خزائی: ساخت مترو با سرمایه بخش خصوصی ممکن است؛ دولت مسیر را هموار کند

خزائی: ساخت مترو با سرمایه بخش خصوصی ممکن است؛ دولت مسیر را هموار کند

پیشوا- نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس، می‌گوید احداث متروی این منطقه لزوماً نباید با تأمین مالی مستقیم دولت انجام شود و می‌توان اجرای پروژه را به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی سپرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خزائی، نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی، می‌گوید احداث متروی این منطقه لزوماً نباید با تأمین مالی مستقیم دولت انجام شود و می‌توان اجرای پروژه را به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی سپرد؛ طرحی که به گفته او، به دلیل بازده اقتصادی حمل‌ونقل ریلی می‌تواند برای سرمایه‌گذاران جذاب باشد.

خزائی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به منطقه ۱۵ خرداد گفت: در این سفر به رئیس جمهور و البته پیش‌تر نیز اعلام کرده بودم که دولت برای اجرای پروژه متروی ورامین، پیشوا و قرچک نیازی به اختصاص منابع مستقیم ندارد و می‌توان از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی استفاده کرد.

او گفت: این شهرستان‌ها در سال‌های گذشته از نظر ایجاد ساختار مستقل برای پیگیری پروژه مترو از تهران عقب مانده‌اند، در حالی که برای برخی مناطق دیگر شرکت‌هایی با هدف توسعه مترو تشکیل شده بود.

به گفته خزائی، شهید رئیسی در دوره ریاست‌جمهوری خود وعده اجرای پروژه مترو جنوب شرق استان تهران را دنبال کرده و برای آن نیز راهکاری ارائه شده بود، اما با شهادت او در سانحه بالگرد، اجرای تفاهم‌نامه مربوط به پروژه متوقف ماند.

نماینده ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری‌ها برای ادامه این طرح در دولت بعدی ادامه پیدا کرد و رئیس‌جمهور نیز در جریان سفر به منطقه، از محدوده پروژه بازدید و دستور ویژه‌ای برای پیگیری آن صادر کرد.

خزائی با انتقاد از کندی روند اجرای پروژه گفت: برخی اطرافیان رئیس‌جمهور به دلیل هزینه بالای احداث مترو، حرکت به سمت قطار حومه‌ای را پیشنهاد کرده‌اند.

اما او معتقد است سرمایه‌گذاری بخش خصوصی می‌تواند راهی برای تأمین هزینه پروژه مترو باشد.

او افزود: با توجه به بازده اقتصادی حمل‌ونقل ریلی، سرمایه‌گذاری در این پروژه می‌تواند برای بخش خصوصی توجیه اقتصادی داشته باشد و دولت باید برای رفع موانع سرمایه‌گذاری در این مسیر اقدام کند.

کد مطلب 6916422

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • کولیوند: جوانان هلال‌احمر در جنگ اخیر ۷۲۵۰ نفر را از زیر آوار نجات داد

  • ربیع‌الاول؛ از شادی اهل بیت(ع) تا لباس رزم ظهور و خونخواهی قائد شهید

  • ۵ درصد از اهداکنندگان خون در استان اصفهان بانوان بودند

  • صیدی: برای عزت نزد خدا باید از دلبستگی‌ها دل کند

  • ۶۷ درصد از ساختمان‌های آران و بیدگل ژئوکد شده‌اند

  • خزائی: ساخت مترو با سرمایه بخش خصوصی ممکن است؛ دولت مسیر را هموار کند

  • دستگیری قاتل در چرام کمتر از ۴۸ ساعت پس از وقوع قتل

  • کسب رتبه اول کشوری استان اردبیل در مصرف بهینه آب

  • کشف ۳۰۰ کیلو تریاک در محور نایین ـ اردستان؛ یک قاچاقچی دستگیر شد

  • دستگیری سارق حرفه‌ای ویلاها در دماوند

  • «پهلوان آواز» به سوی خانه ابدی بدرقه شد؛ برای «ایرج» که عاشق ایران بود

  • تشییع پیکر زنده‌یاد «ایرج خواجه امیری»

  • زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال مشخص شد

  • حادثه برای BMW در بزرگراه همت؛ سه نفر جان باختند

  • رقابت ۱۵ بازیکن والیبال برای حضور در ترکیب ۱۴ نفره آسیایی

  • جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز جمعه ۲۳ مرداد منتشر شد

  • مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است

  • ۵۶ مدال وزنه برداران ایران در آسیا/ ۲۸ طلا کسب شد

  • کسب ۳ مدال توسط پسران وزنه بردار جوان ایران

  • یکتا: خون شهدا زمینه‌ساز فتح‌های بزرگ خواهد بود

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو