کاهش ۵۰۰ میلیون لیتری مصرف روزانه آب تهران با همراهی شهروندان

کاهش ۵۰۰ میلیون لیتری مصرف روزانه آب تهران با همراهی شهروندان

سخنگوی آبفای استان تهران با قدردانی از مشارکت شهروندان در مدیریت مصرف آب گفت: مصرف آب تهران در روز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ نسبت به روز مشابه سال ۱۴۰۳، حدود ۵۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آبفای استان تهران، بهنام بخشی سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با قدردانی از مشارکت شهروندان در مدیریت مصرف آب گفت: مصرف آب تهران در روز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ نسبت به روز مشابه سال ۱۴۰۳، حدود ۵۰۰ میلیون لیتر کاهش یافته است؛ با این حال، سرانه مصرف آب در تهران همچنان با ۱۹۵ لیتر در شبانه‌روز، ۶۵ لیتر بالاتر از الگوی استاندارد قرار دارد.

بخشی با اشاره به آخرین وضعیت مصرف آب در پایتخت، همراهی شهروندان را عامل اصلی روند کاهشی مصرف آب در ماه‌های اخیر دانست و بر تداوم مدیریت مصرف در شرایط خشکسالی تأکید کرد.

وی اظهار کرد: در روز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵، میزان آب تأمین، تصفیه و توزیع‌شده در تهران به حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار مترمکعب، معادل ۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون لیتر رسید؛ رقمی که برابر با بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون بطری ۱.۵ لیتری آب است.

سخنگوی آبفای استان تهران با بیان اینکه تهران همچنان بیشترین میزان مصرف آب کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: سرانه مصرف آب هر شهروند تهرانی اکنون ۱۹۵ لیتر در شبانه‌روز است؛ در حالی که الگوی استاندارد مصرف ۱۳۰ لیتر تعیین شده و این موضوع نشان می‌دهد هر شهروند به طور متوسط ۶۵ لیتر بیشتر از الگوی استاندارد آب مصرف می‌کند.

وی با قدردانی از مشارکت شهروندان در مدیریت مصرف گفت: در روز ۲۱ تیرماه ۱۴٠۳، مصرف آب تهران ۳ میلیون و ۹۵۰ هزار مترمکعب بود که این رقم در ۲۱ تیرماه سال جاری به حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار مترمکعب کاهش یافته است؛ به عبارتی، تهرانی‌ها ۵۰۰ هزار مترمکعب، معادل ۵۰۰ میلیون لیتر آب کمتر مصرف کرده‌اند.

سخنگوی آبفای استان تهران ادامه داد: سرانه مصرف آب در تهران از بیش از ۲۴۰ لیتر در سال ۱۴۰۳، به ۲۲۰ لیتر در سال ۱۴۰۴ و اکنون به ۱۹۵ لیتر کاهش یافته که بیانگر افزایش هوشمندی ، آگاهی عمومی و همراهی منصفانه شهروندان در مدیریت مصرف است.

وی با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و تداوم خشکسالی تصریح کرد: تغییر اقلیم و محدودیت منابع آبی، اصلاح الگوی مصرف را به ضرورتی اجتناب‌ناپذیر و انتخابی منطقی تبدیل کرده است و هر شهروند می‌تواند با اصلاح عادت‌های روزمره، نقش مؤثری در حفظ منابع آب ایفا کند.

مدیر روابط عمومی آبفا استان تهران با تأکید بر نقش کولرهای آبی در مصرف آب اظهار داشت: هر کولر آبی به طور متوسط روزانه بیش از ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند که معادل مصرف روزانه یک عضو خانواده است.

سخنگوی آبفای استان تهران افزود: استفاده از دور متوسط کولر، نصب سایبان، تعویض به‌موقع پوشال‌ها، سرویس دوره‌ای و کنترل نشتی‌ها، علاوه بر کاهش مصرف آب و برق، از هدررفت آب شرب نیز جلوگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: نشتی یک کولر آبی می‌تواند روزانه صدها لیتر آب شرب را هدر دهد؛ از این رو بازدید و سرویس به‌موقع کولرها یکی از مؤثرترین راهکارهای مدیریت مصرف در فصل گرماست.

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به کاهش بارش‌ها در سال های اخیر گفت: قسمتی از آب مورد نیاز تهران از منابع آب زیرزمینی و چاه‌هایی با عمق حدود ۲۵۰ متر تأمین می‌شود که این موضوع، فشار وارد شده بر منابع سفره‌های آب زیرزمینی را نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: مصرف آب تهران در روزهای گرم سال به بیش از ۴۵ هزار لیتر در ثانیه و در ساعات اوج مصرف به ۵۰ هزار لیتر در ثانیه می‌رسد؛ از این رو مدیریت مصرف، تنها راه حفظ پایداری منابع آبی و تأمین آب پایدار برای امروز و فردای پایتخت است.

سخنگوی آبفای استان تهران در پایان با قدردانی از همراهی رسانه ملی در فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف، از شهروندان خواست با رعایت الگوی مصرف و انجام اقدام‌های ساده اما مؤثر، به عنوان همیاران و سفیران آب در حفظ این سرمایه ارزشمند و تأمین امنیت آبی نسل‌های آینده مشارکت کنند.

کد مطلب 6896292 علی فروزانفر

  • مدیرعامل آبفا: اصفهان هر ثانیه ۳ هزار لیتر آب شرب کم دارد

  • معضل آب در تهران؛ کاهش روزانه ۴۰ لیتر مصرف چه تأثیری دارد؟

  • تهران فقیرترین استان ایران از نظر سرانه منابع آب تجدیدپذیر است

  • تهران در مرز هشدار آبی؛ وقتی ۸۵ درصد مخازن سدها خالی است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • همکاری حج و زیارت و شرکت پست برای تسهیل در بازگشت مدارک زائرین اربعین

  • بازنگری طرح هادی ۱۱ روستای استان بوشهر تصویب شد

  • نشست مدیرکل کمیته امداد استان تهران با مسئولان «مرکز نیکوکاری گره‌گشا»

  • نجات محکوم به قصاص از چوبه دار با گذشت اولیای دم در اراک

  • شمار قربانیان سیل در ایالت آسام هند به ۳۱ نفر رسید

  • معاون شهردار کرمانشاه: مدیریت هوشمند پسماند در شهر شتاب گرفت

  • مراسم اهتزاز پرچم عزای حسینی در مرز شلمچه برگزار شد

  • کاهش ۵۰۰ میلیون لیتری مصرف روزانه آب تهران با همراهی شهروندان

  • کانون پرورش فکری در بخش امام حسن فعالیت خود را آغاز کرد

  • مورفی: ترامپ اصلا در دستیابی به توافق با ایران جدی نیست

  • کشف آب‌انبار صفوی در خیابان آپادانای اصفهان؛ حفاری‌های عمرانی متوقف شد

  • شهادت یک بسیجی در جزیره قشم

  • سناریوهای وزارت آموزش و پرورش برای مهر ۱۴۰۵

  • سپاه شایعه «فعالیت پدافند در پاکدشت» را رد کرد؛ هیچ اصابتی گزارش نشد

  • ۳ انفجار ناشی از تجاوز دشمن در بوشهر و دشتی؛ خسارت جانی گزارش نشد

  • وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار بارش‌های رگباری در ۸ استان

  • جوان ۱۹ ساله و کودک ۱.۵ ساله در ۲ حادثه غرق شدگی جان باختند

  • نگاهی به خریدهای جدید استقلال و پرسپولیس/ کدام بازیکنان جدا شدند؟

  • گنج پنهان ساسانی در بن‌بست بی‌توجهی؛ سراب هرسین در انتظار احیا

  • «موفق السلطی» اردن؛ شریان پروازی آمریکا و هدف راهبردی موشک‌های ایران

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه