بهره‌برداری از ۳ پایگاه مدیریت بحران تهران در ۳ ماه آینده

پایگاه‌های جدید پشتیبانی و مدیریت بحران، به زودی در مناطق ۷، ۱۲ و ۱۸ شهرداری تهران، به بهره‌برداری می‌رسند.

پایگاه

به گزارش همشهری آنلاین- دکتر محمدعلی نژاد،معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران به همراه مجید امانی ،مدیر عامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران و دکتر نصیری ، مدیر عامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ، با حضور در محل پروژه پایگاه مدیریت بحران منطقه ۱۸، از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه‌ احداث پایگاه‌های پشتیبانی مدیریت بحران قرار گرفتند .

این پروژه ، با زیربنای ۱۲۷۵ مترمربع در زمینی به وسعت ۲۲۰۰ مترمربع و پیشرفت فیزیکی هشتاد و چهار درصد در حال احداث است.

در جریان این بازدید مجید امانی، ضمن ارائه گزارش فعالیت‌ها و برنامه ریزی به عمل آمده به منظور تکمیل و راه اندازی پایگاه ها از امکان بهره برداری از ۴ پایگاه مدیریت بحران در پایتخت تا پایان پائیز خبر داد .
در ادامه معاون مالی و اقتصادی شهرداری تهران با تاکید بر استمرار فعالیت‌ها تا تحقق پروژه ها دستوراتی به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌ها صادر کرد.
تاکنون تعداد ۱۰ پایگاه تکمیل و در چرخه بهره برداری قرار گرفته است و در حال حاضر ساخت ۵ پایگاه و اورهال ۷ پایگاه در دست انجام است.

بر اساس جلسه متعاقب بازدید و هماهنگی‌های پیش از افتتاح، مقرر شد حداکثر تا ۳ ماه آینده همزمان با این پایگاه، پایگاه‌های جدید مدیریت بحران مناطق ۷ و ۱۲ شهرداری نیز به بهره‌برداری برسد.

در بخش دیگری از جلسه و بر اساس گزارش نصیری مدیرعامل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، درباره پایگاه‌های مدیریت بحران آسیب‌دیده در جنگ رمضان تصمیماتی اتخاذ شد تا در اسرع وقت نسبت به جبران خسارت‌ها و بازگشت این زیرساخت ضروری شهر به چرخه خدمت‌رسانی اقدام شود.

کد خبر 1077108

  • افتتاح مسیر جدید کمربندی در غرب پایتخت

  • افتتاح پروژه‌هایی به ارزش نیم همت در شرق پایتخت

  • ساخت مجتمع فرهنگی آل یاسین در شرق تهران

  • تصفیه‌خانه ۴۰۰ مترمکعبی بهشت‌زهرا(س) به بهره‌برداری رسید

  • درختان تازه‌نفس، جایگزین درختان آفت‌زده چیتگر می شود

  • شب‌های هنر تهران در لاله‌زار قدیم

  • گردهمایی ۱۶۰۰ نوجوان در فرهنگسرای بهمن

  • پایان شیرین یک انتظار؛ پرسپولیس صدای هوادار سبزواری‌اش را شنید و «علی» را استخدام کرد

  • رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درگذشت آیت‌الله قربانی را تسلیت گفت

  • چرا اقتصاد ایران فرو نپاشید؟

  • واشنگتن پس از جنگ ایران؛ از پایگاه‌های ثابت تا آرایش نظامی پراکنده

  • ویدئویی از لحظه انهدام جنگنده عربستان توسط انصارالله یمن

  • آتشی که دامان حکّام باکو را می‌گیرد

  • پسر غلامرضا تختی در ۴۰ سالگی و در کنار پسرش در امریکا؛ سال ۸۶

  • فوری؛ تک تک مقامات تهدید شدند | هشدار شدیداللحن و بی سابقه آمریکا برای توقف حملات

  • فوری؛ حملات تنبیهی بامدادی به عربستان؛ آرامکو به شدت هدف قرار گرفت

  • روسیه تصمیم خود درباره اعطای پناهندگی به بشار اسد را اعلام کرد

  • قطر را دشمن اعلام می‌کنیم و از مدیریت غزه کنار می‌گذاریم

  • مجسمه غول‌پیکر فرعون از زیر خاک بیرون آمد + تصاویر | سر مجسمه‌ ۱.۶ متر ارتفاع دارد

  • فوری؛ شلیک موشک‌ها به سمت عربستان | نجران و جازان هدف قرار گرفت

  • خبر خوش صبح پنجشنبه؛ کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال ایران در خاک آمریکا قهرمان جهان شد

  • این نوشیدنی‌ پرطرفدار باعث زوال عقل می‌شود!

  • روبیو برای شریک کردن جامعه بین‌المللی در وحشیگری علیه کشور ما تلاش می کند

  • ادعای ترامپ:‌ ایرانی‌ها از من قول گرفتند که …| دلیل اصلی حمله ما به ایران، دفاع بود!