تیم ملی شرایط خوبی ندارد اما کنار رفتن قلعه نویی هم به صلاح نیست

تیم ملی شرایط خوبی ندارد اما کنار رفتن قلعه نویی هم به صلاح نیست

کارشناس فوتبال با بیان اینکه آنقدر بی برنامه بودیم که در دو دیدار دوستانه حرفی برای گفتن نداشتیم گفت: مسئولان ورزش کشور هشدارها را جدی بگیرند.

یداله اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص شکست تیم ملی برابر روسیه گفت: دیدار دوستانه دوم را هم باختیم تا متوجه شویم تیم ملی تا تیم شدن راه زیادی دارد و با این شرایطی که داریم نباید به قهرمانی در جام ملتهای آسیا امیدوار باشیم. درست است که نتیجه در دیدارهای دوستانه خیلی نمی‌تواند ملاک باشد اما ۵ گل خورده در دو بازی ضعف های تیم ملی ما را نشان داده تا هر چه زودتر به فکر برطرف کردن نقاط ضعف باشیم . ضعف هایی که برطرف شدنی نیستند و همچنان تیم ملی را همراهی می‌کنند. ۹۰ دقیقه مقابل روسیه بازی کردیم اما آرزو به دل ماندیم دقایقی کوتاه مالک توپ و میدان باشیم .ملی پوشان ما کاملا اسیر حریف بودند و حرفی برای گفتن مقابل روسیه نداشتیم.

در تمام خطوط ضعیف بودیم
وی با انتقاد از عملکرد ملی پوشان گفت : در تمام خطوط دچار ضعف بودیم و نتوانستیم بازی خوبی ارائه‌ کنیم. در خط دفاع کاملا اسیر مهاجمان حریف شدیم و آنها به راحتی آب خوردن وارد لایه های دفاعی ما می‌شدند و مدافعان ما بیشتر نظاره گر عملکرد بازیکنان روسیه بودند. در خط هافبک هیچ بازیسازی وجود نداشت و هافبک ها نتوانستند نقش خود را در انتقال توپ ایفا کنند. خط هافبکی سردرگم و ناهماهنگ که کاملا مقهور بازی روس‌ها شده بودند. مهاجمان ما هم ضعیف بودند و نتوانستند چند خطر جدی را بر روی دروازه حریف ایجاد کنند و کاملا تحت کنترل مدافعان روس بودند و نتوانستند برای خود ایجاد موقعیت کنند. در این دیدار می‌توان از ضعف های تیم ملی به عدم شوتزنی پرداخت که در طول ۹۰ دقیقه نتوانستیم چند شوت خطرناک راهی دروازه حریف کنیم. این ضعف ها تیم ملی را در جام ملتهای آسیا دچار درد سر خواهد کرد و باید باز هم حسرت قهرمان شدن داشته باشیم.

تیم ملی شرایط خوبی ندارد اما کنار رفتن قلعه نویی هم به صلاح نیست

فدراسیون تصمیم منطقی بگیرد

کارشناس فوتبال در خصوص بحث برکناری قلعه نویی از سرمربیگری تیم ملی که بوجود آمده گفت : برکناری در این مقطع حساس حرفه ای نیست و نباید هیجانی تصمیم گیری شود. تا جام ملتهای آسیا زمان زیادی باقی نمانده و تغییر به این صورت به صلاح فوتبال ملی ما نیست. الان زمان آن است به تیم ملی آرامش دهیم و حمایت کنیم. در حال حاضر هیچ مربی هم در این شرایط حساس که انتقادها روز به روز بیشتر می‌شود ریسک نکرده و هدایت تیم ملی را قبول نخواهد کرد ضمن اینکه به دلیل شرایط بوجود آمده نمی‌توانیم مربی خارجی استخدام کنیم. فدراسیون باید یک تصمیم منطقی بگیرد تا فوتبال ملی ما بیشتر از این آسیب نبیند. تیم امید ما از انتخاب یک سرمربی بدون کارنامه ضربه بدی خورد پس بهتر است فدراسیون هوشیارانه عمل کند تا تیم ملی بزرگسالان ما با آرامش و بدون آسیب راهی جام ملت های آسیا شود.

پا به سن گذاشته ها را کنار بگذاریم
اکبری با انتقاد از حضور بازیکنان پا به سن گذاشته در تیم ملی تاکید کرد: انتظار می‌رفت بعد از جام جهانی تغییرات اساسی در تیم ملی بوجود بیاید و بازیکنان سن بالا جای خود را به جوانان بدهند تا تیم ملی انرژی و انگیزه بیشتری داشته باشد اما باز هم شاهد حضور بازیکنان فوتبال تمام شده در تیم ملی هستیم. این اتفاق انگیزه و تلاش را در بازیکنان جوان از بین می‌برد ضمن اینکه تیم هایی که به ملتهای آسیا می‌آیند میانگین سنی پایین دارند و می‌توانند برای بازیکنان ما با سن بالا درد سر ساز شوند. امیدوارم سرمربی تیم ملی بیشتر به جوانان اهمیت داده و به آنها میدان بدهد . فوتبال در دنیا از آن جوانان است و آنها آینده فوتبال را می‌سازند پس دست از لجبازی برداریم و اجازه دهیم فوتبال با جوانان پرانرژی و با انگیزه رونق بگیرد.

کد مطلب 6963556

  • «تاج» و «قلعه» با هم فرو می‌ریزند؛ دو مقصری که فوتبال را قربانی کردند!

  • از فوتبال پایه تا تیم ملی؛ زنجیره‌ای که نیازمند بازسازی است

  • تیم ملی فوتبال ایران با چه آماری به روسیه باخت؟

  • مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند؛ همه ناراضی‌اند جز یک نفر

  • خبر بد برای پرسپولیس از اردوی تیم ملی؛ مصدومیت محبی جدی است

  • چند بازیکن را دیگر در تیم ملی استفاده نخواهیم کرد

  • شکست تیم ملی فوتبال برابر روسیه؛ تاکتیک تیمی نداشتیم

  • تیم ملی فوتبال در نیمه نخست دیدار برابر روسیه باخت

  • ترکیب غافلگیرکننده قلعه‌نویی رونمایی شد؛خبری از شگفتی نیست

  • اعلام ترکیب تیم ‌ملی فوتبال ایران مقابل روسیه

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • واکنش طعنه آمیز عراقچی به ادعای وزیرخارجه بریتانیا

  • پایش لحظه ای کیفیت آب البرز؛ کشف سریع ترکیدگی لوله با نصب کنتور هوشمند

  • بالی از صعود به فینال کشتی فرنگی بازماند

  • تیم ملی شرایط خوبی ندارد اما کنار رفتن قلعه نویی هم به صلاح نیست

  • انسان امروز «حوصله خواندن» ندارد یا شکل خواندنش عوض شده است؟

  • خدمت به زائران خانه خدا نیازمند آمادگی همیشگی و به‌روزرسانی دانش است

  • نوری: دانش‌آموزان سفیران ترویج مصرف نان کامل شوند

  • جدول قطع برق استان کرمانشاه در روز پنجشنبه نهم مهر ماه منتشر شد

  • مرتضی زنده دل از مسابقات پومسه حذف شد

  • عبدولی فینالیست شد؛ کشتی فرنگی در انتظار دومین طلا

  • حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند

  • زورآوند: سامانه بارشی از پنجشنبه کرمانشاه را فرا می‌گیرد

  • برق برخی مناطق اهواز و باوی فردا قطع می‌شود

  • مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود

  • امام جمعه دیّر: مادران شهدا الگوی ایستادگی و مقاومت هستند

  • ادعای تکراری ترامپ درباره ایران: جنگ به‌زودی پایان می‌یابد

  • فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت

  • تصادف مرگبار در جاده مجن؛ ۲ نفر جان باختند

  • رضازاده: تصمیمات لازم برای حفاظت از مراکز هسته‌ای کشور اتخاذ شده است

  • هادیان‌پور: میگوی بوشهر ظرفیت درآمدزایی بالایی دارد

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه هشتم مهر ۱۴۰۵

  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه