استقلال قبل از بازی با السد مشتری جدید پیدا کرد

استقلال

استقلال در آستانه آغاز لیگ نخبگان آسیا و جدال با السد قطر یک مشتری جالب از مالزی پیدا کرده است.

فصل جدید لیگ نخبگان آسیا برای استقلال از شامگاه دوشنبه ۲۳ شهریور آغاز می‌شود و شاگردان سهراب بختیاری‌زاده که به واسطه پیروزی مقابل پیکان، با روحیه خوبی به بصره سفر کرده‌اند، خوب می‌دانند کار دشواری برابر نماینده قطر دارند. تیمی که سابقه قهرمانی در آسیا را هم دارد.

مسابقه استقلال و السد از شبکه ۳ (IRIB۳) ایران و همچنین کانال‌های کارتی شبکه ALKass قطر به طور زنده روی آنتن خواهد رفت اما نکته جالب توجه اینجاست که برای نخستین بار طی چند سال اخیر یک کانال تلویزیونی متعلق به مالزی هم جهت پخش مستقیم این دیدار درخواست داده و آن را در کنداکتور خود گذاشته است!

این شبکه تلویزیونی که astro arena bola۲ نام دارد، امتیاز پخش مستقیم بازی استقلال و السد را خریده و از ظهر یکشنبه پیرامون آن اطلاع رسانی را نیز آغاز کرده است. البته سیگنال‌های کانال مذکور روی ماهواره measat در قاره آسیا قابل دریافت است.

استقلال و السد دوشنبه ساعت ۲۱:۴۵ به وقت ایران بازی خود را آغاز خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: استقلال با نمایش دو جام آسیایی به استقبال لیگ نخبگان رفت +عکس

  • سوتی عجیب تاجرنیا؛ همه‌کاره استقلال از «خاطرات شیرین» بازیکن بازی‌نکرده گفت!

  • از علاقه ناصر تقوایی به فوتبال تا حال خوب آتیلا پسیانی با استقلال/ بهروز وثوقی در «قیصر» یک پرسپولیسی!

  • قبل از دربی باید موهای حردانی را از ته می‌تراشیدند!

  • هاشمیان سکوتش را شکست؛ ماجرای جنجالی مبلغ قرارداد با پرسپولیس چه بود؟

  • شوخی زشت با دروازه‌بان سابق پرسپولیس به‌وسیله هوش مصنوعی/ پای پلیس فتا هم به میان آمد

  • ۱۱ سپتامبر؛ تلخ اما ماندگار برای سرخ‌های ایران/ خداحافظی فوتبال با جنتلمن گرجستان