استقلالی‌ها دست‌بردار نیستند/ مدیر آکادمی آبی‌ها: جام را باید به استقلال بدهند

استقلالی‌ها دست‌بردار نیستند/ مدیر آکادمی آبی‌ها: جام را باید به استقلال بدهند

ناصر فریادشیران، مدیر آکادمی باشگاه خواستار اهدای جام قهرمانی به استقلال شد.

ناصر فریادشیران درباره لیگ امسال گفت: شرایط پیش آمده تقصیر هیچ‌کس نیست اما وقتی استقلال بیشتر از تیم دیگری صدرنشینی را تجربه کرده و در لحظه توقف بازی‌ها صدرنشین بوده، باید جام به استقلال داده شود.

وی افزود: با احترام به تیم‌های سپاهان و تراکتور باید بگویم استقلال در بازی‌های رو در رو مقابل آن‌ها موفق بود و در نتیجه بحث برگزاری تورنمنت جدید بی‌معناست. با هر متر و معیاری باید استقلال جام را بالای سر ببرد. تاخیر در تصمیم‌گیری قاطع در این زمینه، جایگاه فدراسیون فوتبال را زیر سوال می‌برد.

مدیر آکادمی استقلال در پایان عنوان کرد: استقلال می‌توانست درون زمین چمن قهرمانی لیگ را بدست آورد اما بازی‌ها متوقف شد. تا فتح جام حذفی هم فاصله زیادی نبود و استقلال بیشتر از هر تیمی ضرر کرد. چیزی که مشخص است، این است که جام قهرمانی لیگ برتر حق استقلال است.

بیشتر بخوانید: کاپیتان استقلال به شروع لیگ می‌رسد؟

  • خداحافظی با صدای ماندگار موسیقی ایران؛ ایرج خواجه امیری درگذشت

  • همه چیز در مورد ازدواج رونالدو و جورجینا؛ مراسمی خصوصی و دور از هیاهو

  • بمب خبری سلطان نقل‌وانتقالات؛ پای یک زن به زندگی رومانو باز شد؟ پایان نزدیک است!

  • کریستیانو رونالدو سرانجام با جورجینا ازدواج کرد/ پستی که همه منتظرش بودند؛ حلقه‌ها به نمایش درآمدند +عکس

  • زمین گلف یا میدان جنگ؟ از ترس جان ترامپ، در باشگاهش هم ضدهوایی و تیربار نصب کردند؛ انگار مجبور است…! +عکس

  • مدیران پرسپولیس واقعا خجالت نمی‌کشند من را به مراسم باشگاه دعوت نمی‌کنند؟/ مگر قحط‌الرجال شده که خلیلی بشود همه‌کاره؟/ درِ چنین باشگاهی را باید گل گرفت!