گاردین: تورم در انگلیس به بالاترین سطح از سال ۲۰۲۴ رسید

گاردین: تورم در انگلیس به بالاترین سطح از سال ۲۰۲۴ رسید

تورم سالانه قیمت کالاها در فروشگاه‌های انگلیس در اکتبر به ۲.۱ درصد رسیده و افزایش هزینه‌های انرژی و مواد غذایی، فشار بر مصرف‌کنندگان را تشدید کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس هشدار داد که خرده‌فروشان دیگر نمی‌توانند افزایش شدید هزینه‌ها را به‌طور کامل پوشش دهند و ناچارند بخشی از آن را به مصرف‌کنندگان منتقل کنند.

بر اساس اعلام این نهاد، تورم قیمت کالاها در فروشگاه‌های انگلیس از ۱.۴ درصد در سپتامبر به ۲.۱ درصد در اکتبر رسید. تورم مواد غذایی نیز از ۲.۵ به ۲.۹ درصد افزایش یافت و تورم کالاهای غیرغذایی، از جمله پوشاک و کفش، از ۰.۸ به ۱.۷ درصد رسید.

افزایش هزینه انرژی و مواد اولیه

قیمت نفت خام برنت در روزهای اخیر به ۱۱۷ دلار در هر بشکه رسیده است؛ در حالی که میانگین آن پیش از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در فوریه، حدود ۷۰ دلار بود. افزایش قیمت گاز نیز به رشد ۳.۵ درصدی شاخص قیمت مصرف‌کننده انگلیس در ماه گذشته کمک کرده است.

خرده‌فروشان پیش‌تر بخش عمده افزایش هزینه مواد اولیه را به دلیل ضعف تقاضای مصرف‌کنندگان تحمل می‌کردند، اما کاهش اعتماد مصرف‌کنندگان از تابستان تاکنون و تداوم درگیری‌های خاورمیانه، فشار بر بازار را افزایش داده است.

فشار بر دولت پیش از ارائه بودجه

هلن دیکینسون، مدیر اجرایی کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس گفت: سد در برابر موج عظیم هزینه‌هایی که خرده‌فروشان طی دو سال گذشته پوشش داده‌اند، در حال شکستن است.

او افزود با وجود تخفیف‌های گسترده پیش از جشن هالووین، سوپرمارکت‌ها دیگر نمی‌توانند مانع افزایش قیمت کالاهای بسته‌بندی‌شده شوند.

انتظار می‌رود جان هیلی، وزیر دارایی انگلیس پیش از ارائه نخستین بودجه خود در روز چهارشنبه با فشار نمایندگان حزب کارگر برای رسیدگی به بحران هزینه‌های زندگی روبه‌رو شود.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بانک مرکزی انگلیس هفته آینده نرخ بهره را از ۳.۷۵ به ۴ درصد افزایش دهد. در صورت تداوم تورم، احتمال افزایش دوباره نرخ بهره در دسامبر یا اوایل سال آینده وجود دارد.

فشار گرانی بر خانواده‌های کم‌درآمد

گزارشی به سرپرستی روث پاتریک، استاد دانشگاه گلاسگو نشان می‌دهد افزایش قیمت بنزین و گازوئیل فشار مضاعفی بر خانواده‌های کم‌درآمد، به‌ویژه خانواده‌های دارای فرزندان معلول و افرادی که برای رفت‌وآمد به خودرو وابسته‌اند، وارد کرده است.

بر اساس این پژوهش، در ماه گذشته ۷۳ درصد از شرکت‌کنندگان از بخش کالاهای تخفیف‌خورده خرید کرده‌اند، ۶۲ درصد نوع مواد غذایی مصرفی خود را تغییر داده‌اند و ۶۳ درصد حتی در هوای سرد نیز وسایل گرمایشی را روشن نکرده‌اند.

پاتریک با انتقاد از ناکافی بودن حمایت‌های دولتی، تأکید کرد بودجه جدید فرصتی برای تقویت حمایت‌های اجتماعی و بازگرداندن ارزش واقعی کمک‌هزینه فرزند است.

کد مطلب 6991547

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • دست‌وپا زدن ترامپ برای پیروزی نتانیاهو در انتخابات با ادعاهای ضدایرانی

  • ۷۳ درصد آمریکایی‌ها نگران بنزین؛ بازتاب جنگ علیه ایران در رسانه‌ها

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • «روانپریشی‌ها» موضوع سمینار سوم لکان برای نخستین‌بار فارسی ترجمه شد

  • استاندار اصفهان: فناوری باید موتور اقتصاد استان شود

  • هفته بسیج دانش‌آموزی با محوریت تربیت، مهارت‌آموزی و جهاد علمی

  • تربیت دینی فرزندان از محبت رفتاری والدین آغاز می‌شود

  • ارسال ۹۸۰۰ اثر به جشنواره ملی رویش در دانشگاه کردستان

  • ضوابط تأمین داروهای خارج از فهرست رسمی ابلاغ شد

  • شهردار مشهد: ساخت ابرپروژه‌های شهری با تکیه بر توان داخلی سرعت می‌گیرد

  • صندوق ارزی ۵ درصدی یا تب طلا؟ دوئل حفظ ارزش در گرداب تورم

  • مهاجرانی: مرزهای زمینی با پاکستان باز است و تردد جریان دارد

  • عراق چشم انتظار دریافت سپر هوایی پیشرفته است

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از پنجشنبه؛ بارش برف و باران در راه است

  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد

  • شعرخوانی افشین علا بر مزار رهبر شهید

  • همه چیز درباره انتخابات اسرائیل؛ از پاکت های خاص تا زمان اعلام نتایج

  • دستمزد ۱۴۰۵ بر اساس تورم شهریور بالاتر از ۷۷ میلیون تومان است

  • واکنش اسبقیان به اعمال نظر وزیر ورزش در رای بازی تراکتور و ملوان

  • تأکید بر سوخت‌رسانی به مسافران در طرح حذف کارت اضطراری بنزین

  • ترامپ: ایرانی‌ها آدم‌های باهوشی هستند و سلاح‌های تأثیرگذار می سازند

  • گزارش قالیباف به مجلس از جزییات دیدار با رهبر انقلاب و توصیه های ایشان

  • آشنایی با ۵ ماده غذایی گیاهی سرشار از آهن

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه چهارم آبان ۱۴۰۵

  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه