هوای اصفهان در وضعیت قابل قبول؛ ۴ ایستگاه جدید پایش هوا وارد مدار شد

هوای اصفهان در وضعیت قابل قبول؛ ۴ ایستگاه جدید پایش هوا وارد مدار شد

اصفهان- شاخص کیفیت هوای کلانشهر اصفهان صبح چهارشنبه ۲۱ مرداد با میانگین عدد ۷۳ AQI در شرایط قابل قبول است.

به گزارش خبرنگار مهر، هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۷ ایستگاه‌ پایش فعال منتهی به ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه ۲۱ مرداد با میانگین ۷۳ AQI وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

بر اساس داده‌های سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان محیط‌زیست (منطقه اصفهان) شاخص هوای این کلان‌شهر در ساعت انتشار این گزارش در ایستگاه‌ خیابان‌ ۲۵ آبان با عدد ۷۴، انقلاب ۷۷، پارک زمزم و زینبیه ۵۸، دانشگاه صنعتی و خیابان رودکی ۷۵، علوم پزشکی اصفهان و فرشادی ۶۵، رهنان ۹۸، فیض ۶۶، کاوه ۶۸، کردآباد ۶۱، شهرک منتظری ۶۳ و میرزا طاهر ۷۴ AQI در وضعیت قابل قبول و در ایستگاه سپاهان‌شهر با عدد ۱۰۸ و ولدان ۱۰۵ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.

شاخص هوا در ایستگاه در دهستان قهاب در محور شرق اصفهان با عدد ۱۵۶ AQI ناسالم برای عموم افراد جامعه است.

ایستگاه‌های محمود آباد شهرک منتظری، علوم پزشکی اصفهان، محور شرق اصفهان دهستان قهاب و بهارستان غربی طی هفته‌های اخیر وارد مدار پایش آنلاین هوای شهر اصفهان قرار گرفته اند.

شاخص آلودگی هوا به طور معمول برای پنج آلاینده هوا شامل مونوکسیدکربن (CO) ، اُزن (O۳) ، دی اکسید نیتروژن (NO۲) ، دی اکسید گوگرد (SO۲) و ذرات معلق زیر ۲.۵ میکرون (PM۲.۵) اندازه گیری و به طور روزانه در ایستگاه های پایش هوا، ثبت می شود.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد مطلب 6914869

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد به جمعی از فرماندهان نظامی

  • ۹ نفر در دو تصادف قشم و بندرلنگه مصدوم شدند

  • سرپرست صندوق رفاه دانشجویان منصوب شد

  • ۴ میلیون نفر از داخل ایران و سایر کشورها وارد مشهد شده اند

  • شله مشهدی‌؛ نذری عزاداری ها

  • امام‌جمعه ایوان: اخلاق و وحدت نیاز اساسی جامعه امروز است

  • هوای اصفهان در وضعیت قابل قبول؛ ۴ ایستگاه جدید پایش هوا وارد مدار شد

  • ترافیک در آزادراه‌های قزوین همچنان سنگین است

  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های جوی در ۵ استان

  • ارزیابی تیم وزارت بهداشت از خسارات بیمارستان‌ها در جنگ

  • سه عادت در میانسالی که از مغز شما محافظت می کنند

  • اجاره‌بها قربانی گرانی مسکن شد؛ موجران دیگر دنبال مستأجر جدید نیستند

  • خورشیدگرفتگی در ایران قابل رویت نیست/بارش شهابی برساووشی امشب در آسمان

  • دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران

  • بیش از ۸۰ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی در مرزهای شرقی کشور دستگیر شدند

  • تاکتیک‌های جنگی ایران؛ از نحوه بمباران «موفق السلطی» تا سرنگونی اف۱۵

  • «توافق عتپ» علیه ایران نیست/ پیوستن تهران در کوتاه‌مدت دشوار است

  • فرار ناگهانی فرماندهان ارشد سعودی از «سقطری» از ترس حملات ارتش یمن

  • لفاظی جدید ترامپ: کنترل کامل بر تنگه هرمز داریم

  • ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی محور بندرعباس – حاجی آباد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو