خبر مهم درباره قطعی برق تهرانی‌ها + جزئیات

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران از کاهش خاموشی‌ها در تهران خبر داد.

قطعی برق

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کامبیز ناظریان از آغاز روند کاهشی محدودیت‌های برق همزمان با کاهش دما و مصرف برق خبر داد و با اشاره به روند نزولی دما و کاهش مصرف برق از ابتدای هفته جاری گفت: با توجه به کاهش دمای هوا و کاهش متناسب میزان مصرف برق، روند کاهشی محدودیت‌های اعمال‌شده در شهر تهران نیز از ابتدای هفته آغاز شده و بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، طی روزهای آتی هرگونه محدودیت برنامه‌ریزی‌شده متناسب با وضعیت بار در استان تهران شبکه به پایان خواهد رسید.

  • چرا خاموشی‌ها تمام نشد؟ | دلایل زیربنایی قطع برق

وی با بیان اینکه مدیریت بار و کنترل مصرف در دوره اوج تقاضا، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه برق دارد، تصریح کرد: در روزهای گذشته با همکاری و همراهی مشترکان و اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف، تلاش شد ضمن تأمین برق مورد نیاز شهروندان، پایداری شبکه و استمرار خدمت‌رسانی به مشترکان در سطح مطلوب حفظ شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ادامه داد: با کاهش دما، به‌ویژه کاهش استفاده از تجهیزات سرمایشی، میزان تقاضای برق نیز روند نزولی پیدا کرده و این موضوع فرصت مناسبی را برای کاهش تدریجی محدودیت‌ها و بازگشت شبکه به شرایط عادی فراهم کرده است.

ناظریان ضمن قدردانی از همراهی شهروندان تهرانی خاطرنشان کرد: استمرار همکاری مشترکان در رعایت الگوی صحیح مصرف، به‌ویژه در ساعات اوج بار، همچنان می‌تواند نقش مؤثری در کاهش فشار بر شبکه و افزایش پایداری تأمین برق داشته باشد.

مدیرعامل توزیع برق پایتخت تأکید کرد: کارشناسان و متخصصان شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با پایش مستمر وضعیت شبکه، میزان مصرف و شرایط جوی، برنامه‌ریزی لازم را برای مدیریت بار انجام داده و تلاش می‌کند با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، روند تأمین برق پایدار و مطمئن برای مشترکان پایتخت را با جدیت دنبال کند.

کد خبر 1066990 منبع: تسنیم

  • نحوه استفاده از کارت‌های اضطراری جایگاه‌های سوخت؛میزان سوخت قابل دریافت در هر نوبت چند لیتر است؟

  • بنزین ۱۰هزار تومانی از امشب ؛ سهمیه‌ها ماند، کرایه‌ها در ابهام

  • چرا خاموشی‌ها تمام نشد؟ | دلایل زیربنایی قطع برق

  • خبر مهم درباره قطعی برق تهرانی‌ها + جزئیات

  • طلای شیرینی که روی درخت خشک می‌شود و جهان خریدار آن است | تصاویر

  • من و نتانیاهو به ارتش دستور داده‌ایم…| وزیر جنگ اسرائیل: برای جنگ بزرگ آماده می‌شویم

  • هشدار نماینده‌ مجلس به فدراسیون: به تراکتور ظلم کنید ورود می‌کنیم | عضو شورای شهر: عده‌ای به دنبال ضایع کردن حق تراکتور هستند

  • ناکامی تراکتور؛ بیرانوند در آستانه اعزام به سربازی | جلسه مهم با فراجا

  • تصویری از آشا محرابی در جشنواره فیلم نالیوود تورنتو

  • خیلی پرسپولیسی‌ام اما نان و نمک استقلال را خورده‌ام | با باخت پرسپولیس گریه کردم اما دلم می‌خواست دربی را ببازد

  • دستگیری عوامل رژه‌ عجیب و غریب در کرج + ویدئو

  • در حال نهایی کردن مفاد توافق‌نامه با ایران هستیم

  • فوری | حملات موشکی و پهپادی به عربستان | آتش‌ در پالایشگاه‌های نفت سعودی

  • فیلم دوربین مدار بسته از لحظه دلخراش ترمز بریدن و انفجار تانکر حمل سوخت در پلیس راه سنندج – همدان؛ ۱۱ نفر جان باختند

  • ارزانترین پرنده ایرانی، گرانترین هواپیمای آمریکایی را نابود کرد + فیلم

  • مردی که می‌گفت هزاران سال عمر کرده؛ آیا او واقعاً ۲۰۰۰ ساله بود؟

  • تحریم‌ها بی فایده بود؛ به دنبال ازسرگیری مذاکرات بین ایران و آمریکا هستیم

  • حکم کمیته انضباطی: ۴محرومیت خداداد و ۴جلسه برای عالیشاه | عزیزی حق ورود به ورزشگاه‌ها را ندارد

  • مهاجم تیم ملی ایران پدر شد + عکس

  • اعلام قطعی تاتار؛ این بازیکن پرسپولیس را دیگر نمی‌خواهم| شرط سنگین برای جدایی

  • حردانی پشیمان است؛ نمی‌خواستم بی‌احترامی کنم | بگذارید سریع برگردم