درخشش آسانی در استقلال؛ همان همیشگی

درخشش آسانی در استقلال؛ همان همیشگی

یاسر آسانی که سابقه کسب عنوان آقای گلی رقابت‌های آسیایی را دارد، شروعی درخشان با استقلال داشت.

استقلال در نخستین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا با هدایت سهراب بختیاری‌زاده، دوشنبه شب در ورزشگاه بین‌المللی بصره مقابل السد قطر به میدان رفت و با نتیجه ۳ بر صفر به پیروزی رسید.

یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی استقلال، یکی از چهره‌های اصلی این برد بود و با ثبت یک گل و یک پاس گل، نقش مهمی در پیروزی آبی‌پوشان ایفا کرد.

رسانه آلبانیایی «Syri» در گزارشی به عملکرد آسانی پرداخت و نوشت این بازیکن در دقیقه ۱۰ با هوشیاری روی پاس رو به عقب مدافع السد، توپ را به دست آورد و با شوتی قدرتمند از داخل محوطه جریمه گل نخست استقلال را به ثمر رساند.

آسانی در ابتدای نیمه دوم نیز با ارسال پاس گل برای سعید سحرخیزان، زمینه‌ساز گل دوم استقلال شد تا شب درخشان خود را کامل کند.

این مسابقه بازگشت آسانی به رقابت‌های آسیایی نیز بود. او در فصل ۲۵-۲۰۲۴ با پیراهن گوانگژو کره جنوبی ۷ گل در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رساند و عنوان آقای گل این رقابت‌ها را به دست آورد.

حالا آسانی در نخستین حضورش با پیراهن استقلال در لیگ نخبگان آسیا، با یک گل و یک پاس گل شروعی امیدوارکننده داشته است.

بیشتر بخوانید:یاسر آسانی خط و نشان کشید؛ این تازه شروع کار استقلال است +عکس

  • کنایه آتشین استقلال به پرسپولیس: ورود با شرایط خاص، ممنوع! +عکس

  • بیرانوند: من سال‌ها «سرباز» مرز دروازه کشورم بودم/ خواسته‌ام از سردار رادان این است که… +عکس

  • علیرضا فغانی ایرانی نیست/ جمهوری اسلامی و رهبر را قبول ندارید، ایران را که باید قبول داشته باشید +ویدیو

  • سوتی عجیب تاجرنیا؛ همه‌کاره استقلال از «خاطرات شیرین» بازیکن بازی‌نکرده گفت!

  • از علاقه ناصر تقوایی به فوتبال تا حال خوب آتیلا پسیانی با استقلال/ بهروز وثوقی در «قیصر» یک پرسپولیسی!

  • قبل از دربی باید موهای حردانی را از ته می‌تراشیدند!