بمب خبری در عربستان؛ رونالدو باشگاه خودش را می‌خرد!

کریستیانو رونالدو

کریستیانو رونالدو در کنار مالک میلان و سه سرمایه‌گذار سرشناس، در آستانه ارائه پیشنهادی برای خرید باشگاه النصر از صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان قرار دارد.

فوتبال عربستان در آستانه یکی از بزرگ‌ترین اتفاقات سال‌های اخیر خود خارج از زمین قرار گرفته است؛ کنسرسیومی متشکل از پنج سرمایه‌گذار سرشناس در حال آماده‌سازی پیشنهاد رسمی برای خرید باشگاه النصر از صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF) است.

بمب بزرگ این معامله به ترکیب این کنسرسیوم مربوط می‌شود. کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی النصر، یکی از چهره‌های اصلی این پروژه خواهد بود و در کنار جری کاردیناله، مدیرعامل ردبرد کپیتال پارتنرز و مالک میلان، همچنین بازرگانان سرشناس یعنی ابراهیم المهیدب، محمد الخریجی و شرف الحریری قرار گرفته است.

این اطلاعات ابتدا از سوی تحلیلگر ورزشی با نام نواف استتس منتشر شده و چند رسانه ایتالیایی نیز آن را تأیید کرده‌اند. بر اساس جزئیات این طرح مالی، هر یک از پنج عضو کنسرسیوم باید حداقل ۱۰۰ میلیون دلار، معادل حدود ۹۲ میلیون یورو، سرمایه‌گذاری کنند. در صورت اجرای این طرح، سرمایه قابل توجهی به ساختار باشگاه ریاض تزریق خواهد شد.

این اقدام می‌تواند حرکتی استراتژیک و بی‌سابقه باشد؛ چراکه رونالدو در این صورت از چهره اصلی النصر در داخل زمین به یکی از مالکان باشگاهی تبدیل خواهد شد که برای آن بازی می‌کند.

این پروژه اکنون وارد حساس‌ترین مرحله خود شده است. نمایندگان ردبرد کپیتال و اعضای کنسرسیوم قرار است طی ۴۸ ساعت آینده در نشستی اضطراری با مدیران ارشد صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان دیدار کنند. نتیجه این نشست می‌تواند سرنوشت مذاکرات را مشخص کند؛ اینکه صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان با واگذاری کنترل مالکیتی النصر موافقت خواهد کرد یا این معامله در نهایت به بن‌بست خواهد رسید.

انتظارها در ریاض بسیار بالاست و این اتفاق می‌تواند تحولات مهمی را در پشت صحنه فوتبال جهان رقم بزند.

همچنین بخوانید: خشم رونالدو از شعارهای هواداران در عربستان: این دیگر فوتبال نیست؛ باید تا ابد محروم شوند

  • کری سنگین استقلالی‌ها در نشست سخنگوی دولت/ مهاجرانی: ما نگاه‌مان ملی است برادر +ویدیو

  • کنایه آتشین استقلال به پرسپولیس: ورود با شرایط خاص، ممنوع! +عکس

  • بیرانوند: من سال‌ها «سرباز» مرز دروازه کشورم بودم/ خواسته‌ام از سردار رادان این است که… +عکس

  • علیرضا فغانی ایرانی نیست/ جمهوری اسلامی و رهبر را قبول ندارید، ایران را که باید قبول داشته باشید +ویدیو

  • سوتی عجیب تاجرنیا؛ همه‌کاره استقلال از «خاطرات شیرین» بازیکن بازی‌نکرده گفت!

  • از علاقه ناصر تقوایی به فوتبال تا حال خوب آتیلا پسیانی با استقلال/ بهروز وثوقی در «قیصر» یک پرسپولیسی!