کاهش قیمت سکه و طلای داخلی زیر فشار اونس؛ دلار فعلاً آرام گرفت

کاهش قیمت سکه و طلای داخلی زیر فشار اونس؛ دلار فعلاً آرام گرفت

با آرامش نسبی دلار در کانال ۲۳۰ هزار تومان و افت اونس جهانی، طلای داخلی و سکه امروز تحت فشار کاهشی قرار گرفتند و اونس اثر بیشتری بر روند بازار گذاشت.

به گزارش خبرنگار مهر، بازار طلای داخلی در روز سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ تحت تأثیر ثبات نسبی دلار در کانال ۲۳۰ هزار تومان و کاهش قیمت اونس جهانی طلا، شاهد افت نرخ طلا و سکه است؛ به‌گونه‌ای که کاهش اونس در شرایطی که بازار ارز وارد فاز استراحت شده، اثر بیشتری بر قیمت طلای داخلی گذاشته است.

در لحظه تنظیم این گزارش، دلار بازار آزاد با تغییر محسوسی نسبت به روز گذشته همراه نشده و در کانال ۲۳۰ هزار تومان قرار دارد. در مقابل، اونس جهانی طلا با کاهش همراه شده و به ۴۲۸۲ دلار رسیده است؛ رقمی که نسبت به میانگین قیمت روز گذشته ۱۴.۶۸ دلار معادل ۰.۳۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

کاهش اونس جهانی در حالی رخ داده است که بازارهای جهانی در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا درباره نرخ بهره قرار دارند و معامله‌گران نسبت به چشم‌انداز سیاست پولی این بانک مرکزی حساس شده‌اند. در چنین شرایطی، افت اونس به‌عنوان یکی از مهم‌ترین متغیرهای اثرگذار بر طلای داخلی، فشار کاهشی بیشتری بر بازار داخل وارد کرده است.

کاهش قیمت طلا در بازار داخلی

مظنه تهران در لحظه تنظیم گزارش به ۱۰۰ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان رسیده که نسبت به میانگین قیمت روز گذشته ۸۴۵ هزار و ۱۹ تومان، معادل ۰.۸۴ درصد کاهش داشته است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با کاهش ۱۹۵ هزار و ۱۰۳ تومانی نسبت به میانگین روز گذشته، ۲۳ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۳۰۰ تومان قیمت خورده است. این کاهش معادل ۰.۸۴ درصد است.

همچنین هر گرم طلای ۲۴ عیار ۳۰ میلیون و ۸۷۸ هزار تومان معامله می‌شود که نسبت به میانگین روز گذشته ۲۶۰ هزار و ۳۸۲ تومان، معادل ۰.۸۴ درصد پایین‌تر است.

مقایسه روند امروز نشان می‌دهد که بازار طلای داخلی فعلاً واکنش پررنگی به قرار گرفتن دلار در کانال ۲۳۰ هزار تومان نشان نداده و کاهش اونس جهانی توانسته اثر بیشتری بر قیمت‌ها بگذارد.

سکه در مسیر نزولی

در بازار سکه نیز روند کاهشی قیمت‌ها ادامه دارد. سکه طرح قدیم در لحظه تنظیم گزارش ۲۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد که نسبت به میانگین روز گذشته ۳ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۳۰ تومان، معادل ۱.۶۵ درصد کاهش یافته است.

سکه طرح جدید نیز با افت ۱.۹۳۱ میلیون تومانی، ۲۳۱ میلیون تومان قیمت خورده و کاهش آن نسبت به میانگین روز گذشته ۰.۸۳ درصد بوده است.

نیم‌سکه با قیمت ۱۱۷ میلیون تومان معامله می‌شود که ۱.۷۱۴ میلیون تومان، معادل ۱.۴۴ درصد، پایین‌تر از میانگین روز گذشته است.

ربع‌سکه نیز ۶۲ میلیون تومان قیمت دارد و نسبت به میانگین روز گذشته ۹۵۳ هزار و ۷۷۸ تومان، معادل ۱.۵۲ درصد کاهش نشان می‌دهد.

سکه یک گرمی نیز در لحظه تنظیم گزارش ۳۳ میلیون تومان قیمت دارد که نسبت به میانگین روز گذشته ۲۱۹ هزار و ۹۲۵ تومان، معادل ۰.۶۶ درصد افت کرده است.

در مجموع، بازار طلای داخلی امروز با دو سیگنال متفاوت روبه‌رو است؛ دلار پس از رشدهای اخیر در کانال ۲۳۰ هزار تومان وارد فاز استراحت شده و تغییر محسوسی نسبت به روز گذشته ندارد، در حالی که کاهش اونس جهانی فشار کاهشی بیشتری بر طلا و سکه وارد کرده است. از این رو، در شرایط فعلی، مسیر اونس جهانی و واکنش بازارها به تصمیم فدرال رزرو می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌تری در روند کوتاه‌مدت طلای داخلی داشته باشد.

شایان ذکر است تمامی قیمت‌ها در این گزارش لحظه‌ای بوده و در زمان تنظیم گزارش ثبت شده‌اند و ممکن است در ادامه معاملات تغییر کنند.

کد مطلب 6948009 علی فروزانفر

  • سایه افت اونس بر بازار طلای ایران؛ افزایش دلار خریداران را متقاعد نکرد

  • اصلاح دلار، افسار طلا را کشید؛ سکه ۴.۸ میلیون تومان ارزان شد

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۵؛ کاهش قیمت ادامه دارد

  • طلا خلاف جهت اونس جهانی گران شد؛ بازار زیر سایه نرخ ارز

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • بچه‌ها صاحب اصلی جشنواره‌ فیلم کودک هستند؛ برندی که باید حفظ شود

  • شهردار آینده قزوین؛ مدیر روزمره یا مرد حل گره‌های شهر؟

  • تسریع چندجانبه‌گرایی و توسعه همکاری‌های اقتصادی در قلب بریکس

  • هیمنه پنتاگون زیر ضرب ایران

  • اختصاص ۱۲ هزار واحد خانه امید برای اقشار کم‌درآمد در سیستان و بلوچستان

  • گذر موج ناپایدار از اصفهان؛ دما تغییری ندارد

  • اینفوگرافیک؛ آماری از آخرین موقوفات ثبت شده در قم

  • آمریکا ارسال تسلیحات فضایی به مدار زمین را تایید کرد

  • سفر استاندار تهران به ورامین

  • از علیرضا طبایی «باید به آفتاب بگویم»!

  • سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود؛ آغاز کاهش نسبی دما

  • هدف‌گذاری برای توسعه ۴۰۰ هکتاری گلخانه‌های مدرن در آذربایجان شرقی

  • بارش‌های پاییزی از هفته سوم مهر آغاز می‌شود

  • پیاتزا مربی کوچکی نیست؛ فدراسیون باید درباره آینده او تصمیم بگیرد

  • مهاجرانی: افزایش قیمت بنزین به تعویق افتاد؛ تمرکز دولت بر مدیریت مصرف

  • جو کنت: هیچ کس عربستان را از بحران یمن نجات نمی‌دهد

  • تصمیم آمریکا برای مصادره ۶۱ میلیون دلار از درآمد فروش نفت ایران

  • تمجید رسانه آلبانی از آسانی؛ یاسر باز هم در آسیا درخشید

  • بازیکنان استقلال در پایان بازی با السد چه گفتند؟

  • کاهش خطر بیماری قلبی با پایبندی به داروهای فشارخون

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵

  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه