داور چهارم فینال جام جهانی، قاضی دیدار تراکتور و شباب الاهلی

تراکتور

کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم داوری دیدار شباب‌الاهلی امارات و تراکتور در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا را اعلام کرد که بر این اساس، ادهم مخادمه از اردن قضاوت این مسابقه را بر عهده خواهد داشت.

کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی تیم داوری دیدار حساس شباب‌الاهلی امارات و تراکتور در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا را اعلام کرد.

بر اساس اعلام AFC، ادهم مخادمه، داور بین‌المللی اردنی، قضاوت این دیدار را بر عهده خواهد داشت.

محمد الخلیف و احمد الرویلی، هر دو از اردن، به‌عنوان کمک‌داوران این مسابقه انتخاب شده‌اند و لئو هونگ وی از سنگاپور نیز داور چهارم خواهد بود.

در اتاق کمک‌داور ویدئویی (VAR) نیز محمد تقی و عبدالحنان، دو داور سنگاپوری، حضور خواهند داشت و وظیفه بازبینی صحنه‌های حساس مسابقه را بر عهده می‌گیرند.

لازم به ذکر است، ادهم المخادمه در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به عنوان داور چهارم حضور داشت.

تراکتور در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا باید از ساعت ۱۹:۳۰ روز سه‌شنبه ۲۴ شهریور در امارات به مصاف شباب‌الاهلی برود.

بیشتر بخوانید: توجیه حرف‌های مدیرعامل تراکتور درباره شجاع خلیل‌زاده با یک بیانیه

ادهم المخادمه در فینال جام جهانی

  • روایت جنجالی از دربی ۶تایی؛ همیشه شب قبل از بازی هتل شرایتون یا هیلتون بودیم/ می‌توانستیم برنده آن بازی باشیم

  • نجات معجزه‌آسای راننده فراری از دل آتش؛ زندگی‌ام را مدیون تو هستم +ویدیو

  • حرکت عجیب هالند؛ هزینه ۶۷هزار پوندی برای سفر و خواب! +ویدیو

  • ویدیو| واکنش پیروز قربانی به پخش‌شدن آهنگ معین در کنفرانس: لطفا ترک بعدی ساقی هایده را پخش کنید!

  • لعنت به ۸ آذر، شرم بر فوتبالی که اسطوره‌اش تو باشی…

  • بمب خبری در آرژانتین ترکید؛ حضور مسی و رونالدو در یک بازی ویژه