خبرورزشی‌گردی| قلعه‌نویی: گناه من این است که سالم کار می‌کنم/ فرهاد مجیدی اسم بیاورد تا جوابش را بدهم

امیر قلعه نویی

امیر قلعه‌نویی ۵ سال قبل مدعی شد چون سالم کار می‌کند، همیشه مورد حمله قرار می‌گیرد.

تابستان سال ۱۳۹۰ در حالی شروع شد که امیر قلعه‌نویی هدایت تراکتور را برای حضور در لیگ یازدهم بر عهده گرفته بود و اتفاقا با این تیم نتایج خوبی هم گرفت.

قلعه‌نویی ۱۸ مرداد ۱۳۹۰ مصاحبه‌ای انجام داد که هنوز هم در موردش صحبت می‌شود:

  • در ایران یا باید کار نکنی و بیرون از گود بنشینی تا کسی کاری به کارت نداشته باشد یا این‌که اگر بخواهی سالم کار کنی و چیزی برای ارائه به فوتبال کشورت داشته باشی، باید آمادگی مواجهه با هرگونه کم‌لطفی را هم در وجودت فراهم کنی.
  • گناه من این است که سالم کار می‌کنم و به کسی باج نمی‌دهم. قلعه‌نویی زیر بار حرف زور نمی‌رود و فقط از خدا می‌ترسد. من سالم کار می‌کنم حالا بگذارید ریشه‌ام را هم بزنند. شاید به این‌شکل دوستان بتوانند بیشتر به رشد فوتبال ایران کمک کنند.
  • فرهاد مجیدی در مورد شکل قهرمانی‌های استقلال در سالیان گذشته حرف‌هایی زده اما اسمی از کسی نیاورده است. هر وقت فرهاد اسم آورد، من هم جواب می‌دهم (مجیدی مدعی شده بود برخی قهرمانی‌های استقلال در دهه ۸۰ شائبه‌برانگیز بوده است).
  • این فرصت برایم فراهم بود تا با سپاهان قهرمان آسیا شوم اما برخی دوستان با تصمیمات نادرست خود چنین موقعیتی را از من، سپاهان و البته هواداران این تیم گرفتند!

بیشتر بخوانید: صمد مرفاوی، سرمربی جدید استقلال/ پست عجیب امیر قلعه‌نویی در جمع استقلالی‌ها

خبرورزشی‌گردی| قلعه‌نویی: گناه من این است که سالم کار می‌کنم و باج نمی‌دهم/ فرهاد مجیدی اسم بیاورد تا جوابش را بدهم

  • پیگیری برای آزادی ستاره پیشین پرسپولیس از زندان؛ چند طلبکار رضایت دادند

  • از تهدید رئال تا قرارداد روی دستمال؛ خورخه مسی پدری که پشت افسانه لیونل مسی ایستاد

  • اگر لازم باشد پیشکسوتان پرسپولیس را مقابل باشگاه جمع می‌کنم تا خلیلی اخراج شود/ تو چه کاره هستی که درب اتاقت را روی ما باز نمی‌کنی؟

  • رونالدو و جورجینا در این لوکیشن زیبا عروسی می‌کنند؟ هتلی رویایی با قیمت نجومی و امکانات شگفت‌انگیز +تصاویر

  • دیس‌بک محمدرضا گلزار به کریس رونالدو! +عکس

  • هیئت‌رئیسه تراکتوری، استقلالی، گل‌گهری و حالا پرسپولیسی! انتصاب‌های عجیب در باشگاه‌های خاص؛ فدراسیون حتما جوابگو باشد