شاه‌غیبی: پاسداشت شهدای سلامت باید در کیفیت خدمات درمانی نمایان شود

شاه‌غیبی: پاسداشت شهدای سلامت باید در کیفیت خدمات درمانی نمایان شود

سنندج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: زنده نگه‌داشتن یاد شهدای سلامت زمانی معنا پیدا می‌کند که روحیه ایثار آنان در رفتار با بیماران و ارائه خدمات در نظام سلامت استمرار داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، شعله شاه‌غیبی ظهر چهارشنبه در اجلاسیه گرامیداشت ۲۵ شهید مدافع سلامت استان کردستان در سنندج اظهار کرد: بزرگداشت شهدا نباید به برگزاری آیین‌های مناسبتی محدود شود، بلکه باید به تعهدی ماندگار در عملکرد روزانه مجموعه‌های خدمت‌رسان تبدیل شود.

وی با قدردانی از خانواده‌های شهدای سلامت افزود: حضور خانواده‌های معظم شهدا در این اجلاسیه، یادآور مسئولیت سنگینی است که در قبال مردم بر عهده داریم و باید در مسیر خدمت‌رسانی، راه و منش این عزیزان را ادامه دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به نقش شهدای سلامت در مراقبت و نجات جان مردم بیان کرد: این شهدا در سنگر درمان، امدادرسانی و مراقبت از بیماران، مسئولیت حرفه‌ای خود را با تعهدی عمیق دنبال کردند و برای انجام وظیفه انسانی و تخصصی خود از جانشان گذشتند.

شاه‌غیبی با یادکرد از شهیده دکتر زهره رسولی، حضور پدر این شهیده، دکتر ایرج رسولی، را مایه احترام دانست و گفت: این پزشک فداکار در شهرستان‌های دیواندره، سروآباد و کامیاران برای حفظ و ارتقای سلامت مردم تلاش کرد و نام او با خدمت صادقانه به جامعه پیوند خورده است.

وی با تأکید بر اینکه دانش و مهارت به‌تنهایی برای ارائه خدمت مطلوب کافی نیست، تصریح کرد: اخلاق حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری، همدلی و احترام به کرامت انسانی باید در کنار تخصص قرار گیرد تا خدمات حوزه سلامت به نیازهای واقعی مردم پاسخ دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: یاد شهدای سلامت زمانی به فرهنگی زنده در جامعه تبدیل می‌شود که در احترام به بیمار، دقت علمی، رعایت عدالت در دسترسی به خدمات، پاسخگویی به مردم و صیانت از حقوق بیماران نمود پیدا کند.

وی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه در ادامه مسیر کنگره بزرگداشت ۵۵۳۶ شهید والامقام استان کردستان گفت: هیچ مراسمی نمی‌تواند جای خالی عزیزان از دست‌رفته را پر کند یا تمام ابعاد رنج و صبوری خانواده‌های آنان را بازگو کند، اما حفظ یاد این شهدا و ادامه مسیر خدمت‌رسانی آنان وظیفه‌ای مستمر برای دانشگاه و مجموعه سلامت است.

شاه‌غیبی با اشاره به اهداف این اجلاسیه افزود: گرامیداشت یاد شهدا، شنیدن روایت‌های انسانی از ایثار و خدمت، تقویت ارتباط دانشگاه با رسانه‌ها و گسترش مشارکت اجتماعی در حوزه سلامت از محورهای این برنامه است.

وی همچنین همکاری دانشگاه و رسانه را در گرو اعتماد متقابل، شفافیت، نقد منصفانه و مطالبه‌گری مسئولانه دانست و گفت: تعامل سازنده این دو مجموعه می‌تواند به ارتقای آگاهی عمومی و توجه بیشتر به منافع جامعه کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بخش دیگری از سخنان خود از جشنواره سلامت با دو بخش «رسانه و سلامت» و «روایت‌گری سلامت» رونمایی کرد و ابراز امیدواری کرد این رویداد زمینه‌ای برای انعکاس تجربه‌های ارزشمند حوزه سلامت، معرفی تلاش‌های فعالان این عرصه و ارتقای سواد سلامت جامعه فراهم کند.

وی افزود: بخش روایت‌گری سلامت می‌تواند تجربه‌های انسانی و کمتر شنیده‌شده این حوزه را در قالب‌های مختلف ثبت کند و به حافظه جمعی جامعه بیفزاید تا تلاش‌ها و فداکاری‌های فعالان سلامت بهتر شناخته شود.

کد مطلب 6992700

  • تجلیل دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صبر و ایثار خانواده شهیده خیریه

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تعامل با نمایندگان مجلس برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی ضروری است

  • سردار رادان درجه سرتیپ دومی را به جانشین انتظامی لرستان اعطا کرد

  • قیمت طلا و سکه امروز ۶ آبان؛ رشد ۱.۳ میلیون تومانی سکه

  • معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا؛ «روباه و ماه صورتی» در میان برترین‌ها

  • صادرات ۹۵۰ میلیون دلاری اصفهان در ۷ ماه؛ رشد ۵۰ درصدی ثبت شد

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود؛ شاخص کل در آستانه ۸ میلیون واحد

  • ایتالیا تصویب بسته کمک نظامی به اوکراین را به تعویق انداخت

  • هواشناسی اصفهان: فردا هوا بارانی است

  • فدوی: آمریکا باید با انقلاب اسلامی می‌جنگید تا قدرت واقعی آن آشکار شود

  • جدیدترین نتایج شمارش آراء در انتخابات اسرائیل و تعداد کرسی‌های لیکود

  • نتایج جدید انتخابات اسرائیل بعد از شمارش ۴۲ درصد از آراء

  • شهردار جونقان با شلیک گلوله به قتل رسید

  • پیام تسلیت رئیس جمهور خطاب به استاندار هرمزگان

  • حسن یزدانی و رحمان عموزاد فردا روی تشک می‌روند+ برنامه مسابقات

  • اعلام نتایج اولیه بعد از شمارش یک میلیون رای کنست رژیم صهیونیستی

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • افزایش ۵۵۹ درصدی بارش‌ها در سال آبی ۱۴۰۴- ۱۴۰۵ هرمزگان نسبت به سال قبل

  • اعتراف نتانیاهو به انتخابات سخت

  • اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره پرداخت معوقات اردیبهشت ماه بازنشستگان

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • تشک مواج سلولی
  • قیمت میلگرد سیادن ابهر
  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه