۵۰ هزار کلاس درس هوشمند می‌شود / جبران افت تحصیلی با دو طرح جدید

۵۰ هزار کلاس درس هوشمند می‌شود / جبران افت تحصیلی با دو طرح جدید

اردبیل- وزیر آموزش‌وپرورش از طراحی دو طرح حامی و جبران افت آموزشی برای جبران کاهش کیفیت تحصیل سال گذشته خبر داد و گفت:۵۰ هزار کلاس درس با تخته‌های هوشمند مجهز به هوش مصنوعی تجهیز می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی، شامگاه دوشنبه در حاشیه جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای سالتحصیلی جدید اظهار کرد: تاکنون بیش از ۵۰ جلسه برگزار و حدود ۸۰ برنامه عملیاتی طراحی شده است. امسال نیز همانند دو سال گذشته، سال تحصیلی با آرامش، نشاط و کمترین دغدغه به‌صورت حضوری در تمام مدارس کشور آغاز می شود.

جبران افت کیفیت آموزشی ناشی از تعطیلی‌ها

وی با تأکید بر اینکه آموزش مجازی هرگز جایگزین آموزش حضوری نمی‌شود، افزود: به‌دلیل تعطیلی‌های ناشی از رویدادهای نیمه دوم سال گذشته، با افت کیفیت آموزشی مواجه بودیم. برای جبران این وضعیت، دو طرح پیش‌بینی شده است: طرح «حامی» برای دانش‌آموزان ابتدایی و طرح «تقویت و جبران افت آموزشی» برای مقاطع متوسطه اول و دوم که پس از امتحانات نهایی اجرا خواهد شد.

تغییر الگوی هوشمندسازی مدارس

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تعریف هوشمندسازی مدارس متحول شده است، گفت: الگوی جدیدی شامل تخته‌های هوشمند مجهز به اینترنت، شبکه‌های تعاملی، نرم‌افزارهای هوش مصنوعی و آزمایشگاه‌های الکترونیکی طراحی شده است.

کاظمی ادامه داد: ۵۰۰۰ تخته هوشمند وارد کشور شده و هدف‌گذاری برای تجهیز ۵۰ هزار کلاس درس انجام شده است. از این تعداد، ۵۰۰۰ کلاس با همکاری اتحادیه پتروشیمی و ۵۰۰۰ کلاس نیز با مشارکت بنیاد مستضعفان تجهیز خواهد شد.

پیگیری وضعیت کد استخدامی معلمان مهرآفرین

کاظمی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر درباره کد استخدامی معلمان مهرآفرین گفت: این موضوع در دستور کار سازمان اداری و استخدامی قرار دارد و اطلاعات لازم ارائه شده است. و ابراز امیدواری کرد که با رفع این مشکل، زمینه تبدیل وضعیت معلمان فراهم شود.

کمبود نیروی انسانی، مسئله‌ای مزمن

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به سابقه ۳۵ ساله معلمی خود، کمبود نیروی انسانی را یک مسئله مزمن و طبیعی دانست و گفت: به‌طور استاندارد، بین ۱۳ تا ۱۵ درصد کمبود نیرو داریم که از طریق استخدام، استمرار خدمت بازنشستگان (با استقبال ۶۰ درصدی آن‌ها) و استفاده از نیروهای حق‌التدریس جبران می‌شود.

توسعه دانشگاه فرهنگیان با اعتبار ۳ همتی

کاظمی ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان یکی از زیرساخت‌های اساسی آموزش‌وپرورش است وبا اشاره به رشد چشمگیر آن گفت و ب ورودی سالانه ۳۰ هزار نفری این دانشگاه و وجود ۳۲ دانشگاه استانی مستقل، گفت: اعتبارات عمرانی دانشگاه فرهنگیان در سال جاری حدود ۳ همت، پیش‌بینی شده که می‌تواند پروژه‌های نیمه‌تمام را به سرانجام برساند. وی از استانداران به‌عنوان روسای هیئت امنای استانی نیز برای حمایت از این حوزه قدردانی کرد.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه فرهنگیان یکی از زیرساخت‌های بنیادین آموزش‌وپرورش است، به رشد چشمگیر این نهاد اشاره کرد و گفت: ظرفیت پذیرش سالانه این دانشگاه ۳۰ هزار نفر است و ۳۲ دانشگاه استانی مستقل در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. وی افزود: اعتبارات عمرانی دانشگاه فرهنگیان در سال جاری حدود ۳ همت (سه هزار میلیارد تومان) برآورد شده که می‌تواند پروژه‌های نیمه‌تمام را به سرانجام برساند.

کد مطلب 6901186

  • مشارکت ۲۸.۵ همتی خیران در مدرسه‌سازی

  • احداث ۳۶۰ کلاس درس در اردبیل

  • افزایش ۴۹ درصدی ثبت نام هنرستانی‌ها در اردبیل

  • انجام سفرهای استانی با هدف بررسی ظرفیت‌هاو چالش‌های آموزش‌وپرورش

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • راهپیمایی و اجتماع شبانه مردم انقلابی آبدان

  • کماندار البرزی راهی آوردگاه آسیا شد

  • عهد دوباره مردم بابل با ولایت

  • راهبرد وحدت‌گرایانه امام و رهبری برای جهان اسلام تبیین شود

  • فریاد استکبارستیزی در بیجار طنین‌انداز شد

  • «مقاومت اسلامی عراق» ادعای ریاض درباره منشأ حملات به عربستان را رد کرد

  • ۵۰ هزار کلاس درس هوشمند می‌شود / جبران افت تحصیلی با دو طرح جدید

  • ترامپ در جهنم آتش‌بس/ بازتاب جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • ترامپ مدعی شد: گفتگو با ایران «در فضای بسیار دوستانه» در جریان است!

  • امام جمعه قم: نماز جمعه کانون وحدت و انسجام جامعه اسلامی است

  • افزایش قیمت طلا و سکه در بازار امروز ۵ . ۵ . ۱۴۰۵

  • تردد زائران اربعین با پرچم‌ سرخ انتقام – مرز خسروی

  • تصویری از دریانورد انزلی‌چی که در حمله اوکراین به شهادت رسید

  • مهاجم پرسپولیس به گل گهر پیوست

  • محمدرضا اخباری به گل گهر سیرجان بازگشت

  • بررسی حقوقی پرونده قلنج‌شکن اینستاگرامی؛ از کلاهبرداری تا قتل غیرعمد

  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس

  • هواشناسی: دمای اصفهان تا پایان هفته روند کاهشی دارد

  • یک بُهله بالابان در پناهگاه حیات وحش کلاه‌قاضی اصفهان رهاسازی شد

  • چراغ سبز دینامو برای فروش حسین‌نژاد/ مذاکره با هافبک جدید آغاز شد

  • روزنامه های ورزشی دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه های ورزشی دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح دوشنبه پنجم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه چهارم مرداد ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه