر توطئه‌های دشمن است

  • رجبی‌مشهدی: ۲۰۰ مگاوات به تولید نیروگاه دماوند افزوده می‌شود

  • نیویورک تایمز: غرب تمایلی به تجهیز اوکراین به موشک‌های رهگیر ندارد

  • تداوم هوای گرم در همدان؛ احتمال غبار رقیق در برخی نقاط استان

  • پاسخ ایران در برابر هرگونه اقدام دشمن، قاطع و کوبنده است

  • استاندار لرستان: زاگرس قلب تپنده فرهنگ، اقتصاد و امنیت کشور است

  • پاسخ تأمین‌اجتماعی به زمان پرداخت مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان

  • پیکر مطهر شهید «محمدعلی رحیم‌زاده» در اورامان تشییع شد

  • سامانه ضد موشکی لیزری؛ از بلوف سیاسی تا واقعیت میدانی

  • «زنده‌شور» و روایت نجات پنج اعدامی؛ تلاش برای بخشش در آخرین شب زندگی

  • روایت یک حقوقدان از موتورسواری زنان؛ استقلال در تردد یا چالش فرهنگی؟

  • آلبوم «آسیمه سر» منتشر شد؛ دعوت به شنیدن حرکتِ زندگی

  • مازیار لرستانی به تلویزیون بازگشت؛ نگارش و ساخت یک تله‌فیلم

  • شروع تلخ مدافع تیم ملی فوتبال ایران پس از جدایی از پرسپولیس

  • فشار هم‌زمان گرانی مواد اولیه و افت تقاضا بر بازار پلاستیک

  • تلگراف: جنگ علیه ایران ممکن است به یکی از اشتباهات تاریخ تبدیل شود

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو