اتمام ساماندهی خیابان آزادی تا پایان آذرماه | گلدان‌های بتنی جایگزین نرده‌ها شد

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران با اشاره به ادامه عملیات ساماندهی محور آزادی گفت: این پروژه که علاوه بر نرده‌های میانی، موضوعاتی همچون بهسازی کف‌سازی، فضای سبز، مبلمان شهری، تأسیسات، پسماند و ساماندهی دستفروشان را شامل می‌شود، با فعالیت در چهار جبهه کاری تا پایان آذرماه به اتمام می‌رسد.

آزادی

به گزارش همشهری آنلاین، محور آزادی ـ انقلاب ـ دماوند یکی از مهم‌ترین شریان‌های شرقی ـ غربی تهران است که روزانه حجم قابل توجهی از تردد شهروندان را پوشش می‌دهد؛ با این حال اجرای طرح ساماندهی این محور و تغییر در نرده‌های میانی خیابان، طی ماه‌های اخیر با حاشیه‌هایی همراه شده است. برداشتن نرده‌های میانی و اجرای طرح جایگزین، در کنار عملیات عمرانی، موجب ایجاد محدودیت‌هایی در تردد و افزایش نگرانی‌ها درباره وضعیت ترافیکی این مسیر، به ویژه در آستانه آغاز سال تحصیلی شده است.

داود گودرزی درباره ساماندهی محور آزادی، با اشاره به اهمیت این مسیر در شبکه شهری پایتخت، اظهار کرد: محور آزادی، انقلاب و دماوند با طول ۲۰ کیلومتر، یکی از پرترددترین و با هویت ترین مسیرهای شهری تهران است و علاوه بر نقش مهم در تردد خودروها و ارتباط شرق و غرب شهر، محل برگزاری مراسم و رویدادهای بزرگ ملی و مذهبی نیز محسوب می‌شود.

وی افزود: وجود میادین مهمی مانند آزادی، انقلاب، فردوسی و میدان آئینی امام حسین(ع) و همچنین دانشگاه‌های مهم کشور، اهمیت اجتماعی و فرهنگی این محور را افزایش داده است. به همین دلیل ساماندهی این مسیر فقط موضوع ترافیکی نیست و موضوعات مختلف شهری را نیز دربرمی‌گیرد.

گودرزی با بیان اینکه رفع اغتشاشات بصری، پیرایش جداره‌ها، بهسازی تأسیسات شهری، ارتقای کیفیت کف‌سازی، فضای سبز، مبلمان شهری، سرپناه‌های اتوبوس، المان‌های ترافیکی و ساماندهی پسماند و دستفروشان از جمله اقدامات این طرح است، گفت: برداشتن نرده‌ها تنها بخشی از طرح ساماندهی محور آزادی بوده و برای رسیدن به وضعیت مطلوب، اقدامات مختلفی باید در طول مسیر انجام شود.

وی ادامه داد: حذف زوائد شهری، طراحی مسیر مناسب برای نابینایان، سرپوشیده کردن انهار، طراحی مبلمان شهری، بهسازی سرپناه‌های اتوبوس، مدیریت جمع‌آوری پسماند، مناسب‌سازی کیوسک‌های مطبوعاتی، رفع آلودگی‌های زیست‌محیطی، بهسازی المان‌های ترافیکی و فضای سبز و ساماندهی دستفروشان نیز در این طرح پیش‌بینی شده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران درباره وضعیت نرده‌های میانی محور آزادی نیز گفت: برای حل این موضوع، جداول و نرده‌ها جمع‌آوری و با فلاورباکس جایگزین می‌شوند. برای آبیاری فلاورباکس‌ها و جمع‌آوری آب‌های مازاد نیز زیرساخت‌های لازم پیش‌بینی شده است.

گودرزی با اشاره به نزدیک شدن به مهرماه و افزایش حجم تردد در محورهای پایتخت، تأکید کرد: با توجه به اهمیت ترافیکی این محور، برای تسریع در اجرای پروژه مقرر شده فعالیت‌ها در چهار جبهه کاری انجام شود تا پروژه هرچه سریع‌تر به پایان برسد.

نصب پایه دکل دوربین ثبت تخلف ورودی مسیر BRT

وی افزود: در ورودی مسیر BRT پایه دکل دوربین ثبت تخلف نصب می‌شود تا برای کنترل تخلفات نیازی به حضور فیزیکی نباشد. همچنین در محل‌های ضروری بازشوهایی ایجاد خواهد شد.

گودرزی درباره زمان پایان این پروژه نیز گفت: پیش‌بینی شده است عملیات ساماندهی محور تا پایان آذرماه به اتمام برسد و برای تسریع در اجرای پروژه نیز چهار جبهه کاری فعال خواهد بود.

وی درباره اینکه چرا ساماندهی محور آزادی زودتر انجام نشده است، اظهار کرد: این محور به دلیل نقش مهم ترافیکی، اجتماعی، فرهنگی و تاریخی، نیازمند یک ساماندهی جامع و گسترده است و بخش‌های مختلف مدیریت شهری و مناطق متعددی را درگیر می‌کند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردار تهران ادامه داد: در این طرح، مناطق اصلی محور شامل ۹، ۱۰، ۶، ۷ و ۸ و مناطق جداره نیز شامل ۲، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ در اجرای اقدامات مختلف مشارکت دارند. مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی، شهری، زیباسازی، ترافیکی، فضای سبز و تأسیسات برای این محور پیش‌بینی شده و تلاش می‌کنیم با فعال کردن چهار جبهه کاری، روند اجرای پروژه را سرعت ببخشیم.

کد خبر 1067825 منبع: ایسنا

  • اتمام ساماندهی خیابان آزادی تا پایان آذرماه | گلدان‌های بتنی جایگزین نرده‌ها شد

  • تغییر زمان بهسازی نیمه جنوبی خط یک مترو به درخواست شهروندان

  • ده‌ونک الگوی نوسازی شمال پایتخت می شود

  • تعیین تکلیف ساختمان‌های نیمه‌کاره رهاشده تهران تا پایان ۱۴۰۵

  • وقتی لیگ رفت روی هوا | همه معترض به یک تصمیم

  • حقوق نمایندگان مجلس ۵۰ درصد افزایش یافت؟

  • معیشت زیر ضرب تورم؛ دستمزد دوباره بالا می‌رود؟

  • سهم کودکان از فروش بلیط های سینما فقط 17 درصد |کودک هست، فیلم نیست

  • نمایشگاه «زنان و تولید ملی»

  • تیراندازی در مشهد؛ قتل یک مرد و مجروح شدن ۲ نوجوان

  • در حال آماده شدن برای حمله به ما برای زمستان هستند همین را دریافت خواهند کرد

  • در ۲۴ساعت ورق برگشت | هشدار بازیگر تعیین‌کننده جدید | مورد عجیب یمن؛ توپ در زمین سعودی

  • در حال آماده شدن برای حمله به ما برای زمستان هستند همین را دریافت خواهند کرد

  • پاسخ تند پزشکیان به ترامپ: ما تروریستیم که بی‌گناهان را قتل‌عام می‌کنیم؟ | اگر مرد جنگید، با کسی که می‌جنگد بجنگید

  • ادعای عجیب ترامپ پس از شروع حمله به ایران

  • غول آب‌وهوایی جهان در نزدیکی ایران ! | رازگشایی از ورود ال‌نینوی قدرتمند به آسمان کشور | شمشیر دولبه ال‌نینو برای ایران

  • پیشنهاد خارجی برای ستاره پرسپولیس رسید | تصمیم مهم مدیران باشگاه برای نیم فصل

  • این خودرو برای آمریکایی‌ها قدغن است + عکس

  • لژیونر ایرانی صدای پیرلو را درآورد؛روح فوتبال را ندیده گرفتید

  • لغو بازی با پرسپولیس تصمیم درستی بود | سه امتیاز ارزش ایجاد اختلاف بین دو شهر را ندارد

  • افتتاح ۴ بازار میوه و تره‌بار شنبه در تهران

  • ساماندهی محور دماوند، انقلاب – آزادی در حال اجراست

  • سامانه اتوبوس‌های تندرو خط یک ایمن‌تر می‌شود

  • آغاز ساماندهی میدان آزادی تا تهرانپارس