پارس نوآ ، شاهین، تیگو ۷ و فونیکس تا ۱۰۰ میلیون ارزان شدند | قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت خودرو امروز در شرایطی اعلام شد که بازار همچنان تحت تاثیر فضای نامطمئن سیاسی و کاهش تقاضا قرار دارد.

بازار خودرو

به گزارش همشهری آنلاین، قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد. بازار همچنان تحت تاثیر فضای نامطمئن سیاسی و کاهش تقاضا قرار دارد.

  • این خودرو ساز ورشکسته است؛ خبر را چه کسی اعلام کرد؟ | ادعای مدیر عامل سایپا به وضعیت مالی این شرکت
  • سقوط فروش خودروسازان | ۷۹ هزار خودرو کمتر فروخته شد

تداوم ابهام درباره آینده تحولات سیاسی باعث شده بخش قابل توجهی از خریداران از ورود به بازار خودداری کنند و خرید خود را تا روشن‌تر شدن شرایط به تعویق بیندازند.

در چنین فضایی، تقاضای موجود بیشتر از سوی مصرف‌کنندگان واقعی شکل می‌گیرد و همین موضوع باعث شده بازار خودرو همچنان کم‌رمق و کم‌معامله باقی بماند.

قیمت خودروهای داخلی

تارا اتوماتیک (توربو) نسبت به روز گذشته ۳۵ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ ۲ میلیارد و ۸۱۵ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، پژو ۲۰۷ اتوماتیک در مقایسه با آخرین روز معاملاتی رشد بهای ۱۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ ۲ میلیارد و ۴۸۵ میلیون تومان خرید و فروش شود.

پارس نوآ کاهش بهای ۳۲ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص ۲ میلیارد و ۱۲۳ میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، شاهین GL نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان رسید.

پارس نوآ ، شاهین، تیگو ۷ و فونیکس تا ۱۰۰ میلیون ارزان شدند | قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

قیمت خودروهای مونتاژی

تیگو ۷ هیبرید نسبت به روز گذشته ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد و با برچسب قیمتی پنج میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید. از سوی دیگر، فونیکس FX برقی نسبت به روز گذشته کاهش بهای ۳۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ چهار میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

رسپکت پرایم تیپ ۲ در مقایسه با روز قبل ۳۰ میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و ۷۳۵ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از طرف دیگر، ون اینرودز افزایش بهای ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و ۹۳۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

پیکاپ فوتون (اتوماتیک) ۲۰ میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ پنج میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مورد توجه فعالان بازار قرار گیرد. از سوی دیگر، جک J۴ افزایش بهای ۱۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید.

پارس نوآ ، شاهین، تیگو ۷ و فونیکس تا ۱۰۰ میلیون ارزان شدند | قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

منبع: تجارت‌نیوز

کد خبر 1059548

  • این خودرو ساز ورشکسته است؛ خبر را چه کسی اعلام کرد؟ | ادعای مدیر عامل سایپا به وضعیت مالی این شرکت

  • پارس نوآ ، شاهین، تیگو ۷ و فونیکس تا ۱۰۰ میلیون ارزان شدند | قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

  • اسرائیل برای حمله به ایران آماده می‌شود؛ ادعای رسانه عبری

  • استوری معنادار بهنوش بختیاری درباره ایران | عکس

  • ایمان انوری به شهادت رسید+ عکس و جزئیات

  • پیکر سوخته حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد

  • آرامکو را زدیم؛ حمله با دقت انجام شد | دلیل حمله چه بود؟

  • فوری؛ دیدار پزشکیان با آیت الله سیدمجتبی خامنه ای + جزئیات

  • اخراج بالاتر از ۲۰ ساله ها از خیابان ها + اینفوگرافیک

  • پیشنهاد بی‌سابقه به ایران برای بازگشایی تنگه هرمز | پیروزی بزرگ تهران در نبرد تنگه هرمز

  • حزب‌الله: فورا اقدام کنید | واکنش شدیداللحن به گستاخی اخیر اسرائیل

  • پیکر سوخته حمیدرضا رجب‌زاده اطراف تهران کشف شد

  • ماجرای یک هنجارشکنی در جمعه بازار پروانه + ویدئو

  • تنها توافقی که با ایران در در دسترس است، یک توافق وحشتناک و بسیار بد است

  • گزینه اول نقل و انتقالات: من را به پرسپولیس بفروشید | لژیونری که دیگر به تمرین تیمش نرفت

  • بساط شمشیرفروش‌های تهران در دوران قاجار + عکس

  • دعوای بیرانوند و شجاع؛ اتفاقی که باعث اخراج ربیعی شد

  • رفیق دیروز الجولانی، رقیب امروز نتانیاهو

  • پیغام تارتار: گزینه من را بخرید و بازیکن پرسپولیس را بفروشید | خرید مهم سرخ‌ها در آستانه نهایی شدن