وزارت جهاد کشاورزی مخالف ممنوعیت صادرات سیب زمینی است

وزارت جهاد کشاورزی مخالف ممنوعیت صادرات سیب زمینی است

همدان-مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما مخالف ممنوعیت صادرات هستیم چراکه صادرکنندگان با مشقت بسیار بازارهای جهانی را به دست آورده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرید سپری ظهر سه شنبه در نشست تخصصی سیب‌زمینی استان همدان با بیان اینکه راهبرد وزارت جهاد کشاورزی از ابتدا شکستن انحصار در تامین بذر بوده است، اظهار کرد: امسال با وجود دشواری‌های لجستیکی و محدودیت‌های ارزی با همکاری نهادهای مربوطه زمینه ورود بذر مورد نیاز فراهم شد تا از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری شود و فضای رقابتی سالمی شکل بگیرد.

وی با انتقاد از ساختار فعلی تولید بذر که شبیه به یک قیف برعکس عمل می‌کند، تصریح کرد: در حال اصلاح این زنجیره هستیم تا تولید بذر در کلاس‌های «سوپر الیت» و «الیت» افزایش یابد و در نهایت بذر گواهی‌شده با قیمت مناسب در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: همچنین به‌دنبال معرفی ارقام جدید سیب زمینی هستیم که نسبت به بیماری‌ها و تنش‌های اقلیمی از جمله خشکسالی مقاوم باشند.

وی با دفاع از صنعت سیب‌زمینی در برابر نقدهای غیرکارشناسی گفت: سیب‌زمینی یکی از کم‌مصرف‌ترین محصولات کشاورزی از نظر منابع آبی است، به‌طوری که به‌ازای تولید هر کیلوگرم محصول تنها ۱۸۸ لیتر آب مصرف می‌شود و بی‌انصافی است که این بهره‌وری بالا نادیده گرفته شود.

سپری درباره قیمت تمام‌شده محصول سیب زمینی بیان کرد: از انجمن ملی سیب زمینی خواسته شده تا به‌صورت ماهانه گزارش‌های شفاف ارائه دهند.

وی در خصوص سیاست‌های صادراتی خاطرنشان کرد: ما مخالف ممنوعیت صادرات هستیم چراکه صادرکنندگان با مشقت بسیار بازارهای جهانی را به دست آورده‌اند و نباید این بازارها را به‌سادگی از دست بدهیم؛ در ماه‌های گذشته نیز با وجود تمام فشارها از آزادسازی صادرات برای ایجاد تعادل در بازار حمایت کردیم.

مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با تحسین زیرساخت‌های انبارداری و سردخانه‌ای استان همدان، تاکید کرد: این انبارها باید برای مدیریت هوشمندانه بازار در زمان‌های ضروری استفاده شوند.

سپری با بیان اینکه دولت آمادگی دارد با تامین زیرساخت‌ها و اعتبارات لازم سیاست‌های ذخیره‌سازی احتیاطی را برای جلوگیری از نوسانات شدید بازار اجرا کند، افزود: از انجمن ملی خواسته شده طرح‌های تخصصی خود را برای صادرات ارائه دهند.

وی در پایان با اشاره به چالش‌های مرتبط با بندهای برنامه هفتم توسعه در خصوص تخصیص آب، اضافه کرد: وزارتخانه با همکاری تشکل‌ها و انجمن ملی تمام تلاش خود را برای حل این چالش‌ها و حمایت از تولیدکنندگان به کار خواهد بست تا امنیت غذایی کشور حفظ شود.

کد مطلب 6894655

  • راه اندازی واحد بسته‌بندی چای در شاهرود؛ ۲۵ نفر شاغل شدند

  • آغاز ثبت سفارش واردات ماهی تون از ۳۱ تیرماه

  • محصولات اصلاح ژنتیکی در چه صورت حلال خواهند بود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نمایشگاه نقاشی «نسیم عدالت» به سرو رسید

  • آخرین تدابیر قضایی برای مدیریت شرایط استان‌های جنوبی بررسی شد

  • سلیمی: پایانه مرزی سومار آماده تردد زائران اربعین است

  • آزادسازی یک شهرک و انهدام بالغ بر ۶۵۰ پهپاد اوکراین به دست روسها

  • ثبت بیش از نیم میلیون تردد مسافر در پایانه‌های مرزی خوزستان

  • معتمدیان: بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی تا هفته دولت به‌طور کامل فعال می‌شود

  • حضور «تنها در تهران» در رقابت نیمه‌نهایی جشنواره آمریکایی

  • سفر سخنگوی دولت به جنوب سیستان و بلوچستان

  • پزشکیان: هر دستاوردی داریم به برکت رهنمودهای رهبر شهید است

  • مداحی از هیئت به میدان آمد؛ روایت «آهات» از صدای تازه ایران

  • جزئیات حملات بامدادی دشمن آمریکا به شیراز

  • آقای فردوسی‌پور شرافت داشته باشید

  • جوانسازی تخمک زنان برای کمک به درمان ناباروری

  • احتمال شنیدن صدای انفجار در جنوب و غرب اصفهان

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • دومین کاپیتان از پرسپولیس جدا شد

  • کاهش دما از امروز آغاز می‌شود؛ هشدار تشدید بارش‌های رگباری در ۱۰ استان

  • مدافع آلومینیوم اولین خرید استقلال شد

  • بازداشت ۳ متهم در پرونده فساد مالی سازمان حمل‌ونقل شهری شهرداری بابلسر

  • معامله باخدا درسحرگاه قدر؛مرزبانی که تشنه‌لب به قافله اباعبدالله پیوست

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵

  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • خرید ادکلن
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه