راه‌حل جدید برای پایان جنگ آمریکا علیه ایران

نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین به راه‌حلی درباره پایان جنگ آمریکا علیه ایران اشاره کرد.

آمریکا ایران

به گزارش همشهری آنلاین، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین روز شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تنها راهکار موثر برای پایان دادن به جنگ آمریکا علیه ایران، استفاده از کانال‌های دیپلماتیک است.

این نماینده روسی این مطلب کوتاه را با ضمیمه‌ای از گزارش الجزیره مبنی بر اینکه رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده به مشاوران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفته که این کشور به «استراتژی خروج» از جنگ علیه ایران نیاز دارد، منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، تلاش‌های کشورهای میانجی برای کاهش تنش در تنگه هرمز و بازگرداندن ایران و آمریکا به مذاکرات پایان جنگ در حالی انجام می‌شود که ارتش تروریستی آمریکا از روزهای اول آتش‌بس با نقض تعهدات خود اقدام به محاصره غیرقانونی بنادر ایران کرده است.

اگرچه این محاصره ذیل یادداشت تفاهم‌ پایان جنگ میان ایران و آمریکا لغو شد اما مدتی بعد به دلیل پاسخ نظامی ایران به نقض بند ۵ تفاهم‌نامه از سوی واشنگتن که صراحتا مقرر داشته هرگونه تردد از تنگه هرمز باید با ترتیبات ایرانی انجام شود، آمریکا دوباره آن را اعمال کرد.

کد خبر 1059175

  • راه‌حل جدید برای پایان جنگ آمریکا علیه ایران

  • فریاد تند هادی چوپان؛‌ شما دلقکید | اگر مرد هستید افتخارات من را کسب کنید

  • قالیباف پیام داد؛ ایران مقتدر، تنها با قدرت بازو حفظ نمی‌شود بلکه…

  • دینار عراق کاهشی شد؛ قیمت دینار امروز شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵

  • وقتی پمپئو جواب حسن روحانی را درباره جنگ با ایران می‌دهد

  • رسمی | هافبک لیگ برتری با پرسپولیس ۴ ساله بست

  • تجمعات شبانه جمع می‌شود؟ + ویدئو

  • ببینید؛ جالب‌ترین ایده برای کاشتن هندوانه در خانه + ویدئو

  • تارتار بهتر از رضاییان بازیکن دارد | مگر فوتبالیستی داریم که می‌خواهند لیگ را برگزار کنند | برای این فوتبال متاسفم!

  • به ترامپ هشدار دادند که هرچه سریعتر از ایران خارج شو

  • رسمی و غیرمنتظره؛ پرسپولیس با یک مدافع سه ساله بست

  • پهپادهای ایران نزدیک سر نظامیان آمریکا منفجر شدند

  • ۳ تمرین ساده که بمب عضله سازی است

  • ونس: جنگ با ایران تمام نشده؛ در میانه بازی هستیم | ایران گفته برنامه‌ای برای دریافت عوارض در تنگه هرمز ندارد!

  • یک کشور دیگر به توافق مکه خواهد پیوست

  • قوروت بادمجان بیرجندی؛ تنها غذای بنفش رنگ جهان اما پر از عطر و طعم خراسان

  • قدیمی‌ترین عکس ثبت‌شده از کعبه؛ سال ۱۲۵۹ خورشیدی

  • شروط ۶گانه دبیر شورای عالی امنیت ملی برای بازگشایی تنگه هرمز