۵۸ پروژه صنعتی هفته دولت در آذربایجان غربی افتتاح و کلنگ زنی می شود

۵۸ پروژه صنعتی هفته دولت در آذربایجان غربی افتتاح و کلنگ زنی می شود

ارومیه – مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: همزمان با هفته دولت ۵۸ پروژه صنعتی با مجموع سرمایه‌گذاری ۴۲ همت در هفته دولت آماده افتتاح و کلنگ‌زنی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سخاوت خیرخواه عصر سه شنبه در جلسه شورای اداری استانبا تشریح عملکرد این اداره‌کل در حوزه‌های تجارت، معدن و صنعت اظهار کرد: استان در حوزه تجارت مرزی موفق به ثبت سه رکورد کشوری و منطقه‌ای شد که بیانگر ظرفیت قابل توجه آذربایجان‌ غربی در تجارت مرزی و مبادلات اقتصادی است.

مدیرکل صمت آذربایجان‌ غربی همچنین به اجرای مسئولیت‌های اجتماعی معادن اشاره کرد و گفت: در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی معادن، از دو معدن طلای تکاب ۴۰۰ میلیارد تومان نقدی در قالب حقوق دولتی به دستگاه‌های مربوط پرداخت شده است.

وی ادامه داد: برای نخستین‌بار در آذربایجان‌ غربی مجوز ساخت کامیون کشنده صادر شده است که این اقدام در راستای تکمیل زنجیره تولید و ارزش در بخش معدن و توسعه صنعت شیشه‌سازی استان انجام شده است.

مدیرکل صمت آذربایجان‌ غربی با اشاره به روند صدور مجوزهای صنعتی در استان اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی موفق به دریافت پروانه جدید در قالب ایجاد یا توسعه شده‌اند که بر اساس این مجوزها، حدود ۱۰ هزار فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی افزود: همچنین یک هزار و ۲۱۷ فقره جواز تاسیس واحدهای صنعتی با مجموع سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده ۱۷۰ هزار میلیارد تومان (۱۷۰ همت) صادر شده است که در صورت تحقق این طرح‌ها، زمینه ایجاد حدود ۳۴ هزار فرصت شغلی فراهم خواهد شد.

خیرخواه خاطرنشان کرد: امسال ۵۸ پروژه صنعتی با مجموع سرمایه‌گذاری ۴۲ همت در هفته دولت آماده افتتاح و کلنگ‌زنی است که بهره‌برداری از این طرح‌ها می‌تواند به توسعه ظرفیت‌های تولیدی و اشتغال استان کمک کند.

زمین مورد نیاز ۲۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن الحاق و واگذار شده است

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی نیز در جلسه شورای اداری استان گفت: امسال یک همت اعتبار برای تأمین قیر رایگان اختصاص یافته و قیر مورد نیاز شهرداری‌های استان برای اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری در حال توزیع است.

پیمان آرامون با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه مسکن افزود: در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ حدود هزار هکتار زمین در شهرهای مختلف استان برای تامین زمین مورد نیاز ۲۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن الحاق و واگذار شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی همچنین از اجرای پروژه محور سه‌راهی ایواوغلی به بازرگان خبر داد و گفت: این محور در سال ۱۴۰۴ پیمان‌سپاری شده و در حال حاضر ۵۴ کیلومتر آن در دست اجراست.

آرامون افزود: در قالب همایش اینوا نیز ۱۰۰ هکتار زمین برای واگذاری به بخش صنعت اختصاص یافته است که می‌تواند زمینه توسعه فعالیت‌های صنعتی و سرمایه‌گذاری در استان را فراهم کند.

وی همچنین به احیای پروژه شهید اسرافیلی اشاره کرد و گفت: این پروژه که ۱۴ سال راکد مانده بود، با جذب سرمایه‌گذار به ارزش ۲.۳ همت دوباره فعال شده و اکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

طرح جامع پنج پایانه مرزی آذربایجان غربی به تصویب رسید

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌ غربی نیز در این جلسه گفت: طی دو سال اخیر با هدف صیانت و ارتقای ایمنی راه‌ها و بهسازی محورهای منتهی به مراکز و پایانه‌های مرزی استان، ۹۲۰ کیلومتر روکش آسفالت اجرا شده است.

ارسلان شکری با اشاره به گستره فعالیت‌های این مجموعه اظهار کرد: این اداره‌کل در مجموع ۱۲۰ خدمت راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به مردم و کاربران جاده‌ای ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه صیانت از ایمنی و کیفیت راه‌ها از اولویت‌های اصلی راهداری استان است، همچنین از تصویب طرح جامع پنج پایانه مرزی استان خبر داد و گفت: طرح جامع پنج پایانه مرزی به تصویب رسیده و عملیات اجرایی سه طرح نیز در مرحله مناقصه قرار دارد که پس از تعیین پیمانکار، عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای استان اظهار کرد: در این حوزه ۳۵ فرصت سرمایه‌گذاری با مجموع سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌شده ۱۷ همت معرفی شده است که در صورت تحقق، زمینه ایجاد حدود ۸ هزار فرصت شغلی را فراهم خواهد کرد.

شکری در ادامه با اشاره به برنامه‌های هفته دولت افزود: همزمان با هفته دولت، ۵۳ پروژه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعتباری بالغ بر ۳ همت در استان به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد مطلب 6920839

  • سرمایه گذاری ۲۰۰میلیاردتومانی در ۵ پایانه مرزی آذربایجان غربی

  • تسریع در استقرار دستگاه‌های ذیربط در پایانه مرزی رازی شهرستان خوی

  • ۳۳۵ هزار مسافر از پایانه های مرزی آذربایجان غربی تردد کردند

  • ترسیم طرح جامع ۲۰ ساله برای پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • امارات: فعالیت‌های تجاری با ایران تا اطلاع ثانوی متوقف می‌شود

  • سنگرداری زابلی‌ها به شب ۱۷۱ رسید

  • حماسه حضور در قلب بلوچستان

  • تجلی وفاداری مردم تبریز در صد و هفتاد و یکمین اجتماع شبانه

  • ۵۸ پروژه صنعتی هفته دولت در آذربایجان غربی افتتاح و کلنگ زنی می شود

  • نسخه صوتی «کمدی الهی: برزخ» منتشر شد

  • رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران

  • لیگ برتر فوتبال – سپاهان و تراکتور

  • جبران عقب‌ ماندگی‌های آذربایجان غربی نیازمند هزینه و سرمایه‌گذاری است

  • فراخوان شهرداری منطقه ۲ تبریز برای طراحی المان‌های بهاری ۱۴۰۶

  • کتابخانه مرکزی کرمانشاه؛ ۱۹ سال انتظار برای طلوع قلب فرهنگی غرب کشور

  • آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به مجید مظفری

  • بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران»؛ اهتزار پرچم خونخواهی در مصلای تهران

  • تراکتور پیروز بازی بزرگ هفته/ شاگردان نکونام ۶ امتیازی شدند

  • ایران چگونه به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زد؟

  • بازنشستگان تأمین اجتماعی سمنان در انتظار معوقات؛ وعده پرداخت «به‌زودی»

  • ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال برای مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

  • اولین مدال طلای کشتی فرنگی جوانان دشت شد/ کشتی‌گیر ایران ضربه فنی شد!

  • والیبالیست فاروجی در قهرمانی آسیا به میدان می‌رود

  • ترکیب استقلال برای دیدار با نساجی اعلام شد

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت شیشه سکوریت
  • سفیر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه