آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در جنگ

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به پایان رسیده است، گفت: پیشرفت فیزیکی تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی که در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه آسیب دیده بودند به بیش از ۹۲ درصد رسیده و ظرف یکماه آینده به پایان می رسد.

بازسازی - مسکن- جنگ تحمیلی

به گزارش همشهری آنلاین، منوچهر خواجه دلویی اظهار کرد: در جریان جنگ ۱۲ روزه بازسازی ۳۳۰۰ واحد مسکونی در سطح کشور در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفت که این روند در آذرماه پارسال به طور کامل انجام شد.

  • مرمت ۷۷ ساختمان تاریخی آسیب دیده از جنگ

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به گستردگی حجم خسارات وارد شده به خانه های مردم در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه افزود: ارزیابی‌ های بسیار گسترده‌ ای معادل بیش از ۱۴۰ هزار مورد در ۴۰۷ شهر و روستا در سطح کشور انجام شد و از همان روز نخست و همزمان با ارزیابی‌ ها عملیات تعمیر و بازسازی آغاز شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار واحد مسکونی و تجاری در شهرهای تحت مسئولیت بنیاد به دلیل تجاوز نظامی دشمن آسیب دیده بودند، گفت: از این تعداد ۱۴۰۰ واحد باید به‌ صورت کامل از نو ساخته می‌ شد و بقیه موارد نیز بسته به خسارت وارد شده، به تعمیرات نوع یک، دو و سه اختصاص داشت.

خواجه دلویی اضافه کرد: بر اساس آمارها تا این هفته کار تعمیرات ۹۳ هزار واحد از ۱۰۱ هزار واحد به اتمام رسیده است و امیدواریم ظرف یک ماه آینده کار تعمیرات و بازسازی ناشی از جنگ ۴۰ روزه به پایان برسد که زمان‌ بندی دقیق آن اعلام خواهد شد.

وضعیت واحدهای احداثی و خسارات تهران

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۴۰۰ واحدی که باید از نو ساخته شود، توضیح داد: از این تعداد روند ساخت ۷۰۰ واحد پیگیری شده و متقاضیان با دریافت پروانه وارد مرحله ساخت شده‌اند ضمن آنکه عملیات آواربرداری این واحدها توسط بنیاد مسکن انجام شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از متقاضیان کسانی هستند که پیش‌تر خانه‌های دوطبقه داشته‌اند و اکنون قصد ساخت ساختمان‌های چهارطبقه را دارند و پیگیر دریافت پروانه طبقه اضافه هستند؛ گروهی دیگر نیز تقاضا دارند محل سکونتشان از مکان قبلی به مجاورت یکی دیگر از مناطق یا محل دیگری جابه‌جا شوند که این موارد معدود باقی مانده است.

خواجه دلویی با بیان اینکه از واحدهای ۱۰۰ درصد احداثی حدود ۲۰ واحد هفته گذشته به بهره‌ برداری رسید، گفت: برنامه بنیاد مسکن برای اتمام این طرح پایان سال ۱۴۰۶ بود اما پیش‌بینی می‌ شود پروژه‌ ها زودتر به اتمام برسند.

وی افزود: در شهر تهران نیز بر اساس آمارهای موجود ۳۵۰۰ ساختمان آسیب دیده، هرچند ماهیت کاربری و ارزش ملک در تهران با سایر مناطق متفاوت است و متولی آن شهرداری تهران است.

کد خبر 1081629 منبع: ایرنا

  • هواشناسی برای پایتخت نشینان هشدار زرد صادر کرد | مه‌، رگبار باران و گاهی رگبار برف در راه است | ۲۱ استان منتشر بارش باران و رعدوبرق باشند

  • آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در جنگ

  • آماده‌باش حداکثری اسرائیل در پی احتمال آغاز جنگ جدید با ایران

  • فوری | کامران قاسمپور ضربه فنی شد | شکست فوق ستاره کشتی ایران در اوج ناباوری

  • اگر آمریکایی‌ها از احتمال دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌ترسند، بد نیست کمی بترسند

  • کالابرگ چند میلیون نفر افزایش می‌یابد؟ | جزئیات درباره افزایش مبلغ کالابرگ

  • درخواست آمریکا برای دیدار ونس با سرلشکر محسن رضایی در استانبول | واشنگتن در پی مذاکره با تهران

  • پادشاه سنگین وزن جهان در ۵۰ ثانیه حریفش را ضربه فنی کرد | کولاک امیر حسین زارع در رقابت‌های قهرمانی جهان

  • گریه و ناراحتی شدید گلزن پرسپولیس در دربی + عکس

  • آماده‌باش حداکثری اسرائیل در پی احتمال آغاز جنگ جدید با ایران

  • واکنش سریع ایران؛ عراقچی اتمام حجت کرد | دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشت

  • آقای بیرانوند تا موهایت را نزنی و واقعا به سربازی نروی بیخیال نمی‌شوم

  • فوری؛ بمباران نیروهای خودی توسط جنگنده‌های سعودی | شکست سنگین عربستان در شمال لحج

  • علی‌اف دعوت اردوغان را رد کرد؛ اختلاف باکو و آنکارا بالا گرفت

  • هیأت‌هایی از کشورهای همسایه به ایران آمدند و گفتند دشمن‌شان اسرائیل است و برای مقابله با آن به تهران نیاز دارند

  • فوری| شوک بزرگ در ورزش شمال؛ زارع استعفا داد | از همه عذرخواهی می‌کنم

  • ادای احترام جالب تانک روسی به حسن یزدانی | عکس یادگاری با شیرشاه با موبایل شخصی

  • منظره شهر یزد؛ حدود ۷۵ سال قبل + عکس

  • نفتکش قطری در خلیج فارس هدف حمله قرار گرفت