سرهنگ مهدی‌پور: وحدت و همدلی مردم پشتوانه عبور کشور از شرایط حساس است

سرهنگ مهدی‌پور: وحدت و همدلی مردم پشتوانه عبور کشور از شرایط حساس است

لنگرود- فرمانده سپاه ناحیه لنگرود با تأکید بر اهمیت حفظ انسجام ملی گفت: وحدت و همدلی مردم، مهم‌ترین پشتوانه کشور برای عبور از شرایط حساس و تقویت ثبات و آرامش است.

سرهنگ علی مهدی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک هفته فراجا، اظهار کرد: نیروی انتظامی نماد وظیفه‌شناسی، عزت و سربلندی و ضامن امنیت و آرامش کشور است و نیروهای فراجا با روحیه جهادی و نگاه اجتماعی‌محور، در صیانت و تأمین امنیت پایدار کشور تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به نقش فراجا در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی افزود: تلاش‌های نیروهای انتظامی در دوران دفاع مقدس و پس از آن در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در حوادث و شرایط دشوار، شایسته تقدیر است و شهدای انتظامی نیز در مسیر تأمین امنیت و آرامش مردم، جان خود را فدا کردند.

فرمانده سپاه ناحیه لنگرود همچنین از نقش رسانه‌های محلی در انعکاس رویدادها و روایت‌های اجتماعی قدردانی کرد.

وحدت و همدلی مردم سرمایه اصلی کشور در بزنگاه‌هاست

مهدی‌پور با تأکید بر اهمیت حفظ انسجام ملی گفت: ملت بزرگ ایران در طول تاریخ نشان داده است که در بزنگاه‌های مهم با وحدت، همدلی و ایستادگی مسیر خود را با قدرت ادامه داده و هر جا امور به مردم واگذار شده، نتایج ارزشمندی حاصل شده است.

وی حضور مردم در صحنه‌های مختلف اجتماعی را تعیین‌کننده دانست و بیان کرد: حضور مردم تنها یک حضور نمادین نیست، بلکه حضوری مؤثر و تعیین‌کننده است و امروز بیش از هر زمان دیگری به حفظ همین وحدت و همبستگی نیاز داریم.

حضور اجتماعی مردم جلوه‌ای از اراده جمعی ملت ایران است

فرمانده سپاه ناحیه لنگرود با اشاره به راهپیمایی‌ها، تجمعات و حضور مردم در عرصه‌های اجتماعی اظهار کرد: این حضورها صرفاً تجمع فیزیکی نیست، بلکه نمادی از اراده جمعی و صدای مشترک ملتی است که در بزنگاه‌های تاریخی، پایبندی خود به ارزش‌های ملی و منافع کشور را به نمایش می‌گذارد.

مهدی‌پور ادامه داد: جامعه‌ای که مردم آن آگاه، متعهد و مسئولیت‌پذیر باشند، می‌تواند در برابر چالش‌های مختلف ایستادگی کند و مسیر پیشرفت و ثبات را ادامه دهد.

رهنمودهای رهبری چراغ راه عبور از شرایط حساس است

وی نقش رهبری در هدایت جامعه را اساسی و تعیین‌کننده عنوان کرد و گفت: رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری و تأکید ایشان بر منافع ملی، همواره چراغ راه حرکت کشور بوده و همراهی مردم با این مسیر می‌تواند به عبور از شرایط حساس و تقویت ثبات و آرامش در جامعه کمک کند.

مقابله با شایعات نیازمند دقت و مسئولیت‌پذیری همگانی است

فرمانده سپاه ناحیه لنگرود با اشاره به سرعت انتشار اطلاعات در فضای مجازی تصریح کرد: در شرایط امروز، دقت در دریافت و انتشار اخبار و پرهیز از بازنشر شایعات، مسئولیتی است که بر عهده همه ما قرار دارد.

مهدی‌پور تأکید کرد: باید از هر آنچه موجب تفرقه و چنددستگی می‌شود پرهیز کرده و بر نقاط مشترک و ارزش‌های جمعی تأکید کنیم؛ چراکه این رویکرد می‌تواند به حفظ انسجام اجتماعی و جلوگیری از بروز آسیب‌های بعدی کمک کند.

سرمایه اجتماعی مردم باید حفظ و تقویت شود

وی با بیان اینکه مردم ایران در سخت‌ترین شرایط نیز با امید و همدلی مسیر خود را ادامه داده‌اند، افزود: این سرمایه اجتماعی، بزرگ‌ترین پشتوانه کشور است و باید با مسئولیت‌پذیری و مشارکت عمومی آن را حفظ و تقویت کرد.

فرمانده سپاه ناحیه لنگرود در پایان از مردم خواست با حفظ آرامش، افزایش آگاهی و تقویت همبستگی، نقش خود را در شرایط حساس کنونی به بهترین شکل ایفا کنند و گفت: حضور در صحنه تنها به معنای حضور فیزیکی نیست، بلکه مشارکت فعال در ساختن آینده‌ای بهتر برای کشور است.

کد مطلب 6968998

  • گزارش میدانی خبرنگار مهر از شب دویست و هجدهم لنگرودی‌ها در میدان

  • پروژه‌های نیمه‌تمام لنگرود در مسیر اولویت‌ بندی اعتبارات قرار دارند

  • مهری فلاحی راهی مسابقات آسیایی شد؛ بدرقه بانوی پرافتخار لنگرودی

  • حجت الاسلام تاج: یاری امام زمان(عج) با اصلاح رفتار و تقوا محقق می شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • سردار رفیعی‌کیا: ایستادگی مردم در میدان، پشتوانه رزمندگان است

  • تشریح برنامه «بزرگترین زنجیره انسانی جان فدا» در مشهد

  • محمدی: امور مالی تأمین‌اجتماعی را به نهادهای پولی واگذار می‌کنیم

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • استاندار: فرودگاه قم تا پایان سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری می‌رسد

  • وقتی عشق به وطن حد و مرز ندارد؛ ۲۱۹ شب حماسه حضور در چابهار

  • اجتماع شبانه مردم بندرعباس در حمایت از نظام اسلامی

  • ۲۱۹ شب ایستادگی مردم شیروان در سنگر خیابان

  • دومین روز جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان در اصفهان

  • استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در خراسان رضوی اجرا می شود

  • کاهش قیمت طلا و سکه در ۱۳ مهر؛ سکه در کانال ۲۷۱ میلیون تومان

  • ایران وارد دوره خشکی طولانی‌مدت شد؛ گرم‌ترین سال تاریخ زمین در راه است

  • وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معرفی شد

  • تداوم آلودگی هوا؛ آیا ادارات و مدارس کرمان سه‌شنبه تعطیل می شوند؟

  • تردد از آزادراه تهران – شمال و چالوس تا ساعت ۲۰ امشب ممنوع شد

  • افزایش مبلغ کالابرگ در چه مرحله‌ای است؟

  • دلیل استعفای وزیر نفت مشخص شد؛ پای «دلایل شخصی» در میان است

  • برندگان نوبل پزشکی ۲۰۲۶ معرفی شدند؛ کنترل سلول‌های عصبی با نور!

  • ۲ عامل اصلی جنایت منجر به شهادت ۴ مأمور پلیس در اصفهان اعدام شدند

  • تداوم هوای گرم در اصفهان؛ دمای شهر به ۳۲ درجه می‌رسد

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه