نتانیاهو به دنبال جنگ است

«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیلِ خانه ما»، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را متهم کرد که برای مقاصد سیاسی، عامدانه به دنبال کشاندن این رژیم به یک رویارویی نظامی در آستانه برگزاری انتخابات است.

نتانیاهو

به گزارش همشهری‌آنلاین، «یسرائیل هیوم»، لیبرمن با حمله شدید به نتانیاهو تصریح کرد که سیاست‌های وی در قبال بحران‌های جاری نه بر اساس منافع امنیتی اسرائیل، بلکه صرفاً با نگاهی به بقای سیاسی و پیروزی در انتخابات دنبال می‌شود.

انتخابات کنست (پارلمان اسرائیل) در شرایطی قرار است پنجم آبان برگزار شود که این رژیم با بحران‌های داخلی، اختلافات سیاسی و افزایش فشارهای بین‌المللی به دلیل تجاوز نظامی به غزه، گسترش غیرقانونی شهرک‌سازی‌ها و خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری مواجه است.

تازه‌ترین نظرسنجی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو با کسب ۲۰ کرسی، از حزب «یاشار» به رهبری گادی آیزنکوت با ۲۳ کرسی عقب مانده است. بر اساس این نظرسنجی، احزاب مخالف نتانیاهو در مجموع ۵۴ کرسی و ائتلاف حاکم ۴۹ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی کنست را به دست خواهند آورد؛ ارقامی که نشان می‌دهد هیچ‌یک از دو اردوگاه به‌تنهایی از اکثریت لازم برای تشکیل کابینه برخوردار نیستند.

در این میان، احزاب عربی نیز مجموعاً ۱۳ کرسی به دست می‌آورند و در صورت ائتلاف با مخالفان، شمار کرسی‌های این اردوگاه به ۶۷ کرسی خواهد رسید. با این حال، تحقق چنین سناریویی با موانع سیاسی جدی مواجه است؛ چرا که برخی رهبران اپوزیسیون، از جمله آویگدور لیبرمن، به‌شدت با مشارکت احزاب عربی در ائتلاف حاکم مخالفت کرده‌اند.

حتی اگر مخالفان نتانیاهو بتوانند با عبور از این اختلافات کابینه‌ای جدید تشکیل دهند، این پرسش اساسی برای فلسطینیان همچنان پابرجاست: آیا سقوط احتمالی نتانیاهو و روی کار آمدن اپوزیسیون به پایان جنگ غزه، توقف شهرک‌سازی‌ها و کاهش فشارهای نظامی و امنیتی در سرزمین‌های اشغالی منجر خواهد شد، یا تغییر کابینه صرفاً به جابه‌جایی چهره‌های سیاسی محدود می‌ماند؟

کد خبر 1076614

  • وحشت سعودی ها و بازداشت شهروندان آمریکایی در خاک عربستان

  • شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در نقاط مختلف عربستان

  • اظهارات رقیب اصلی نتانیاهو درباره سرنگونی نظام حاکم در ایران

  • هم اکنون؛ پرواز سوخت‌رسان و هواپیمای شناسایی آمریکا در آسمان امارات

  • مردم عربستان باید علیه بن‌سلمان قیام کنند | او باید کنار گذاشته شود

  • حمله از چند محور؛ تعز در یک قدمی آزادسازی | ارتش یمن به دروازه جنوبی شهر رسید

  • تلاش نتانیاهو برای ورود اسرائیل به جنگ یمن | بن‌سلمان مخالفت کرد؟

  • اکنون فرصت تسویه حساب با الهام علی‌اف است؛ ایران باید چه کند؟

  • رضا پهلوی نگران عربستان شد؛ نگران مردم ایران نه!

  • وحشت سعودی ها و بازداشت شهروندان آمریکایی در خاک عربستان

  • پایان جولان افعی تهران | او نصف عمرش را پشت میله‌های زندان بود

  • شرط افزایش اعتبار کالابرگ با پاسخ به ۶ سئوال؛ جاماندگان فرصت دوباره دارند؟

  • ادعاهای ترامپ پس از گفت‌وگو با بن سلمان درباره ایران و یمن

  • اظهارات رقیب اصلی نتانیاهو درباره سرنگونی نظام حاکم در ایران

  • اکنون فرصت تسویه حساب با الهام علی‌اف است؛ ایران باید چه کند؟

  • ماجرای صیغه شدن علیرضا سپاهی و مهشاد کشانی چه بود؟ | یک وکیل بازداشت شد

  • وحشت سعودی ها و بازداشت شهروندان آمریکایی در خاک عربستان

  • اظهارات رقیب اصلی نتانیاهو درباره سرنگونی نظام حاکم در ایران

  • تصمیم ناگهانی بیرانوند؛ مقصد عجیب و غریب و انتقال غیرمنتظره

  • دیپلمات نقطه‌زن | افعی تهران به دام افتاد | ۲/۵ برابر سلاح ساختیم

  • تخلیه بیش از ۲۳ هزار تن بمب‌ روی تهران در جنگ | ۷۲۵۰ نفر زنده از زیر آوار بیرون آمدند

  • پایان جولان افعی تهران | او نصف عمرش را پشت میله‌های زندان بود

  • دلار ۱۸۰ هزار تومان شد

  • کشور همسایه موشک هایپرسونیک آزمایش کرد | ببینید