تونل زمان| درگیری دروازه‌بانان استقلالی بر سر طلسم و جادوگری/ مهدی رحمتی در آستانه محرومیت

وحید طالب لو و مهدی رحمتی

۱۷ سال قبل در چنین روزی فوتبال ایران عجیب‌ترین درگیری میان دو دروازه‌بان را به چشم خود دید و باشگاه استقلال هم عملا در آن دخیل شد.

نهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر از نیمه مرداد ۱۳۸۸ شروع شد و استقلال با هدایت صمد مرفاوی در هفته اول همان مسابقات، سپاهان که امیر قلعه‌نویی را روی نیمکت خود داشت با یک گل شکست داد.

این بازی اتفاق حاشیه‌ای خاصی نداشت و برخورد امیر با استقلالی‌ها هم کاملا دوستانه بود اما در ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ پرده از جنجال بسیار بزرگی برداشته شد. در پایان همان مسابقه بود که مهدی رحمتی، دروازه‌بان اسبق استقلال که آن زمان سنگربان سپاهان محسوب می‌شد، طی مصاحبه‌ای مدعی استفاده وحید طالب‌لو سنگربان آن مقطع استقلال از اقلام طلسم و جادوگری شد! رحمتی پای چیزهای عجیبی همچون کله خروس را به میان کشید و تاکید کرد هنگام رویارویی استقلال و مس کرمان در زمستان سال ۱۳۸۶، کارکنان باشگاه مس از داخل دروازه‌ای که طالب‌لو نیمه دوم بازی درون آن قرار گرفته بود وسایل عجیب و غریبی پیدا کردند!

این ادعا با واکنش بسیار تند طالب‌لو همراه شد و کار به کمیته انضباطی کشید. حتی وحید تاکید کرد قضیه را از طریق دادسرا نیز دنبال می‌کند. سرانجام قاضی شریفی، رئیس وقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال وارد شد و مشخص گردید که مهدی رحمتی به خاطر این ماجرا در آستانه محرومیتی بین ۶ تا ۸ جلسه قرار گرفته است. شریفی به طالب‌لو اعلام کرد اگر رضایت ندهد رحمتی محروم خواهد شد اما در نهایت وحید عذرخواهی هم‌پست خود را پذیرفت تا پرونده بسته شود. البته رابطه این دو دروازه‌بان استقلالی دیگر هیچ‌وقت گرم نشد.

بیشتر بخوانید: برادر مجری سرشناس پرسپولیسی، مدیرعامل استقلال شد

  • پیگیری برای آزادی ستاره پیشین پرسپولیس از زندان؛ چند طلبکار رضایت دادند

  • از تهدید رئال تا قرارداد روی دستمال؛ خورخه مسی پدری که پشت افسانه لیونل مسی ایستاد

  • اگر لازم باشد پیشکسوتان پرسپولیس را مقابل باشگاه جمع می‌کنم تا خلیلی اخراج شود/ تو چه کاره هستی که درب اتاقت را روی ما باز نمی‌کنی؟

  • رونالدو و جورجینا در این لوکیشن زیبا عروسی می‌کنند؟ هتلی رویایی با قیمت نجومی و امکانات شگفت‌انگیز +تصاویر

  • دیس‌بک محمدرضا گلزار به کریس رونالدو! +عکس

  • هیئت‌رئیسه تراکتوری، استقلالی، گل‌گهری و حالا پرسپولیسی! انتصاب‌های عجیب در باشگاه‌های خاص؛ فدراسیون حتما جوابگو باشد