شوک سرمربی سابق پرسپولیس به ترک‌ها: امشب استعفا می‌دهم!

اسماعیل کارتال

اسماعیل کارتال، سرمربی فنرباغچه پس از تساوی مقابل رم همه را با اعلام استعفا در نشست خبری شگفت‌زده کرد.

اسماعیل کارتال پس از تساوی ۱-۱ فنرباغچه مقابل رم، از سمت خود به عنوان سرمربی این تیم استعفا کرد. این تصمیم در شرایطی گرفته شد که فنرباغچه شروع خوبی در سوپرلیگ ترکیه نداشته و در حال حاضر با کسب ۶ امتیاز از چهار بازی، در رده نهم جدول قرار دارد.

کارتال که برای سومین دوره هدایت فنرباغچه را بر عهده داشت، در ژوئن ۲۰۲۶ با قراردادی یک‌ساله تا پایان فصل ۲۷-۲۰۲۶ به این باشگاه بازگشته بود. او در این دوره طی ۱۱ مسابقه، ۶ پیروزی، ۲ تساوی و ۳ شکست به ثبت رساند.

استعفای کارتال پس از دیدار برابر رم در حالی رقم خورد که فنرباغچه در این مسابقه موفق شد با گلزنی در نیمه دوم، از شکست برابر حریف ایتالیایی فرار کند و در نهایت به تساوی ۱-۱ برسد.

بیشتر بخوانید: فنرباغچه ۱ – رم ۱/ یک امتیاز تیم کارتال از نبرد با صدرنشین ایتالیا

  • واکنش فوری فدراسیون؛ صدور کیفرخواست برای مدیران فوتبال تایید شد/ ماجرای پاداش ۲۰ هزار دلاری چیست؟

  • جنگ ستارگان علیه اسپانسرهای اجباری/ امباپه در مسیر رونالدو و جیمز؛ از «نه به الکل» تا پرتاب بطری گیتورید از قاب دوربین!

  • روایت جنجالی از دربی ۶تایی؛ همیشه شب قبل از بازی هتل شرایتون یا هیلتون بودیم/ می‌توانستیم برنده آن بازی باشیم

  • نجات معجزه‌آسای راننده فراری از دل آتش؛ زندگی‌ام را مدیون تو هستم +ویدیو

  • حرکت عجیب هالند؛ هزینه ۶۷هزار پوندی برای سفر و خواب! +ویدیو

  • ویدیو| واکنش پیروز قربانی به پخش‌شدن آهنگ معین در کنفرانس: لطفا ترک بعدی ساقی هایده را پخش کنید!