واکنش انصاری به ادعای پناه آوردن آهوهای خارک به مردم از ترس جنگ!

واکنش انصاری به ادعای پناه آوردن آهوهای خارک به مردم از ترس جنگ!

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: حضور آهوهای جزیره خارک در شهر ارتباطی با جنگ ندارد و ناشی از همزیستی آن‌ها با ساکنان جزیره است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، انتشار ویدئوهایی از حضور آهوها در مناطق مسکونی جزیره خارک همزمان با حملات اخیر، موجی از واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌ها را در فضای مجازی به دنبال داشت و برخی کاربران مدعی شدند که این حیوانات به دلیل آثار جنگ و انفجارها به داخل شهر پناه آورده‌اند؛ ادعایی که از سوی سازمان حفاظت محیط زیست رد شده است.

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر با استناد به گزارش‌های میدانی اداره محیط زیست خارک تأکید کرد: حضور آهوها در محدوده‌های مسکونی این جزیره پدیده‌ای تازه نیست و ارتباطی با شرایط جنگی ندارد.

به گفته انصاری، جمعیت آهوهای خارک سال‌هاست با ساکنان جزیره همزیستی مسالمت‌آمیزی دارند و این حیوانات به دلیل احساس امنیت، به‌طور طبیعی وارد محدوده‌های سکونتگاهی می‌شوند. او افزود که مردم منطقه نیز همواره رفتار مناسبی با این گونه داشته‌اند و حتی در مواردی برای آن‌ها غذارسانی انجام شده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: صرف‌نظر از صحت یا نادرستی برخی تصاویر منتشرشده، آنچه همکاران ما در منطقه گزارش کرده‌اند این است که ورود آهوها به شهر ناشی از عوارض جنگ نبوده است. افرادی که در جزیره حضور داشته‌اند نیز این موضوع را تأیید می‌کنند که آهوها به دلیل احساس امنیت وارد فضای سکونتگاهی مردم می‌شوند و مردم نیز همزیستی نزدیکی با این گونه ارزشمند دارند.

وی توضیح داد: بر اساس گزارش اداره حفاظت محیط زیست خارک، حضور آهوها در مناطق مسکونی ارتباطی با عوارض جنگ ندارد و این گونه سال‌هاست به دلیل احساس امنیت و همزیستی مناسب با مردم، وارد محدوده شهری می‌شود و ساکنان نیز با آنها تعامل خوبی دارند. بنابراین انتشار این تصاویر نباید به عنوان پیامد مستقیم جنگ تلقی شود.

کد مطلب 6898626 محدثه رمضانعلی

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • ۱۰۵ خادم افتخاری در ستاد نماز جمعه گناوه مشغول خدمت هستند

  • بیات: بازنگری محتوای آموزشی متناسب با نیاز روز انجام نشده است

  • تولید زعفران، گل محمدی و خرمای ایران در رتبه نخست جهانی

  • هشدار سطح زرد در استان بوشهر صادر شد

  • تجلیل استاندار البرز از مدال‌آوران طلایی البرزی در المپیادهای جهانی

  • کاسبی با پلاک‌های رند!

  • تنبیه نفتی

  • خلیقی: نرخ‌گذاری کالا و خدمات در کردستان نیازمند پشتوانه کارشناسی است

  • ۵ تن مواد مخدر در آذربایجان‌غربی امحا شد

  • نهاوندی: برنامه مجلس، کاهش تعداد قوانین از ۱۲ هزار به ۳ هزار عنوان است

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه سوم مرداد ۱۴۰۵

  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه