چشم روباتیک آمریکا کور شد | تثبیت قیمت ۱۷ کالای اساسی تا پایان سال

تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

همشهری

به گزارش همشهری‌آنلاین، مطالب این شماره و آرشیو روزنامه همشهری را همیشه می توانید در این آدرس ببینید و بخوانید: سایت روزنامه همشهری

– «من از تجهیزات و امکاناتی که غرب در اختیار عربستان قرار می‌دهد نگران نیستم، چون اینها ان‌شاءالله به‌دست مجاهدان اسلام خواهد افتاد.» این سخنانی است که رهبر شهید انقلاب در فروردین۱۳۹۸ بیان کردند و اکنون در شهریور۱۴۰۵، یعنی ۷سال بعد از عملی شدن این پیش‌بینی در یمن، نظاره‌گر آن هستیم.‌…این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می خوانید.

– مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در نشست مجمع تجاری بریکس در دهلی‌نو، ۷پیشنهاد برای تقویت همکاری اقتصادی اعضای این گروه ازجمله توسعه تجارت با ارزهای ملی، ایجاد بیمه اتکایی مشترک، تأمین مالی با ارزهای محلی و تقویت همکاری‌های فناورانه و سایبری مطرح کرد….این مطلب را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می خوانید.

– افزایش۶۰درصدی حداقل مزد در ابتدای سال‌جاری، قدمی برای جبران هزینه‌های تحمیل‌شده به معیشت خانوارهای کارگری بود؛ اما آیا این سیاست به نتیجه رسید؟‌ بررسی روند۱۰ساله افزایش حداقل مزد در برابر تورم، نشان می‌دهد از سال ۱۳۹۵تاکنون، حداقل مزد کارگران در مجموع ۱۹۰۲درصد رشد کرده و از ۸۱۲هزار تومان به بالای ۱۶میلیون تومان رسیده است…..این مطلب را در صفحه اقتصاد می خوانید.

– نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پنجشنبه گذشته ۱۹شهریور۱۴۰۵ اعلام کرد یک فروند شناور بدون ‌سرنشین آمریکایی از نوع «سیل‌درون اکسپلورر» Saildrone Explorer با شماره بدنه ۵۸۳۸ را هنگام فعالیت در ورودی تنگه هرمز هدف قرار داده و منهدم کرده است…..این مطلب را در صفحه دانستنی ها می خوانید.

– مرد میانسالی که برای سرقت کلکسیون عتیقه‌های دوست تاجرش، نقشه قتل او را کشیده و ۲آدمکش اجیر کرده بود، با نجات معجزه‌آسای مالباخته از کما، پیش از فرار از کشور توسط کارآگاهان پلیس آگاهی تهران دستگیر شد…..این مطلب را در صفحه سرنخ می خوانید.

– رسیدگی به معیشت مردم چه ارتباطی با شهرداری دارد؟ مسکن، سلامت و ناترازی انرژی مگر متولی مشخص در دولت ندارند؟ چرا شهردار تهران درباره مسائل اقتصادی کشور و شیوه اداره اقتصاد سخن می‌گوید؟ آیا وظیفه شهرداری همان اداره شهر، توسعه حمل‌ونقل عمومی، نظافت، خدمات شهری و اجرای پروژه‌های عمرانی نیست؟….این یادداشت را در صفحه شهرنگار می خوانید.

– ۲۱شهریورماه بیش از یک ربع قرن است که به‌عنوان روز ملی سینما جشن گرفته می‌شود، تنها روزی که در تقویم رسمی کشور به‌عنوان روز سینما ثبت شده و الصاق عنوان «ملی» به این روز هم بیشتر کار رسانه‌هاست که در چنین روزی انگیزه‌ای برای پرداختن به گذشته، هویت و داشته‌های سینمای ایران می‌یابند؛ روزی که سال‌ها با جشن سینمای ایران که متولی‌اش خانه سینما بود، پیوند خورده بود…..این مطلب را در صفحه بیست و چهار می خوانید.

– ایران پس از چین و هند، سومین کشور دنیا از نظر پوشش نیاز داخلی و تنوع اقلام تولیدی در مواد اولیه دارویی است، ظرفیتی که طی سال‌ها توانسته تاب‌آوری نظام سلامت را در مقابل تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی حفظ کند…..این مطلب را در صفحه تندرستی می خوانید.

– کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها به یکی از محورهای جدی مدیریت شهری تهران تبدیل شده است؛ مسیری که حالا بخش‌های مختلف شهرداری از حوزه‌های اقتصادی و مالی گرفته تا مناطق، خدمات شهری و مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی موظف شده‌اند برای کاهش بار مردم هم‌افزا عمل کنند، به‌طوری‌که اخیرا علیرضا زاکانی، شهردار تهران هم این موضوع را نه به‌عنوان یک اقدام مقطعی، بلکه یک مسئولیت جدی برای مجموعه مدیریت شهری تعیین و پیگیری کرده است….این مطلب را در صفحه شهرنگار می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :

  • سلاح‌های سعودی در دست مقاومت/ پیش‌بینی رهبر شهید درباره سرنوشت تجهیزات غربی عربستان به واقعیت پیوست و بخشی از این تجهیزات به غنیمت یمنی‌ها درآمد
  • بریکس علیه تحریم‌ها/ ۷پیشنهاد پزشکیان به اعضای بریکس برای تقویت همکاری اقتصادی
  • مزد، زیرسایه تورم/ آمارهای رسمی، فشار تورمی بر معیشت کارگران را تأیید می‌کند
  • ‌چرا بورس در حال رشد است؟/ یک کارشناس بازار سرمایه گفت: عقب‌ماندگی بازار، تورم و رشد دلار، محرک‌های اصلی رشد بورس هستند
  • چشم روباتیک آمریکا کور شد/ شکار قایق بدون ‌سرنشین ایالات متحده که کارش نظارت بر رفت‌وآمد شناورها در خلیج‌فارس بود
  • جنایت ناکام در پنت‌هاوس تاجر تنها
  • سفر در جغرافیای ادبیات/ طراحی مسیرهای گردشگری ادبی به پایان رسیده‌ اما انتشار اطلس آن در انتظار تأمین اعتبار است
  • وظیفه ما نیست!‌/ یادداشت عبدالمطهر محمدخانی| سخنگوی شهرداری تهران

  • یک روز خالی در تقویم/ چرا ۲۱شهریورماه به‌عنوان روز ملی سینما انتخاب شده است؟

  • روزی روزگاری سینما/ در روز ملی سینما، به مکان‌هایی سفر می‌کنیم که هنوز نبض این هنر در آنها می‌زند

  • رستگاری سهراب با ماشا/ تعویض طلایی بختیاری‌زاده و شکست تراکتور، معادلات لیگ برتر را تغییر داد

  • ایران در تعقیب غول‌های جهانی دارو/ ایران با تولید ۷۸درصد مواد اولیه دارویی پس از چین و هند، سومین کشور دنیا از نظر پوشش نیاز داخلی و تنوع اقلام تولیدی در این حوزه است

  • کودک هست، فیلم نیست/ سهم ۱۷درصدی کودکان و نوجوانان از فروش بلیت سینماها نمایانگر فاصله سینما با یکی از مهم‌ترین گروه‌های مخاطب است

  • تثبیت قیمت ۱۷ کالای اساسی تا پایان سال

  • درمانگر گاری‌ها/ روایت استادکاران قدیمی بازار تهران که با ساخت و تعمیر گاری‌های دستی، یکی از مشاغل کمتردیده‌شده بازار را زنده نگه داشته‌اند

کد خبر 1067797

  • چشم روباتیک آمریکا کور شد | تثبیت قیمت ۱۷ کالای اساسی تا پایان سال

  • امیدواری این کشور به احیای روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن

  • سامانه بارشی جدید وارد کشور شد | هشدار نارنجی برای بارش و سیلاب در این استان ها

  • تصاویر بازی استقلال 1-0 پیکان

  • لحظه ورود پزشکیان به دهلی نو و استقبال از او در فرودگاه + فیلم

  • رشت چگونه در چند ساعت زیر آب رفت؟ | از بارش ۱۰۰ میلی‌متری تا شهری که راه آب ندارد

  • اعزام نیرو توسط اروپا به معنای ورود به جنگ است؛ آخرین هشدار پوتین

  • نمایشگاه زنان و تولید ملی تمدید شد

  • پاسخ تند پزشکیان به ترامپ: ما تروریستیم که بی‌گناهان را قتل‌عام می‌کنیم؟ | اگر مرد جنگید، با کسی که می‌جنگد بجنگید

  • در ۲۴ساعت ورق برگشت | هشدار بازیگر تعیین‌کننده جدید | مورد عجیب یمن؛ توپ در زمین سعودی

  • ادعای عجیب ترامپ پس از شروع حمله به ایران

  • در حال آماده شدن برای حمله به ما برای زمستان هستند همین را دریافت خواهند کرد

  • تنها چیزی که در فدراسیون فوتبال نمی‌دانند فوتبال است | کاش گل خداداد را گِل می‌گرفتند | کدام دانشگاه به بیرانوند دکترا داده؟

  • این خودرو برای آمریکایی‌ها قدغن است + عکس

  • تصاویر دیدنی از تمرین حسن یزدانی در ساحل دریا + فیلم

  • سهراب کاپیتانش را بخشید؛ حردانی امروز با استقلال تمرین می‌کند

  • گزارش میدانی همشهری از لحظه ورود ۱۰ صیاد اسیر | پرواز در فرودگاه امام خمینی نشست | گفتگو با خانواده‌های چشم انتظار

  • ترامپ درباره ایران فقط ۳ گزینه دارد