اعتبارات گردشگری خراسان جنوبی ۳ برابر شد؛ تسهیلات ۱۰ برابر

اعتبارات گردشگری خراسان جنوبی ۳ برابر شد؛ تسهیلات ۱۰ برابر

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی از افزایش ۲۰۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بخش میراث فرهنگی و گردشگری و رشد ۱۰ برابری تسهیلات این حوزه نسبت به سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا هاشمی شامگاه چهارشنبه در نشست فعالان گردشگری با معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزایش اعتبارات و تسهیلات را پشتوانه‌ای برای توسعه گردشگری استان دانست و اظهار کرد: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بخش میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی ۲۰۰ درصد افزایش یافته و تسهیلات این بخش نیز نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ برابر شده است.

وی افزود: خراسان جنوبی در پرداخت تسهیلات گردشگری رتبه سوم کشور را کسب کرده که نشان‌دهنده ظرفیت استان برای توسعه سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر ضرورت تسهیل سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری اظهار کرد: بیش از ۲۰ مجوز بی‌نام در این حوزه معرفی شده است؛ در حالی که پیش از این هیچ مجوز بی‌نامی در استان وجود نداشت. این اقدام می‌تواند مسیر سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های گردشگری را هموارتر کند.

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دولت چهاردهم افزود: در این مدت بیش از ۳۰ اقامتگاه بوم‌گردی در استان راه‌اندازی شده و برگزاری نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های صنایع دستی در ایام نوروز و تابستان نیز با تحول قابل توجهی همراه بوده است.

وی همچنین از افزایش سه‌برابری سفرهای کاری خود به شهرستان‌ها با هدف دیدار با فعالان گردشگری و پیگیری مسائل این حوزه خبر داد و گفت: حضور میدانی و گفت‌وگو با فعالان این بخش، زمینه شناسایی مشکلات و پیگیری مطالبات آنان را فراهم می‌کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیگیری طرح گذر از مرزها برای توسعه گردشگری زمینی تصریح کرد: خراسان جنوبی یکی از دو استان مرزی کشور است که این طرح را به‌صورت جدی دنبال می‌کند و با توجه به ظرفیت مرزهای یزدان و ماهیرود، می‌توان از این فرصت برای جذب گردشگران خارجی و توسعه مبادلات گردشگری بهره گرفت.

هاشمی، اخذ مجوز ایجاد اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در شهرستان زیرکوه پس از ۱۳ سال را از دیگر اقدامات انجام‌شده برشمرد و افزود: توسعه خدمات گردشگری در شهرستان‌ها و تسهیل دسترسی فعالان این حوزه به خدمات تخصصی نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با تأکید بر اهمیت شنیده‌شدن دیدگاه‌ها و انتقادهای فعالان گردشگری ادامه داد: نشست‌های تخصصی فرصتی برای شناسایی موانع، اصلاح روندها و پیگیری مسائل این حوزه است و دغدغه‌های مطرح‌شده درباره پروازها، تورهای گردشگری و مشکلات سرمایه‌گذاران با همکاری دستگاه‌های مسئول دنبال خواهد شد.

استاندار خراسان جنوبی، هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان استان را در پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای مؤثر دانست و گفت: استفاده از ظرفیت‌های مشترک و همراهی بخش خصوصی می‌تواند روند اجرای پروژه‌ها را سرعت ببخشد و زمینه بهره‌گیری بیشتر از توان اقتصادی استان را فراهم کند.

هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و ادبی خراسان جنوبی، توسعه گردشگری سلامت را از دیگر فرصت‌های مهم استان دانست و یادآور شد: موقعیت مرزی استان و نزدیکی آن به افغانستان، در کنار جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و ظرفیت‌های کشاورزی، زمینه مناسبی برای تنوع‌بخشی به محصولات گردشگری فراهم کرده است.

وی در پایان، حمایت از سرمایه‌گذاران، تقویت زیرساخت‌ها، تسهیل صدور مجوزها و معرفی هدفمند جاذبه‌های گردشگری را از محورهای مهم توسعه این صنعت برشمرد و بر تداوم همکاری دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی برای افزایش سهم خراسان جنوبی از منافع اقتصادی گردشگری تأکید کرد.

کد مطلب 6993157

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تبریک تلفنی رئیس فدراسیون جهانی تیراندازی به علی دادگر

  • دشمنان در برابر عظمت ملت مبعوث‌ شده، مات و مبهوت و حیرت‌زده مانده‌ اند

  • هدایتی: مردم اسفراین با استقامت در میدان دفاع از نظام ایستاده‌اند

  • ثبت بارش در ۳۵ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان

  • خروش حماسی مردم انقلابی چالوس در شب ۲۴۲ مقاومت

  • شب ۲۴۲ تجمعات مردمی در بام و صفی‌آباد برگزار شد

  • تجمع مردم یاسوج در دویست و چهل و دومین شب مقاومت

  • پرونده‌های مالی و قاچاق آذربایجان‌ غربی به ۱۷هزار میلیارد تومان رسید

  • نمایش وحدت و همدلی در نوشهر

  • دانشجویان بجنوردی‌ با رهبر معظم انقلاب هم عهد شدند

  • سردار رادان درجه سرتیپ دومی را به جانشین انتظامی لرستان اعطا کرد

  • کودکان البرزی مأموریت نیمه‌تمام شهید ماکان نصیری را ادامه می‌دهند

  • هواشناسی اصفهان: فردا هوا بارانی است

  • دیدار سردار آزادی با خانواده شهید سید جمیل فرخیان در گرگان

  • چهارراه تدبیر؛ راهبرد رهبر انقلاب برای عبور از وضعیت نه جنگ، نه صلح

  • ۸۰۰ هکتار از اراضی زهک به کشت «پشمک» اختصاص یافت

  • فوت راننده نیسان در تصادف اتوبان مشهد- نیشابور

  • مبارزه حسن یزدانی با آرش یوشیدا؛جدال کامران قاسمپور با قهرمان المپیک

  • اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره پرداخت معوقات اردیبهشت ماه بازنشستگان

  • نماینده مجلس شورای اسلامی: فوتبال ایران در مسیر درستی گام برمی‌دارد

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ششم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه پنجم آبان ۱۴۰۵

  • تشک مواج سلولی
  • قیمت میلگرد سیادن ابهر
  • تلفن گویا و سانترال ابری
  • وکیل آنلاین
  • تور کربلا هوایی
  • گرمی، پلتفرم سرمایه‌گذاری فلزات گران‌بها
  • لاین نوری
  • بلکا
  • ایمپلنت اصفهان
  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • جراح بینی تهران
  • جراح بینی در تهران
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه