شوک به آلومینیوم اراک؛ سرمربی موفق جدا شد

مجتبی حسینی

سید مجتبی حسینی پس از سه فصل حضور روی نیمکت آلومینیوم اراک، به پایان همکاری با این باشگاه نزدیک شد و در آستانه جدایی رسمی قرار گرفت.

سید مجتبی حسینی که طی سه فصل اخیر لیگ برتر هدایت آلومینیوم اراک را برعهده داشت و حتی یک‌سال دیگر از قراردادش با این باشگاه باقی مانده بود، برای جدایی به توافق نهایی رسیده و به زودی مقصد جدیدش را مشخص خواهد کرد.

حسینی در حالی سه سال قبل جانشین سید مهدی رحمتی شد که در دو سال نخست حضورش در آلومینیوم اراک به ترتیب رتبه‌های هفتم و هشتم جدول را به دست آورد و بهترین جایگاه را در تاریخ این باشگاه کسب کرد و در فصل نیمه کاره گذشته نیز در رده سیزدهم ایستاد ولی علی‌رغم تمایل اراکی‌ها به ادامه همکاری، تصمیم به جدایی گرفت.

مجتبی حسینی که تجربه سرمربیگری در ذوب‌آهن، نفت مسجدسلیمان، مس کرمان، پیکان و آلومینیوم اراک را دارد و در کادر فنی تیم‌هایی مثل پرسپولیس، تراکتور، ذوب و … هم حضور داشته، در ایرالکو روزهای خوبی رقم زد و جوانان زیادی را معرفی کرد، اما در نهایت مسیرش از این تیم جدا شد.

عدم تعیین تکلیف باشگاه آلومینیوم طی هفته‌های اخیر و وضعیت نامشخص مدیریت و تیمداری آنها کاری کرد تا مجتبی حسینی هم به پیشنهاداتش رسیدگی کند و تصمیم به جدایی از جمع اراکی‌ها بگیرد.

باشگاه آلومینیوم اراک که وضعیت عجیبی در فصل اخیر داشته و بحث تغییر اعضای هیئت مدیره‌اش هم وجود دارد، حالا با جدایی مجتبی حسینی دچار شوک جدیدی شده و علاوه بر تعیین مدیریت، باید سراغ انتخاب سرمربی جدید هم برود.

بیشتر بخوانید: حسینی در نزدیکی نیمکت فجر؛ جدایی از آلومینیوم قطعی شد

  • روایتی از چهره اول جام جهانی ۲۰۲۶؛ چرا بکام مهم‌ترین سفیر آمریکا شد؟

  • فردوسی‌پور بودجه سایتش را لو داد: هزینه‌ها توسط اسپانسر تامین می‌شود و مبلغ سالیانه آن…

  • واکنش لایو عادل فردوسی‌پور به فیلتر فوتبال۳۶۰؛ باورم نمی‌شود/ آقای قلعه‌نویی گفته بود… +ویدیو

  • برادر کوچولوی یامال، محبوب‌ترین ستاره جشن قهرمانی اسپانیا +تصاویر

  • شوک سوم به استقلال با پنجمین خروجی خارجی/ نازون هم فسخ کرد و رفت!

  • پیشنهاد ۴۰۰ هزار دلاری قطری‌ها و آلمریا به رامین رضاییان/ ملی پوش استقلال بند فسخ را فعال می‌کند؟