ورمقانی: ۸ هزار و ۶۸۹ ایثارگر کردستان در انتظار تأمین زمین هستند

ورمقانی: ۸ هزار و ۶۸۹ ایثارگر کردستان در انتظار تأمین زمین هستند

سنندج- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: ۸ هزار و ۶۸۹ نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان در انتظار تأمین زمین هستند و اجرای تفاهم‌نامه این زمینه باید پیگیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ورمقانی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کردستان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این نشست، تعیین تکلیف وضعیت زمین جامعه ایثارگری استان بود که در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای در آبان ماه سال گذشته میان مسئولان استانی و مسئولان مربوطه در تهران به امضا رسیده است.

وی افزود: بر اساس آخرین مکاتبات انجام شده، مقرر شده است وضعیت شهرستان‌های مختلف استان بررسی و متناسب با تعداد ایثارگران واجد شرایط در هر شهرستان، برای تأمین زمین آنان برنامه‌ریزی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: این موضوع به صورت ویژه از سوی نماینده اداره‌کل راه و شهرسازی استان پیگیری خواهد شد تا تفاهم‌نامه منعقدشده از مرحله مکاتبات اداری خارج شده و وارد فرآیند اجرایی شود.

کاهش خانواده‌های باقی‌مانده در طرح سپاس

ورمقانی در ادامه با اشاره به اجرای طرح سپاس و دیدار با خانواده‌های معظم شهدا گفت: با توجه به تأکیدات صورت گرفته، دستگاه‌های اجرایی باید با محوریت بنیاد شهید و امور ایثارگران، دیدار با خانواده‌های شهدایی را که تاکنون مورد دیدار قرار نگرفته‌اند، تا پیش از برگزاری کنگره ملی ۵ هزار و ۵۳۶ شهید کردستان به پایان برسانند.

وی افزود: خوشبختانه تعداد خانواده‌های باقی‌مانده برای دیدار به کمتر از ۲ هزار خانواده رسیده و روند دیدارها همچنان ادامه دارد، اما ضروری است دستگاه‌های اجرایی با برنامه‌ریزی دقیق، خانواده‌های باقی‌مانده را شناسایی و برای دیدار با آنان اقدام کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تأکید کرد: در این فرآیند، بنیاد شهید باید محور هماهنگی و ارائه اطلاعات باشد تا از موازی‌کاری دستگاه‌ها جلوگیری و همه خانواده‌های شهدا مورد تکریم قرار گیرند.

تأکید بر ساماندهی و نگهداری مزار شهدا

ورمقانی با اشاره به ماده ۱۱ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران اظهار کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مسئولیت حفظ و نگهداری مزار شهدای واقع در محدوده شهرها و روستاها را بر عهده دارند و باید نسبت به انجام این وظیفه قانونی اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی افزود: با وجود اقدامات انجام شده، همچنان در برخی نقاط استان مزار شهدایی وجود دارد که نیازمند مرمت، بازسازی یا نگهداری مناسب است و باید برای رفع این مشکلات برنامه‌ریزی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: پیشنهاد شده است فرمانداران در چارچوب اعتبارات و ظرفیت‌های موجود، بخشی از منابع شورای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها را برای ساماندهی مزار شهدا اختصاص دهند و در مناطق روستایی نیز از ظرفیت دهیاری‌ها و گروه‌های جهادی برای مرمت و بازسازی استفاده شود.

توجه به قبور شهدا خارج از گلزارهای اصلی

ورمقانی با تأکید بر ضرورت توجه به تمامی قبور شهدا گفت: ساماندهی و نگهداری مزار شهدا نباید تنها به گلزارهای اصلی محدود شود و لازم است قبور شهدا در هر نقطه‌ای از شهرها و روستاها که قرار دارند، مورد توجه و رسیدگی قرار گیرند.

وی افزود: در برخی نقاط استان، قبور شهدا خارج از گلزارهای اصلی قرار دارند که باید در برنامه ساماندهی و نگهداری دستگاه‌های مسئول قرار گیرند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت توجه ویژه دستگاه‌های اجرایی به کنگره ملی شهدای استان تأکید کرد و گفت: در دیدار مسئولان با خانواده‌های معظم شهدا، نماد و نشان کنگره ملی شهدای کردستان نیز به خانواده‌ها اهدا شود تا این دیدارها با فضای معنوی و فرهنگی کنگره پیوند بیشتری داشته باشد.

ورمقانی همچنین خواستار درج عبارت مرتبط با کنگره ملی شهدای استان در مکاتبات اداری دستگاه‌های اجرایی شد و افزود: استانداری کردستان این اقدام را در مکاتبات خود انجام داده است و انتظار می‌رود سایر دستگاه‌های اجرایی نیز در این زمینه اهتمام داشته باشند.

تأکید بر حضور مدیران در جلسات شورای ترویج

وی با اشاره به گلایه مطرح شده درباره غیبت برخی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: این شورا تنها چند جلسه در طول سال برگزار می‌کند و با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌ها شخصاً در این جلسات حضور داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: حضور مدیران در جلسات موجب می‌شود تصمیمات و مطالب مطرح شده به صورت مستقیم به دستگاه‌ها منتقل و پیگیری مصوبات با جدیت بیشتری انجام شود.

کد مطلب 6895719

  • ورمقانی: اجلاسیه شهدای کارمند فرصتی برای روایت ایثار کارکنان شهید است

  • شهیدی: سه مطالبه اصلی جامعه ایثارگری کردستان در اولویت قرار گیرد

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • غارت درآمدهای نفتی ونزوئلا توسط آمریکا؛ «اوضاع اقتصادی بهتر نشده است»

  • اصرار بر تخلف می‌تواند به قطع سهمیه آرد منجر شود

  • تاجرنیا: منتظر تصمیم رامین رضاییان هستیم

  • احمدی: ۱۴ هزار فرصت شغلی در استان مرکزی ثبت شد

  • ورمقانی: ۸ هزار و ۶۸۹ ایثارگر کردستان در انتظار تأمین زمین هستند

  • موتورسیکلت قاچاق در دشتستان کشف شد

  • ۵۵ لیتر بر ثانیه به ظرفیت تأمین آب رباط‌کریم افزوده شد

  • کمبود معلم و فضای آموزشی؛ مطالبه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

  • نصب دیزل‌ژنراتورها در دانشگاه شهیدبهشتی برای مدیریت مصرف و قطعی برق

  • مهاجرانی: صیادان با وجود سختی شرایط، حافظ امنیت غذایی کشور هستند

  • خشم صهیونیست‌ها از اقدام نمادین مردم اسپانیا در جشن قهرمانی جام جهانی

  • هیات ۱۰۰ نفره دانشمندان و استادان دانشگاه آزاد به یمن اعزام می‌شوند

  • ۳ انفجار ناشی از تجاوز دشمن در بوشهر و دشتی؛ خسارت جانی گزارش نشد

  • تنبیه متجاوز در «الدوحه» کویت/ خط قرمز هسته‌ای وهشدار شدید به همسایگان

  • توضیح مدیریت بحران استانداری درباره صدای انفجار در تبریز

  • ملت اردن برخاست/ بیانیه چهره‌های اردنی برای لغو توافق نظامی با آمریکا

  • نقاطی در بهبهان و امیدیه هدف حمله موشکی قرار گرفت

  • واکنش روسیه به ادعای وزیر خارجه آمریکا علیه ایران

  • سنتکام از تجاوز نظامی جدید به ایران خبر داد

  • ادعای ترامپ: اصلا هم درد نداشت!/ آمارسازی از تلفات جنگ علیه ایران

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه