پورذهبی: موکب‌های اربعین باید به پایگاه‌های فرهنگی و معرفتی تبدیل شوند

پورذهبی: موکب‌های اربعین باید به پایگاه‌های فرهنگی و معرفتی تبدیل شوند

مریوان- نماینده ولی‌فقیه در کردستان با بازدید از موکب‌های مستقر در مرز باشماق، گفت: موکب‌های اربعین باید علاوه بر خدمت‌رسانی، نقش مؤثری در تعمیق معرفت دینی زائران ایفا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی ظهر پنجشنبه در جریان بازدید از موکب‌های مستقر در مرز بین‌المللی باشماق مریوان، اظهار کرد: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توفیقی بزرگ و عبادتی ارزشمند است که با همت مردم، خادمان و دستگاه‌های اجرایی در این مرز به بهترین شکل در حال انجام است.

وی با قدردانی از تلاش شبانه‌روزی خادمان اربعین افزود: حضور نیروهای مردمی در کنار دستگاه‌های اجرایی، جلوه‌ای از همدلی و عشق به اهل‌بیت (ع) است و این همراهی زمینه ارائه خدمات مطلوب به زائران را فراهم کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه اربعین تنها یک مراسم عبادی نیست، بلکه یک جریان بزرگ فرهنگی و تمدنی است، تصریح کرد: موکب‌ها باید در کنار ارائه خدمات رفاهی، به اجرای برنامه‌های فرهنگی، معرفتی و دینی نیز توجه ویژه داشته باشند تا زائران از این ظرفیت معنوی بیشترین بهره را ببرند.

پورذهبی ادامه داد: برگزاری محافل تلاوت قرآن کریم، سخنرانی‌های معرفتی، پاسخگویی به مسائل شرعی، توزیع محصولات فرهنگی، اقامه نماز جماعت، مداحی و روایتگری درباره نهضت عاشورا از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند در تعمیق باورهای دینی و انتقال پیام قیام امام حسین (ع) نقش‌آفرین باشد.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات رفاهی گفت: فراهم کردن امکانات مناسب برای اسکان، پذیرایی، استراحت، تأمین آب آشامیدنی، خدمات بهداشتی و درمانی و ایجاد محیطی آرام و منظم برای زائران باید همواره در اولویت برنامه‌ریزی مسئولان و خادمان باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان خاطرنشان کرد: اخلاق نیکو، احترام و تکریم زائران، نماد فرهنگ اصیل مهمان‌نوازی مردم کردستان است و این رفتار شایسته، تصویری ماندگار از این استان در ذهن زائران بر جای خواهد گذاشت.

پورذهبی با اشاره به اهمیت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی، امنیتی و موکب‌های مردمی اظهار کرد: هم‌افزایی همه بخش‌ها، زمینه ارائه خدمات مطلوب و تردد ایمن و آرام زائران از مرز باشماق را فراهم می‌کند.

وی در پایان با حضور در بخش‌های مختلف موکب فرهنگ و موکب ۷ تن، ضمن گفت‌وگو با خادمان، از خدمات صادقانه آنان قدردانی کرد و برای همه خدمتگزاران اربعین حسینی آرزوی توفیق و قبولی خدمت داشت.

کد مطلب 6903653

  • خدمت‌رسانی به زائران اربعین با ساماندهی ۸۰ موکب در کردستان

  • رحیمیان: نظارت بر خدمات مرزی در ایام اربعین حسینی تشدید شد

  • «کتاب؛ همسفر مسیر نور»؛ روایت حضور فرهنگ در گذرگاه اربعین باشماق

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • مراسم استقبال از پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در شیراز

  • ته کشیدن ذخیره موشک‌های رهگیر آمریکا؛ فقط ۸موشک پاتریوت باقی مانده است

  • پورذهبی: موکب‌های اربعین باید به پایگاه‌های فرهنگی و معرفتی تبدیل شوند

  • سفر مدیرعامل پرسپولیس به ترکیه

  • معرفی ۷ عضو تیم کوراش برای حضور در بازیهای آسیایی

  • ژاپن میزبان جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا و کسب سهمیه به المپیک شد

  • تصمیمات جدید AFC برای مسابقات ملی/ ازبکستان و عربستان میزبان شدند

  • تغییر در قرعه‌کشی و تثبیت میزبانی عربستان برای جام بزرگ قاره

  • میلاد کر به گل‌گهر پیوست

  • کشف ژنراتور برق قاچاق ۳۰ میلیارد ریالی در پارسیان

  • ترور ناجوانمردانه در شهرستان ایرانشهر

  • سنتکام تجاوز دوباره به ایران را تأیید کرد

  • ۳ شهرستان خوزستان بامداد امروز مورد حمله دشمن آمریکایی قرار گرفت

  • تصاویر اختصاصی مهر از حمله آمریکا به یک محله مسکونی در قشم

  • ادامه عملیات آواربرداری در قشم؛ دو کودک به بیمارستان منتقل شدند

  • لحظه انتقال پیکر شهدای جنایت آمریکا در جزیره قشم

  • «جنگ و صلح» به سبک ترامپ؛ ادامه اظهارات ضد و نقیض علیه ایران

  • سنتکام پایان تجاوز جدید به ایران را اعلام کرد

  • مدافع فصل گذشته پرسپولیس شاگرد یک استقلالی شد

  • باربی با لباس محلی نمی‌تواند نماینده فرهنگ ایران باشد

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه هشتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز