بیانیه اداره فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی درباره جشنواره مد و لباس

بیانیه اداره فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی درباره جشنواره مد و لباس

تبریز- اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی درباره جشنواره و رویداد مد و لباس بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر در بیانیه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی آمده است:

در پی انتشار برخی تصاویر و مطالب در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نحوه برگزاری برنامه‌های مد و لباس در مجموعه فرهنگی و هنری عمارت نهضت، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، جهت تنویر افکار عمومی، رفع ابهامات و تبیین ابعاد موضوع، توضیحات زیر را اعلام می‌نماید:

۱. جشنواره مد و لباس در تاریخ ۹ شهریورماه برگزار شده است.

جشنواره مد و لباس مورد تأیید و دارای مجوز، در تاریخ ۹ شهریورماه با مجری‌گری مؤسسه فرهنگی و هنری همای سعادت برگزار شده است.

بر اساس بررسی‌های اولیه و مستندات موجود، برنامه رسمی جشنواره در زمان مقرر و با حضور عوامل و مسئولان ذی‌ربط برگزار شده و مطابق بررسی‌های انجام‌شده، ضوابط مربوط به حجاب، پوشش اجتماعی و شئونات اسلامی در جریان برگزاری جشنواره رعایت شده است.

بر این اساس، تصاویر و محتواهایی که مغایر با چارچوب‌های مذکور بوده و در فضای رسانه‌ای منتشر شده‌اند، بدون احراز دقیق زمان، مکان، موضوع و منشأ تولید آنها، قابل انتساب قطعی به جشنواره رسمی مورخ ۹ شهریورماه نیستند.

۲. رویداد مورخ ۱۰ شهریورماه، برنامه‌ای مستقل از جشنواره بوده است.

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، مؤسسه فرهنگی و هنری همای سعادت در تاریخ ۱۰ شهریورماه نیز رویداد دیگری در حوزه مد و لباس برگزار کرده است.

این رویداد از حیث زمان برگزاری، فرآیند اجرایی و ماهیت برنامه، مستقل از جشنواره مورخ ۹ شهریورماه بوده و نباید بدون ارائه مستندات و احراز ارتباط، تصاویر و محتوای مربوط به این رویداد به جشنواره رسمی روز قبل منتسب شود.

از این رو، تعمیم تصاویر و فیلم‌های مربوط به رویداد مورخ ۱۰ شهریورماه به جشنواره مورخ ۹ شهریورماه، بدون احراز ارتباط و انتساب مستند، از منظر حرفه‌ای و رسانه‌ای صحیح نیست.

۳. موضوع در اداره‌کل در حال رسیدگی و بررسی تخصصی است.

با توجه به انتشار برخی تصاویر و مطالب و به منظور بررسی دقیق ابعاد موضوع، مؤسسه فرهنگی و هنری همای سعادت به اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان احضار شده و توضیحات و مستندات مربوط به نحوه برگزاری برنامه‌ها از این مؤسسه مطالبه و در حال بررسی است.

این بررسی با هدف تفکیک دقیق برنامه‌های دارای مجوز از سایر برنامه‌ها، احراز حدود مسئولیت عوامل اجرایی، بررسی میزان انطباق اقدامات انجام‌شده با مفاد مجوز و همچنین تعیین هرگونه عدم انطباق احتمالی با ضوابط و مقررات مربوط صورت می‌گیرد.

اداره‌کل تأکید می‌کند تا زمان تکمیل فرآیند بررسی و احراز نهایی موضوع، از هرگونه قضاوت یا انتساب قطعی تخلف به اشخاص حقیقی یا حقوقی خودداری خواهد شد و نتیجه بررسی‌های تخصصی پس از جمع‌بندی، حسب مورد در چارچوب مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

۴. مسئولیت اجرای برنامه بر عهده برگزارکننده است

اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن تأکید مجدد بر ضرورت رعایت کامل قوانین و ضوابط فرهنگی، اجتماعی و اسلامی، تصریح می‌کند که صدور مجوز به منزله انتقال مسئولیت اجرای برنامه به دستگاه صادرکننده مجوز نیست.

مؤسسه فرهنگی و هنری همای سعادت به عنوان مجری و برگزارکننده، مسئول رعایت مفاد مجوز، مدیریت و کنترل عوامل اجرایی و جلوگیری از هرگونه اقدام خارج از چارچوب برنامه مصوب بوده و موظف است کلیه الزامات قانونی و محتوایی مرتبط با برنامه را رعایت نماید.

بدیهی است چنانچه در فرآیند بررسی تخصصی، هرگونه تخلف از مفاد مجوز یا ضوابط قانونی احراز شود، موضوع در چارچوب مقررات و از طریق مراجع ذی‌صلاح مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

۵. اداره‌کل نسبت به رعایت قانون و شئونات فرهنگی اغماض نخواهد کرد

اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی ضمن حمایت از فعالیت‌های قانونی، حرفه‌ای و مسئولانه در حوزه فرهنگ و هنر، رعایت قانون، حفظ شئونات اسلامی و صیانت از فضای فرهنگی استان را از اصول قطعی خود می‌داند و در صورت احراز هرگونه تخلف، مطابق قوانین و مقررات اقدام خواهد کرد.

اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی تأکید می‌کند که جشنواره مد و لباس مورخ ۹ شهریورماه، برنامه رسمی دارای مجوز بوده و بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، در زمان برگزاری رسمی آن، ضوابط و شئونات موردنظر رعایت شده است.

همچنین رویداد مورخ ۱۰ شهریورماه برنامه‌ای مستقل از جشنواره مذکور بوده و موضوع نحوه برگزاری آن و میزان انطباق با ضوابط و مجوزهای مربوط، هم‌اکنون در اداره‌کل در حال بررسی تخصصی است.

در همین راستا، مؤسسه فرهنگی و هنری همای سعادت احضار شده و ضمن اخذ توضیحات، مستندات و فرآیند اجرایی برنامه‌ها در دست بررسی است. نتیجه نهایی پس از تکمیل بررسی‌ها و احراز دقیق مسئولیت‌ها، مطابق قوانین و مقررات اتخاذ و اعلام خواهد شد.

کد مطلب 6936945

  • جمال‌پور: نمایشگاه مد نباید به تضعیف هویت فرهنگی منجر شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پل منطقه نیمه‌کار بندرخمیر تا ۲۰ روز آینده به بهره‌برداری می‌رسد

  • پایداری شبکه آب اسلام‌آبادغرب با اصلاح زیرساخت‌ها افزایش یافت

  • اژه‌ای در جمع نمازگزاران دهلی حضور یافت

  • مسئولان سنقروکلیایی با خانواده شهید ایجادی دیدار کردند

  • آمریکا و چین برای جنگ فضایی آماده می‌شوند

  • تداوم هوای صاف و افزایش سرعت باد در کهگیلویه و بویراحمد

  • زنجان می‌تواند پایلوت اجرای طرح‌های اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی باشد

  • افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر

  • نشاط اجتماعی مددجویان در آذربایجان شرقی تقویت شود

  • عراقچی: ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد!؟

  • وداع با پیکرهای مطهر جانباختگان تجمعات شبانه در مشهد

  • عبور آسان تیم ملی والیبال ایران از سد نخستین حریف؛ شروع خوب مسیر سخت

  • ایجاد بازارچه مرزی مشترک در شلمچه و توسعه گردشگری درمانی در خوزستان

  • خانزاده: مسابقه با نیوزیلند تمرین خوبی برای رسیدن به هدف بود

  • دستگیری عامل قتل سه نفر در کمتر از ۲۴ساعت در زنجان

  • استقبال باشکوه مردم دیر از پیکر سه شهید حملات اخیر دشمن

  • وینگر پرسپولیس به تیم ملی دعوت شد

  • رضوانی: ارسباران قطب گردشگری و کشاورزی آذربایجان شرقی است

  • انتقال گسترده مزدوران عربستان به استان تعز یمن

  • رویترز: مهمات آمریکایی مستقیم مراسم عروسی در ایران را هدف قرار دادند

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵

  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه