خبر غیرمنتظره؛ لژیونر پرمشتری ایرانی در راه پوگون شچچین

رسانه لهستانی خبر داد محمدجواد حسین نژاد هافبک ایرانی تیم فوتبال دینامو ماخاچ قلعه مورد توجه یک باشگاه اکستراکلاسا قرار گرفته و احتمال انتقال او بالا است.

حسین‌نژاد

به گزارش همشهری آنلاین، عملکرد خوب اللهیار صیادمنش در آغاز حضورش در فوتبال لهستان و درخشش او با پیراهن لخ پوزنان، توجه‌ها را بار دیگر به بازیکنان ایرانی حاضر در فوتبال این کشور جلب کرده است. صیادمنش تاکنون پنج گل و دو پاس گل برای لخ پوزنان به ثبت رسانده است. پیش از او نیز علی قلی‌زاده، دیگر بازیکن ایرانی لخ پوزنان، عملکرد قابل توجهی در این تیم داشت؛ هرچند در حال حاضر به دلیل مصدومیت از میادین دور است.

رسانه «weszlo» لهستان نوشت: حالا به نظر می‌رسد یک بازیکن ایرانی دیگر نیز در آستانه حضور در اکستراکلاسا لهستان قرار گرفته است. باشگاه پوگون شچچین مذاکرات خود را برای جذب محمدجواد حسین‌نژاد، هافبک ایرانی دینامو ماخاچکالا روسیه، آغاز کرده و به توافق با این بازیکن نزدیک شده است.

حسین‌نژاد که ۲۳ سال دارد و پنج بازی ملی نیز برای تیم ملی ایران انجام داده، طی دو سال گذشته در دینامو ماخاچکالا روسیه بازی کرده است. مسئولان پوگون شچچین جذب یک هافبک هجومی را در اولویت قرار داده‌اند و حسین‌نژاد یکی از گزینه‌های اصلی این باشگاه برای تقویت خط حمله محسوب می‌شود.

«دانیل تژپاچ» خبرنگار لهستانی نیز اعلام کرده است که پوگون به‌شدت به جذب این بازیکن ایرانی علاقه‌مند است و مذاکرات میان طرفین در جریان است.

خبر غیرمنتظره؛ لژیونر پرمشتری ایرانی در راه پوگون شچچین

حسین‌نژاد که پست تخصصی‌اش هافبک هجومی است، سابقه بازی در پست‌های وینگر و مهاجم را نیز دارد و همین قابلیت می‌تواند او را به گزینه‌ای مناسب برای خط حمله پوگون تبدیل کند.

این بازیکن ایرانی طی دو فصل گذشته ۷۰ بار با پیراهن دینامو ماخاچکالا به میدان رفته و موفق شده است ۷ گل به ثمر برساند و ۸ پاس گل نیز ارسال کند. او پیش از انتقال به فوتبال روسیه، با عملکرد خوب خود در سپاهان اصفهان توانست نظر باشگاه‌های خارجی را به خود جلب کند و راهی فوتبال اروپا شود.

حسین‌نژاد سال گذشته مورد توجه باشگاه باشاک‌شهیر ترکیه نیز قرار گرفته بود. همچنین در مقطعی اخیر، باشگاه ریوه‌آوه پرتغال نیز علاقه زیادی به جذب این بازیکن داشت، اما در شرایط فعلی به نظر می‌رسد مقصد احتمالی او فوتبال لهستان و باشگاه پوگون شچچین خواهد بود.

در صورت نهایی شدن این انتقال، حسین‌نژاد دومین بازیکن ایرانی تاریخ پوگون شچچین خواهد بود. پیش از این، یادگار رستمی نیز پس از انتقال مستقیم از فوتبال ایران به این باشگاه پیوسته بود، اما نتوانست جایگاه ثابتی در تیم اصلی پیدا کند و تنها چهار بازی برای تیم بزرگسالان پوگون انجام داد. او البته در تیم دوم باشگاه عملکرد بهتری داشت و مدتی نیز پیراهن ŁKS لودز را بر تن کرد و در حال حاضر بار دیگر در فوتبال ایران فعالیت می‌کند.

حسین‌نژاد در صورت انتقال به پوگون شچچین می‌تواند یکی از چهره‌های جدید فوتبال ایران در اکستراکلاسی لهستان باشد؛ لیگی که در سال‌های اخیر به مقصدی قابل توجه برای بازیکنان ایرانی تبدیل شده است.

کد خبر 1065890 منبع: مهر

  • نه ملوان و نه فجر؛ مقصد شوکه کننده برای علیرضا بیرانوند

  • پرسپولیس من و تیمم را بخرد؛ اما باید خودم سرمربی اش شوم

  • تارتار باید اورونوف را فیکس بازی دهد و بیفوما را هم تعویض نکند! | بازیکن شاخصی در پرسپولیس و استقلال ندیدم

  • بی‌انضباطی باعث منع حردانی از تمرین شد | کاپیتان استقلالی‌ها در اختیار باشگاه

  • ۳ بازیکن پرسپولیس باید اخراج می شدند اما داوران اتاق var بیخیال بودند | این خارجی بهترین بازیکن دربی بود

  • هواداران پرسپولیس تیم را به اورونوف نباید بفروشند! | فقط به یک دلیل سه امتیاز دربی را نگرفتیم

  • اورونوف و ۲ بازیکن دیگر پرسپولیس در مسیر جدایی | پشت پرده تصمیمات تارتار و مدیران باشگاه

  • استتار دیجیتالی

  • شروط تهران برای بازگشایی تنگه هرمز یا هرگونه مذاکره با واشنگتن

  • ورود هوش مصنوعی به مدارس خوبه‌ یا بد؟

  • ماینرها چقدر برق مصرف می کنند؟ | بلعیدن برق چند استان!

  • پرده برداری از راز جدید موشک ایرانی | برگ جدید قدرت موشکی ایران افشا شد؟ + عکس

  • بی‌انضباطی باعث منع حردانی از تمرین شد | کاپیتان استقلالی‌ها در اختیار باشگاه

  • آیا تصور جهانی دیگر ممکن است؟ | افسردگی بیماری رایج عصر ما

  • پخش مجموعه تلویزیونی «مرد سه هزار چهره» از امشب

  • بمب خبری در اسرائیل؛ رسوایی رابطه نامشروع نتانیاهو و سکوتی که شکست

  • فوری؛ چندین نفتکش با اسکورت آمریکا آماده عبور از تنگه هرمز

  • پیشنهاد استقرار بمب اتمی آمریکا در این کشور | واکنش به یک پیشنهاد خطرناک و تبدیل شدن به خط مقدم نبرد

  • نه ملوان و نه فجر؛ مقصد شوکه کننده برای علیرضا بیرانوند

  • پرسپولیس من و تیمم را بخرد؛ اما باید خودم سرمربی اش شوم

  • ترامپ عصبانیتش از جنگ را اینگونه خالی کرد

  • قالیباف: ایران آماده است …

  • حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن

  • تارتار باید اورونوف را فیکس بازی دهد و بیفوما را هم تعویض نکند! | بازیکن شاخصی در پرسپولیس و استقلال ندیدم