فروش خارج از شبکه و دریافت هزینه اضافی برای پروازهای اربعین ممنوع است

فروش خارج از شبکه و دریافت هزینه اضافی برای پروازهای اربعین ممنوع است

سازمان هواپیمایی کشور برای پروازهای اربعین ۱۴۰۵ دو بخشنامه ابلاغ و اعلام کرد: فروش خارج از شبکه و دریافت هزینه اضافی ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی کشوری با ابلاغ دو بخشنامه، الزامات اجرایی و ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین ۱۴۰۵ به شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر خدمات مسافرتی و فروشندگان برخط؛ بر حفظ حقوق زائران، شفافیت در فروش بلیت، رعایت ایمنی پروازها و برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرد.

بر اساس این بخشنامه‌ها، هرگونه ایجاد محدودیت مصنوعی در عرضه بلیت، نگهداری ظرفیت، فروش تبعیض‌آمیز، فروش بلیت خارج از کانال‌های مجاز و دریافت هرگونه مبلغ اضافی تحت عناوینی مانند خدمات ویژه، انتخاب صندلی، خدمات VIP یا بسته سفر ممنوع است و فروش بلیت نیز صرفاً از طریق وب‌سایت رسمی شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر فروش برخط دارای مجوز و دفاتر خدمات مسافرتی دارای قرارداد نمایندگی مجاز خواهد بود.

طبق این دستورالعمل، بلیت‌های صادرشده پیش از آغاز عملیات اربعین که تاریخ پرواز آن‌ها بین ۳۱ تیر تا ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ باشد، مشمول این ضوابط نیست؛ اما تمامی بلیت‌های صادرشده از ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ به بعد تابع مفاد این بخشنامه خواهد بود. همچنین حداکثر نرخ بلیت کلاس تجاری (بیزینس) می‌تواند تا ۷۵ درصد بیشتر از نرخ مصوب کلاس اکونومی همان مسیر تعیین شود.

همچنین شرکت‌های هواپیمایی موظف شدند قیمت‌های مصوب را به‌صورت شفاف در تمامی کانال‌های فروش درج کنند، سامانه‌های فروش اینترنتی را به‌صورت ۲۴ ساعته و بدون وقفه در دسترس متقاضیان قرار دهند و نسبت به راه اندازی مرکز تماس شبانه‌روزی ویژه اربعین اقدام کنند. هرگونه اختلال عمدی یا ناشی از ضعف زیرساخت که دسترسی عادلانه متقاضیان به بلیت را مختل کند، تخلف محسوب می‌شود.

شرکت‌ها مکلف‌ شده‌اند در صورت تأخیر، لغو، جابه‌جایی پرواز یا تغییر نوع هواپیما، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از طریق پیامک، تماس تلفنی یا سایر روش‌های اطلاع‌رسانی، مسافران را مطلع کرده و حقوق قانونی آنان از جمله استرداد وجه، پذیرایی، اسکان، انتقال و جبران خسارت را مطابق دستورالعمل حقوق مسافر تأمین کنند.

در این بخشنامه‌ها بر رعایت کامل الزامات ایمنی، آمادگی فنی ناوگان و اجرای مقررات هوانوردی نیز تأکید شده و آمده است که هیچ ملاحظه تجاری یا اقتصادی نباید موجب عدول از استانداردهای ایمنی شود همچنین درخواست‌های گروهی خرید بلیت دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی نیز تنها با تأیید سازمان هواپیمایی کشوری امکان‌پذیر خواهد بود.

سازمان هواپیمایی کشوری تاکید می‌کند در صورت احراز هرگونه تخلف، حسب مورد با اخطار کتبی، الزام به رفع تخلف، اعمال محدودیت پروازی یا دسترسی به سامانه های فروش، کاهش ظرفیت، تعلیق یا لغو مجوزها و معرفی متخلفان به مراجع قانونی و قضایی برخورد خواهد کرد.

کد مطلب 6896691 سمیه رسولی

  • سامانه‌های فروش خالی از بلیت پرواز اربعین؛ سقف نرخ بلیت ۲۴ و ۲۸ میلیون

  • فروش بلیت پروازهای اربعین هواپیمای ایران‌ایر از امروز آغاز شد

  • بلیت سفرهای بازگشت استان‌های پرتقاضای اربعین در سامانه سپاس عرضه شد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • جهش تولید عدس در آذربایجان‌ غربی با پیش‌بینی برداشت ۴ هزار تن محصول

  • خرید ۳۰ هزار تن گندم در ازنا

  • تعرض بیش از ۲۳۰۰ شهرک‌نشین به مسجد الاقصی با مشارکت بن‌گویر+ تصاویر

  • تردد ۲۲۲ هزار نفر از مرز مهران طی اول ماه صفر تاکنون

  • کشت ۱۶۰ هکتار گل آفتاب‌گردان برای اولین‌بار در دورود

  • کشف بیش از ۱۰۰ قلم آثار تاریخی قاچاق در شهرستان نقده آذربایجان غربی

  • اسناد جنایت دشمن در لامرد برای پیگیری بین‌المللی حفظ می‌شود

  • نوروزپور: حفظ انسجام ملی مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها در جنگ روایت‌هاست

  • بیش از ۹۰ درصد اقتصاد خراسان رضوی در اختیار بخش خصوصی است

  • نخستین آنونس «نبرد با خرچنگ» رونمایی شد؛ یک ماجراجویی جذاب با فسقلی‌ها

  • او از لیست ترور موساد خبر داشت

  • حمله موشکی به شلمچه ۲ شهید و ۱۱ مجروح داشت

  • توضیحات معاون استاندار خوزستان درباره حمله موشکی آمریکا به مرز شلمچه

  • حمله به شلمچه خللی در تردد زائران ایجاد نکرد

  • معاون استاندار: یک نقطه در اطراف اهواز هدف حمله موشکی قرار گرفت

  • ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است/ نیازی به تنگه‌ها نداریم!

  • رفتار چشمی در شان کاپیتان استقلال نیست/ تغییر مدیریت کمکی نمی‌کند

  • حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد

  • وقتی جوان ۱۷ ساله ایرانی ۱۴۰ اسیر از دشمن گرفت

  • پشت پرده قتل زن جوان در شیراز چه بود؟

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه یکم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه