دشمن پس از ناکامی در میدان، به دنبال ایجاد تفرقه در جامعه است

دشمن پس از ناکامی در میدان، به دنبال ایجاد تفرقه در جامعه است

تاکستان- دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر نقش حضور مردم در حفظ انسجام ملی گفت: دشمن پس از ناکامی در دستیابی به اهداف خود، ایجاد دوقطبی و برهم‌زدن اتحاد جامعه را دنبال می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام صاحبقرانی سه‌شنبه‌شب در تجمع مردم شهر تاکستان با قدردانی از حضور مردم در تجمعات خیابانی اظهار کرد: مردم در هشت ماه گذشته با حضور مستمر در میدان، دشمنان را در دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشته‌اند و این حضور برای آن‌ها قابل‌پیش‌بینی نبوده است.

وی با اشاره به شهادت رهبر انقلاب اسلامی، جمعی از هم‌وطنان و دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه میناب افزود: مردم با حضور و ایستادگی خود اجازه ندادند خون شهدا پایمال شود و در برابر حملات دشمن، از کشور و آرمان‌های خود حمایت کردند.

موشک تفرقه، ابزار جدید دشمن است

دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در امر جهاد با بیان اینکه کشور در شرایطی ویژه قرار دارد، گفت: به گفته وی، دشمنان پس از ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی خود، به دنبال استفاده از ابزارهای دیگری برای تضعیف ایران هستند که مهم‌ترین آن‌ها ایجاد تفرقه و دوقطبی در جامعه است.

صاحبقرانی افزود: دشمنان در محاسبات خود به دنبال آن هستند که مردم میدان را خالی کنند و اختلاف‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و حاکمیتی را به تقابل میان بخش‌های مختلف جامعه تبدیل کنند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام ملی اظهار کرد: مردم با وجود تفاوت دیدگاه‌ها و سلیقه‌ها، در ماه‌های گذشته در کنار یکدیگر ایستاده‌اند و از کشور حمایت کرده‌اند؛ ازاین‌رو باید در برابر تلاش‌ها برای برهم‌زدن این همبستگی هوشیار باشند.

این سخنران با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ادامه داد: فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها از جمله ابزارهایی بوده‌اند که به گفته وی، دشمنان برای وادارکردن مردم ایران به عقب‌نشینی به کار گرفته‌اند؛ اما مردم در سال‌های گذشته با وجود دشواری‌ها، به ایستادگی خود ادامه داده‌اند.

تأکید بر نقش شورای عالی امنیت ملی در تدبیر امور کشور

صاحبقرانی با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با دبیر شورای عالی امنیت ملی، بر اهمیت جایگاه این شورا تأکید کرد و گفت: به گفته وی، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در هماهنگی و تدبیر امور کشور در حوزه‌های فرهنگ، اقتصاد، سیاست و امنیت نقش مهمی دارد.

وی با بیان اینکه مدیریت شرایط کنونی به هماهنگی در عرصه‌های مختلف نیاز دارد، افزود: مواجهه با جنگ ترکیبی و تهدیدهای خارجی تنها به حوزه نظامی محدود نیست و باید ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن نیز مورد توجه قرار گیرد.

ایران در برابر فشارهای نظامی و اقتصادی ایستاده است

دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در امر جهاد با اشاره به توانمندی‌های نظامی ایران اظهار کرد: به اعتقاد وی، تجهیزات و طراحی‌های نظامی دشمن نتوانسته است اراده مردم و توان دفاعی کشور را از بین ببرد و حضور مردم در کنار نیروهای مدافع کشور، عامل مهمی در خنثی‌سازی اهداف دشمن بوده است.

وی همچنین به تحولات منطقه و نقش جبهه مقاومت اشاره کرد و گفت: انصارالله یمن از جمله جریان‌هایی است که در معادلات منطقه نقش‌آفرینی می‌کند و تحولات این جبهه را باید در چارچوب گسترده‌تر تقابل منطقه‌ای بررسی کرد.

صاحبقرانی با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز و تأثیر تحولات آن بر بازار انرژی، مدعی شد محدودیت‌های ایجادشده در این مسیر بر قیمت سوخت و شرایط اقتصادی برخی کشورها اثر گذاشته است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع دلار در مبادلات جهانی گفت: به باور او، بخشی از سیاست‌های نظامی آمریکا با هدف حفظ جایگاه اقتصادی و سلطه دلار دنبال می‌شود و تحولات اخیر می‌تواند نظم اقتصادی و سیاسی جهان را با تغییراتی مواجه کند.

دعوت به حفظ وحدت و ادامه حضور اجتماعی

صاحبقرانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث شکل‌گیری نظم نوین جهانی اظهار کرد: رهبر شهید انقلاب در تحلیل‌های خود از انتقال قدرت از غرب به آسیا و نقش‌آفرینی جبهه مقاومت در تحولات آینده سخن گفته بودند و به اعتقاد وی، تحولات کنونی را باید در همین چارچوب بررسی کرد.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ همبستگی مردم و مسئولان افزود: دشمنان به دنبال بهره‌برداری از اختلاف‌ها و شکاف‌های اجتماعی هستند؛ بنابراین باید از تبدیل تفاوت دیدگاه‌ها به تقابل و تضعیف انسجام ملی جلوگیری کرد.

دستیار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در امر جهاد در پایان با قدردانی از حضور مردم تاکستان، بر تداوم مشارکت اجتماعی و حمایت از کشور تأکید کرد و گفت: حضور مردم در صحنه، از مؤلفه‌های مهم انقلاب اسلامی بوده و حفظ این ظرفیت در شرایط کنونی اهمیت ویژه‌ای دارد.

کد مطلب 6992055

  • خون‌خواهی شهدا باید به جریان مستمر فرهنگی و رسانه‌ای تبدیل شود

  • آغاز آزمون‌های عملی و طراحی رشته های گروه هنر کنکور ۱۴۰۵ از ۲۸شهریور

  • حجت‌الاسلام صاحبقرانی: گفتمان جهادی باید به زیست جهادی برسد

  • برگزاری ششمین نشست تعالی مدیران تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی در جلفا

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دشمن پس از ناکامی در میدان، به دنبال ایجاد تفرقه در جامعه است

  • اجتماع شبانه مردم بندرعباس در حمایت از نظام اسلامی

  • کرملین: اروپا هنوز در مذاکرات اوکراین مشارکت ندارد

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اردن

  • هفتمین هفته لیگ یک با تساوی پالایش نفت همراه شد

  • شاهرخ: ظرفیت عکاسان ایرانی در ثبت رویدادهای مذهبی قابل توجه است

  • رواق دارالذکر حرم رضوی؛ میعادگاه عزاداران فاطمی در جوار مزار رهبر شهید

  • خالقی:زنده نگه داشتن یاد شهدا، راهی برای نهادینه‌سازی فرهنگ مقاومت است

  • مادران شهدا شایسته والاترین تکریم‌اند

  • تأکید بر سوخت‌رسانی به مسافران در طرح حذف کارت اضطراری بنزین

  • نشریه روس: ایران آماده انتقال جنگ به خاک آمریکا است

  • قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵

  • پایان طلایی تیم ملی کشتی فرنگی ایران؛ سعید اسماعیلی قهرمان شد

  • رگبار و رعدوبرق تا سه‌شنبه آینده در خوزستان پیش‌بینی می‌شود

  • کمیته استیناف به سود استقلال رای داد؛ رد شکایت پرسپولیس و دو تیم دیگر

  • اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور؛ کسر امتیاز منصفانه نیست

  • هواشناسی: رگبار برف و باران اصفهان را فرا می‌گیرد

  • گزارش قالیباف به مجلس از جزییات دیدار با رهبر انقلاب و توصیه های ایشان

  • دیدار امیر قطر با پزشکیان؛ تاکید بر تقویت روابط دوجانبه و توسعه همکاری

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه