هشدار مدیریت بحران نسبت به بارش‌های فراتر از نرمال در جنوب کرمان

هشدار مدیریت بحران نسبت به بارش‌های فراتر از نرمال در جنوب کرمان

کرمان- مدیر کل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به پیش‌بینی بارش‌های نرمال تا فراتر از نرمال در پاییز و زمستان، بر آماده‌ باش دستگاه‌های اجرایی و امدادی و رفع نقاط پرخطر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نژادخالقی، ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران جنوب استان کرمان در جیرفت اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های هواشناسی، احتمال افزایش بارش‌ها در پاییز و زمستان وجود دارد و جنوب کرمان به دلیل شرایط جغرافیایی و وجود رودخانه‌ها و مسیل‌ها، نیازمند آمادگی ویژه در برابر سیلاب احتمالی است.

وی با تأکید بر اینکه پیشگیری محور اصلی مدیریت بحران است، افزود: دستگاه‌های اجرایی باید پیش از آغاز بارندگی‌ها، نقاط حادثه‌خیز را شناسایی و نسبت به رفع خطر، تقویت تجهیزات و آماده‌سازی ماشین‌آلات و نیروهای عملیاتی اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان تصریح کرد: مصوبات ستاد مدیریت بحران برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجراست و هر دستگاه موظف است در حوزه مسئولیت خود نسبت به رفع خطر اقدام کند؛ کوتاهی در انجام وظایف قانونی قابل اغماض نیست.

نژادخالقی، با اشاره به تعیین شهرستان‌های معین برای پشتیبانی در شرایط اضطراری، از فرمانداران خواست امکانات و تجهیزات شهرستان‌ها را بازبینی و نقاط ضعف احتمالی را پیش از شروع بارندگی برطرف کنند.

وی تأکید کرد: دستگاه‌ها نباید منتظر وقوع حادثه بمانند و باید بر اساس هشدارهای هواشناسی، اقدامات پیشگیرانه و پیش‌دستانه را در دستور کار قرار دهند.

تقویت سیل‌بندهای جنوب کرمان

مدیرکل دفتر امور روستایی و دهیاری‌های استانداری کرمان نیز با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ترمیم و تقویت سیل‌بندها در جنوب استان گفت: در شهرستان‌های رودبار جنوب، فاریاب و کهنوج اقداماتی برای احداث و تقویت سیل‌بندها انجام شده، اما برخی سازه‌ها نیازمند مقاوم‌سازی هستند.

مالک اژدری، افزود: تجربه حوادث گذشته نشان داده است که هزینه پیشگیری به‌مراتب کمتر از بازسازی و جبران خسارت پس از وقوع حادثه است؛ بنابراین نظارت و اقدام به‌موقع در نقاط پرخطر باید در اولویت قرار گیرد.

وی همچنین اطلاع‌رسانی سریع هشدارهای هواشناسی به مردم، به‌ویژه ساکنان حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، را از عوامل مؤثر در کاهش خسارت دانست و بر همکاری دهیاران، بخشداران، شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

پیش‌بینی بارش نرمال تا فراتر از نرمال

رئیس ایستگاه هواشناسی جیرفت نیز با تشریح الگوهای اقلیمی و پیش‌بینی‌های فصلی گفت: برای پاییز و زمستان، بارش‌های نرمال تا فراتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود که از نیمه دوم مهرماه و به‌ویژه در ماه‌های آبان تا بهمن اهمیت بیشتری خواهد داشت.

فضل‌الله مقبلی‌قرائی، با اشاره به شرایط جغرافیایی جنوب استان، رودخانه‌ها و مسیل‌های منطقه، بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های مسئول و برنامه‌ریزی برای مدیریت روان‌آب‌ها و سیلاب احتمالی پیش از آغاز بارش‌های مؤثر تأکید کرد.

در پایان این نشست مقرر شد دستگاه‌های اجرایی و امدادی نسبت به آماده‌سازی تجهیزات و ماشین‌آلات، رفع موانع مسیر جریان آب، تقویت سیل‌بندها و هماهنگی با شهرستان‌های معین اقدام کنند و روند اجرای مصوبات به‌صورت مستمر پایش شود.

کد مطلب 6943272

  • آماده‌ باش مدیریت بحران کرمان برای انتقال ریزگردها و کاهش کیفیت هوا

  • پیش‌بینی رگبار و سیلاب در جنوب کرمان؛ آماده‌ باش مدیریت بحران

  • وضعیت بسیار خطرناک کیفیت هوا در کرمان؛ آماده‌باش کامل مراکز درمانی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نخستین واکنش امارات به تصمیم الجزایر برای قطع روابط دیپلماتیک

  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی بوشهر برای آغاز سال تحصیلی آماده شد

  • سه پاسدار شیعه و سنی در کمتر از دو روز قربانی تروریسم شدند

  • مسابقات ورزشی کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر برگزار شد

  • دو معاونت ریاست جمهوری مأمور پیگیری طرح مقابله با نفوذ شدند

  • اختلاف خانوادگی به قتل داماد در شیراز منجر شد

  • کرملین: پوتین امشب به هند سفر می‌کند

  • ورود سامانه بارشی جدید از شنبه؛ بارش‌های سیل‌آسا و تگرگ در ۱۸ استان

  • تأکید بر توسعه زیرساخت‌های اداری در شهرستان زارچ

  • محموله بزرگ دوربین‌های مدار بسته در کنگان توقیف شد

  • برنامه بازی‌های امروز هفته هفتم لیگ برتر فوتبال + جدول رده‌بندی

  • ارم قطب گوجه‌فرنگی خارج از فصل؛ توسعه کشت‌های گلخانه‌ای صادرات‌محور

  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ در بازار داخل

  • واکنش رژیم جولانی به ورود نتانیاهو به خاک سوریه

  • خسارت باد و باران به ۱۳۰ مسکن در بابل

  • روستابازار آبادان با هدف عرضه مستقیم محصولات کشاورزی راه‌اندازی شد

  • حرکت استقلال با پیکان به سمت آسیا؛ تراکتور نمی‌خواهد از صدر سقوط کند

  • باب‌المندب برگ برنده صنعا؛ یمن به بازیگر بازدارنده منطقه تبدیل شده است

  • ایران – چین‌تایپه؛ مسیر هموار شاگردان پیاتزا برای صعود به نیمه‌نهایی

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه‌ ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه