ملاقات مربیان استقلال با جواد نکونام

جواد نکونام

مربیان استقلال در آینده نه چندان دور دیداری با جواد نکونام خواهند داشت.

مراسم قرعه کشی بیست و ششمین دوره رقابت‌های لیگ برتر برگزار شد و استقلال که به عنوان صدرنشین فصل قبل پا به عرصه این مسابقات می‌گذارد، در هفته اول میزبان تیم تازه لیگ برتری شده مس شهر بابک است.

آبی پوشان که ساعاتی قبل از برگزاری مراسم قرعه کشی در جریان بازگشت جواد نکونام به فوتبال ایران قرار گرفتند، در هفتمین هفته این فصل به مصاف پیکان می‌روند و این یعنی فرصتی برای تقابل سهراب بختیاری‌زاده و دوستانش با جواد نکونام، سرمربی اسبق استقلال تهران.

بیشتر بخوانید: برنامه کامل لیگ برتر فوتبال/ تقابل زودهنگام پرسپولیس و استقلال/ تاریخ شروع و تعطیلی یکماهه بازی‌ها

  • اولین واکنش ملیکا پارسادوست پس از صدور حکم نهایی پژمان جمشیدی: حالا تا صبح تیترهای بزرگ بزنید تبرئه شد… +عکس

  • کسی که برای ساپینتو مشروب می‌آورد، آزادانه در باشگاه تردد داشت/ آدمی که شب‌ها زیر پله می‌خوابید، برای علی دایی شاخ شده!

  • نقش پررنگ سیاوش قمیشی و یک مربی ایرانی در شب بازگشت بوکسور بریتانیایی +ویدیو

  • بالاخره پرونده جمشیدی بسته شد؛ پژمان در نوبت اجرای ۹۰ ضربه شلاق

  • ضربه مغزی یک زن در درگیری فوتبال مردان مقابل تابلوی «احترام به داور»! +ویدیو

  • استایل‌کردن به سبک کریس رونالدو؛ با بوگاتیم اومدم که هم‌رنگ ساعتمه +عکس و ویدیو