صندوق فروشگاهی جایگزین «پوز»های متصل به درگاه کالابرگ می‌شود

صندوق فروشگاهی جایگزین «پوز»های متصل به درگاه کالابرگ می‌شود

مجری طرح پرداخت‌های کالابرگ الکترونیکی از برنامه‌ریزی برای حذف شیوه استفاده از پوزهای متصل به سامانه کالابرگ و جایگزینی آن با نرم‌افزارهای صندوق فروشگاهی خبر داد.

هادی کاشف، مدیرعامل شرکت فارا (مجری طرح کالابرگ الکترونیکی) با اشاره به گلایه‌های برخی فروشندگان خرد در خصوص دشواری‌های دسترسی به دستگاه‌های کارتخوان مخصوص و اتصال به سامانه به خبرنگار مهر، گفت: سیاست کلان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این حوزه به سمت هوشمندسازی و شفافیت کامل حرکت می‌کند. از همین‌رو، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان شهریور ماه رویکرد استفاده از دستگاه‌های پوز مستقیم برای عرضه کالاهای کالابرگی متوقف خواهد شد.

وی در تشریح دلایل این تغییر، گفت: مشکل اصلی پوزهای مستقیم این بود که کالاها به‌صورت دقیق قابل رهگیری نبودند. بنابراین، برای فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ که فروش ماهانه کالابرگی آن‌ها بیش از یک میلیارد تومان است، اتصال به سامانه از طریق نرم‌افزارهای صندوق فروشگاهی الزامی شده است. تاکنون حدود ۱۵ شرکت ارائه‌دهنده نرم‌افزار صندوق فروشگاهی با به‌روزرسانی سیستم‌های خود به این سامانه متصل شده‌اند و در حال همکاری با فروشگاه‌ها هستند.

وی افزود: پوزهای فعلی عملاً یک راهکار اضطراری در ابتدای طرح بودند؛ در حالی که هدف اصلی ما استفاده از بارکدخوان‌ها و اتصال مستقیم به سیستم‌های حسابداری فروشگاهی است تا اقلام دقیقاً رصد شوند.

راهکار اقتصادی برای فروشگاه‌های خرد و سوپرمارکت‌ها

مجری پرداختی‌های طرح کالابرگ در پاسخ به دغدغه فروشندگان کوچک پیرامون هزینه‌های بالای تهیه صندوق‌های فروشگاهی که ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون قیمت دارند، تصریح کرد: ما به خوبی آگاهیم که خرید تجهیزات گران‌قیمت برای فروشگاه‌های کوچک صرفه اقتصادی ندارد؛ از این‌رو دنبال راهکارهای مقرون‌به‌صرفه‌ هستیم.

کاشف با بیان اینکه چندین شرکت، نرم‌افزارهای تخصصی با قیمت بسیار مناسب (حدود ۴ تا ۵ میلیون تومان) تولید کرده‌اند، گفت: این نرم‌افزارها نیازی به دستگاه‌های گران‌قیمت ندارند؛ بلکه بر روی موبایل، تبلت و حتی شرکت های پرداخت ها می توانند روی دستگاه های پوز و «پوزهای اندرویدی» نصب کنند. در واقع، گوشی هوشمند یا تبلت فروشنده، با اتصال به اینترنت، نقش یک صندوق فروشگاهی پیشرفته را ایفا می‌کند و دیگر نیازی به سرمایه‌گذاری‌های سنگین نیست.

زمان‌بندی اجرا

وی با تأکید بر اینکه هیچ کمبودی در زمینه تجهیزات وجود ندارد، برنامه زمان‌بندی تکمیل این اتصال را چنین اعلام کرد: طبق پیش‌بینی‌ها، تا پایان مهرماه تمامی فروشگاه‌های بزرگ و تا پایان آذرماه تمامی فروشگاه‌های طرف قرارداد در سراسر کشور، باید به سامانه نرم‌افزاری صندوق فروشگاهی متصل شوند. ما در حال مذاکره با شرکت‌های پرداخت هستیم تا با ایجاد تسهیلات، هزینه ناچیز تهیه این نرم‌افزارها نیز برای مغازه‌داران تسهیل شود تا فروشندگان بدون دغدغه، به شبکه عرضه اقلام کالابرگی بازگردند.

کد مطلب 6965800 فاطمه امیر احمدی

  • کمک معیشت کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • پول فروشندگان اقلام کالابرگ هفتگی پرداخت می‌شود

  • میدری: افزایش کالابرگ به بودجه دولت بستگی دارد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • فیلم «مرچی»؛ روایت کودکان بلوچستان در قاب جشنواره ایتالیا

  • زندان‌های فرانسه پر شد؛ ثبت یک رکورد جدید در تعداد بازداشت‌ها

  • جدول قطع برق استان کرمانشاه در روز شنبه یازدهم مهر ماه منتشر شد

  • هر ۵ کوهنورد گرفتار در پرآو بدون مصدومیت نجات یافتند

  • علت تأخیر در پلاک‌گذاری برخی خودروهای نوشماره اعلام شد

  • ارزبری ۲۰ میلیون دلاری ۲ واکسن حیاتی؛ در مسیر خودکفایی قرار گرفتیم

  • آغاز آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از محور اصلی پزم تیاب کنارک

  • ثبت ۳۲۳۴ فرصت شغلی در خراسان جنوبی؛ سرایان پیشتاز تحقق تعهد اشتغال

  • تأکید بر برندسازی روستاها برای توسعه گردشگری خراسان جنوبی

  • متخلفان حوزه آرد و نان آذربایجان غربی ۴۳۴ میلیارد ریال جریمه شدند

  • پرسپولیس صدرنشین شد؛ استقلال و گل‌گهر امتیازها را تقسیم کردند

  • بیانیه جدید آمریکا و تروئیکای اروپایی علیه ایران

  • قهرمان المپیک مغلوب یونس امامی شد

  • یونس امامی با شکست قهرمان جهان فینالیست شد

  • آذرپیرا به نیمه نهایی راه یافت

  • تصادف مرگبار ال۹۰ و سمند در بزرگراه رستگاری؛ ۲ نفر جان باختند

  • قدردانی العامری از نخست وزیر عراق برای پیگیری ازسرگیری پروازهای ایران

  • سفر هیئت دفتر رهبر انقلاب به خوزستان پیام تکریم مقاومت است

  • قدرت خرید بازنشستگان حداقل پنج درصد افزایش می‌یابد

  • ادامه لفاظی‌های ترامپ علیه ایران؛ موضوع تهران به زودی پایان خواهد یافت

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵

  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه