حمله با داس و اسلحه های نو | همه مسئولان بین المللی گریه کردند | پهپاد مدام می زد و نمی رفت

رئیس جمعیت هلال احمر در برنامه «ماجرای جنگ ۲» پشت پرده برخی وقایع جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه را تشریح کرد.

کولیوند

به گزارش همشهری آنلاین، خراسان نوشت: پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان، در برنامه «ماجرای جنگ ۲» به تشریح برخی تجربیات خود در جریان دو تهاجم اخیر محور صهیونیستی- آمریکایی به کشورمان پرداخت که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید.

* روزانه موارد نقض حقوق بشر را مستند می کردیم که برای صلیب سرخ و سازمان ملل و ۱۹ سازمان
بین المللی فرستادیم و آن ها را محکوم کردیم. ما در ژنو این مستندات را دانه به دانه تشریح کردیم؛ وقتی تصاویر تفحص شهدا و تصاویر نجات ۷۲۵۰ نفر غیرنظامی را که زنده از زیر آوار بیرون آوردیم به آن ها نشان دادیم، همه مسئولان بین المللی گریه کردند و رئیس صلیب سرخ آمریکا بعد از سخنرانی من در جلسه، از من عذرخواهی کرد و گفت که دولت آمریکا این تصاویر را به آن ها نشان نمی دهد.

* در جریان حمله به جلسه شعام، زانوی آقای پزشکیان زخم شده بود و وزیر کشور را نیز فکر می کردم شهید می شود. پهپاد آن جا را مدام می زد و نمی رفت. بنابراین رئیس جمهور و وزیر کشور به سرعت سوار ماشین شدند و رفتند.

*آن قدر ضعیف نشدیم که از دیگران کمک بخواهیم. اما ۱۸ کشور به ما کمک کردند، مثلا روسیه ۳۱۳ تن داروی خوب به ما داد. چین، هند، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان و عراق در جنگ به ما کمک کردند. اما من هیچ وقت درخواست کمک به صورت مکتوب نکردم.

*وقتی رئیس صلیب سرخ رژیم صهیونیستی به رئیس کمیته صلیب سرخ گزارش داده بود، التماس می کرد که کمک کنید پناهگاه بسازیم، خون نداریم، امکانات امدادی نداریم، ۱۵۰۰ مجروح در مراکز درمانی داریم.

*محل شهادت شهید رئیسی انگار جمینگ می‌شد و لوکیشن هایی که دریافت می کردیم غلط بود، هیچ وقت این اتفاق برایم عادی نبود. وقتی به محل حادثه رسیدیم هم موبایل ها زنگ می خورد و اینترنت وصل بود. من اعتقاد دارم شهید رئیسی ترور شد و این حادثه را عادی نمی دانم. جایی نبود که هلی‎کوپتر به آن برخورد کند، اما من خلبان و مهندس پرواز نیستم، به عنوان کسی که حادثه زیاد تجربه کردم، وضعیت عادی نبود.

*بعد از حادثه پیجرها شهید سیدحسن نصرا… می گفت نباید بار لبنان روی دوش ایران باشد. ۲۴ نفر با خودم بردم و بعد از ارزیابی اولیه فهمیدیم ۷۰۰ نفر وضعیت نامناسب دارند و کل هواپیما را تبدیل به بیمارستان هوایی کردیم و به ایران آوردیم و در بیمارستان ها توزیع کردیم. بلافاصله با ۴ پرواز دیگر مجروحان دیگر را انتقال دادیم اما بار اصلی روی ۷۰۰ نفر مجروح اول بود و بقیه نیاز به درمان سرپایی داشتند.

*اگر جنگ تا همین امروز هم تداوم داشت ما توان خدمت رسانی داشتیم. ما در جریان جنگ کم نیاوردیم.

*در حوادث دی ماه با موتور به میان جمعیت رفته بودم و کسانی را دیدم که داس و اسلحه های نو در دست داشتند. یکی مرا شناخت و گفت این کولیوند هلال احمر است و راه را برایم باز کردند. در تمام مسیر تصور می‌کردم الان است که کسی از پشت مرا بزند. در ایذه انبار ما که برای مواجهه با جنگ پرشده بود را به آتش کشیدند. این‌ها گرسنه نبودند چون در این انبار ها بسته های غذایی و لوازم دیگر بود اما انبار را به آتش کشیدند. در حوادث دی ماه یکی از امدادگران داوطلب ما را در گیلان مثله کرده بودند.

کد خبر 1077674 منبع: خراسان

  • لاف‌زنی تازه ترامپ درباره ایران؛ میتوانم دو ساعت اینجا چرت و پرت بگویم…

  • تهدید تازه وزیر جنگ آمریکا علیه ایران

  • سلاح قدرتمندی که آمریکا برای ایران ساخت | پیش بینی تکان دهنده برای ترامپ در صورت جنگ با ایران

  • ادعای معاون ترامپ از هدف درگیری با ایران

  • علت اصلی برکناری ژنرال ارشد آمریکایی فاش شد

  • ادعاهای تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

  • ونس؛ مخالف جنگ آمریکا علیه ایران | نزدیکان ترامپ چرا نگران هستند؟

  • یاسر آسانی بازیکن غیرمجاز است | بازی‌های استقلال باید ۳ بر صفر شود

  • آغاز جنگ در ۲۴ساعت آینده و درخواست ترامپ از ایران؛ پیام عجیب یک خبرنگار

  • سرنوشت آیفون‌های ۱۸ بیرون‌کشیده‌ شده از خلیج فارس چه می‌شود؟

  • پیام فوری سردار به ترامپ؛ از حالا بگویید: سلام قربان!

  • نامه فسخ آسانی تائید شد؛ پاسخ فیفا را منتشر نمی‌کنند

  • بازیگر پایتخت هم به رزمایش جانفدا پیوست | ببینید

  • مزاحمت خونین مرد مست برای زن همسایه

  • ایران محموله‌های سلاح را از طریق زیردریایی‌ها برای انصارالله ارسال می‌کند | تاکتیک‌های اخیر حوثی‌ها نشان می‌دهد آنها توسط ایران آموزش داده شده‌اند

  • حمله منافقین به ستاد قوه قضائیه در تهران؟

  • زنبیل پلاستیکی دهه ۶۰ ایران در اروپا مد شد + عکس

  • حمله به «کوه‌کلنگ» با پاسخ به تأسیسات هسته‌ای اسرائیل همراه می‌شود

  • اگر موجودیت ایران تهدید شود، وارد جنگ می‌شویم | پیوند ما با ایران گسستنی نیست

  • آرین سلیمی ازدواج کرد + عکس

  • هشدار آمریکا درباره حمله به فرودگاه‌های کشور همسایه

  • صید آیفون ۱۸؛ شایعه یا واقعیت؟ | روایت دست اول صیادهای جنوبی از آیفون‌های دریایی

  • من متعهد به سرنگونی نظام ایران هستم!

  • استقلال نیازی به بیرانوند ندارد | استقلال نشان داد متخصص آسیا است | همه چیز در چمن مشخص می شود نه با شکلک در آوردن برای آسانی!