ضرورت هدفمندسازی یارانه‌های حمل‌ونقل عمومی در پایتخت

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: سیاست‌های حمایتی مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل عمومی باید از حالت عمومی خارج و به سمت مدل‌های هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده حرکت کند تا منابع شهر بهینه‌تر به دست اقشار نیازمند و گروه‌های هدف برسد.

محمد آخوندی

به گزارش همشهری آنلاین، محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در جریان تذکر خود در صحن علنی شورا، ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تصمیمات اتخاذ شده برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی پس از شرایط خاص (موسوم به شرایط جنگ احزاب)، بر لزوم بازنگری در ارائه خدمات رایگان تاکید کرد.
آخوندی با اشاره به تصمیم هوشمندانه و فوری مدیریت شهری در ابتدای آن دوره برای رایگان‌سازی حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: پس از فروکش کردن شرایط خاص آن مقطع، پیشنهاد مشخصی مطرح شد مبنی بر اینکه رایگان بودن خدمات نباید شامل حال همه شهروندان باشد، بلکه باید با یک برنامه‌ریزی دقیق، گروه‌هایی که از تمکن مالی کافی برخوردار نیستند و یا اقشار خاصی که نیازمند حمایت‌های ویژه هستند، تحت پوشش قرار گیرند.
وی افزود: متأسفانه در برداشت از این تصمیمات گاهی سوءتفاهم‌هایی ایجاد شده است؛ هدف اصلی ما این است که سیاست‌های حمایتی به جای رویکرد عمومی، به سمت گروه‌هایی سوق یابد که واقعاً به این کمک‌ها نیاز دارند و همچنین شهروندانی که مشارکت‌پذیری بیشتری در انجام وظایف شهروندی خود نسبت به پایتخت دارند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به توافق کلی اعضای شورا در جلسات گذشته در خصوص اصلاح این روند، خاطرنشان کرد: از شهرداری تهران انتظار می‌رود برنامه مشخص و مدونی را برای اجرای این طرح هدفمند ارائه دهد تا با تصمیم‌گیری دقیق و کارشناسی، بتوانیم ضمن حفظ حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، مدیریت بهینه منابع در شبکه حمل‌ونقل عمومی را نیز محقق کنیم.

کد خبر 1068921 منبع: همشهری آنلاین

  • واردات اتوبوس ها ادامه دارد

  • ضرورت هدفمندسازی یارانه‌های حمل‌ونقل عمومی در پایتخت

  • ضرورت ارتقای کیفیت خدمات در ایستگاه‌های مترو پایتخت

  • ضرورت پایش مستمر ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت

  • تعرفه انشعابات مراکز فرهنگی و سراهای محلات باید اصلاح شود

  • بیرانوند دیگر به کار ما نمی‌آید | او به تیم ما بیاید هم بازی نخواهد کرد

  • بیرانوند: با احترام به صحبت‌های سردار رادان …. | من از سربازی نمی‌ترسم

  • سردار رادان: شرایط ما جنگی است | وطن‌فروش را دشمن می‌بینیم | با ضرب گلوله متوقف می‌کنیم

  • پدافند ایران قفل جنگنده F ۳۵ را شکست؛ هواپیمای آمریکایی مجبور به فرار شد + فیلم

  • سدهای این کلانشهر به گِل نشست | هم‌اکنون فقط ۲ درصد از حجم ذخیره سدها آب دارد

  • فوری؛ علیرضا بیرانوند از فوتبال خداحافظی کرد!

  • بن‌سلمان با فرمانده سنتکام دیدار کرد

  • فوری | شاهکار جدید سپاه پاسداران در برابر آمریکا

  • فوری؛ جزئیات حملات سنگین به عربستان | تأسیسات جازان هدف قرار گرفت؛ انبار نفت أبها سوخت

  • شعبان جعفری (شعبون بی مخ) در اواخر زندگی اش در آمریکا + تصاویر

  • فوری؛ اسرائیل احمد البطش را ترور کرد+ تصاویر

  • این تصویر از اکرم عفیف دل استقلالی‌ها را خنک می‌کند

  • واکنش پوتین به پویش «جان فدا» در ایران

  • وضعیت رختکن السد بعد از تحقیر برابر استقلال + عکس | هیچ کس از اینجا خارج نشود!

  • مدیرعامل پرسپولیس: سریع حکم آسانی را صادر کنید | رای علیه استقلال را می گیریم

  • خلبان اف ۱۵ سرنگون شده در ایران چگونه با استخوان‌های خرد شده از کوه بالا رفت؟ + فیلم | خلبان آمریکایی : با سرعت ۱۶۰ کیلومتر به زمین خوردم

  • ۵ راه ساده برای شادتر شدن و آرامش بیشتر