وزیر راه از پیگیری حل مشکلات پروازی ایران و عراق خبر داد

وزیر راه از پیگیری حل مشکلات پروازی ایران و عراق خبر داد

وزیر راه و شهرسازی در دیدار سفیر عراق در تهران، از پیگیری برای حل مشکلات پروازی میان تهران-بغداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزانه صادق پس از دیدار سفیر عراق در تهران، در گفتگویی با اشاره به روابط عمیق و تاریخی جمهوری اسلامی ایران و عراق گفت: رابطه ایران و عراق رابطه ۲ کشور دارای تمدن، فرهنگ، تاریخ و اشتراکات مذهبی عمیق است که این پیوند مردم دو کشور را به یکدیگر نزدیک کرده است.

وی با اشاره به حضور و همراهی مردم عراق در مناسبت‌های مختلف با مردم ایران ادامه داد: در مراسم تشییع پیکر رهبر شهیدمان، مردم عراق همراهی و محبت خود را نشان دادند. همچنین هر سال در مراسم اربعین شاهد حضور گسترده زائران ایرانی در عراق هستیم و در مقابل، در مشهد مقدس نیز زائران عراقی بخش قابل توجهی از زائران کشورهای همسایه ایران را تشکیل می‌دهند.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: این ارتباط میان ۲ کشور، عمیق و به‌هم‌پیوسته است و کشورهایی که از نظر فرهنگ، تمدن، اخلاق و اشتراکات تاریخی و مذهبی فاصله زیادی با ایران و عراق دارند، نمی‌توانند میان دو ملت اختلاف و جدایی ایجاد کنند.

وی با اشاره به موضوعات مشترک ایران و عراق در حوزه حمل‌ونقل گفت: در زمینه ارتباطات ریلی و جاده‌ای و همچنین مرزهای فعال دو کشور، ظرفیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد و ارتباطات هوایی نیز از موضوعات مهم میان ایران و عراق است.

صادق با اشاره به ظرفیت‌های دریایی میان دو کشور گفت: از بندر خرمشهر ارتباطات دریایی با عراق و بصره وجود دارد و در برخی سال‌ها، از جمله سال جاری، بخشی از زائران از طریق مسیر دریایی جابه‌جا شده‌اند که این ارتباطات نیز می‌تواند توسعه پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به دیدار خود با سفیر عراق در تهران اظهار کرد: بسیار خوشحال‌کننده است که سفیر عراق شناخت و اشراف کاملی نسبت به فرهنگ ایران و ساختارهای کشورمان دارد.

وی با اشاره به طرح‌های ریلی مشترک میان دو کشور گفت: در خصوص موضوعاتی از جمله مسیر ریلی خسروی–خانقین–بغداد و همچنین راه‌آهن شلمچه – بصره، امیدواریم پیگیری‌ها به شکل جدی ادامه پیدا کند و زمینه برای شکل‌گیری ارتباطات بهتر میان دو کشور فراهم شود.

صادق همچنین به موضوع ارتباطات جاده‌ای میان مرزهای دو کشور اشاره کرد و گفت: در بخش جاده‌ای نیز موضوعات مشترکی میان ایران و عراق وجود دارد که باید پیگیری و تقویت شود.

وزیر راه و شهرسازی درباره ارتباطات هوایی ایران و عراق نیز اظهار کرد: موضوع پروازها نیز در این دیدار مورد توجه قرار گرفت و با توجه به پیگیری‌هایی که از سوی هر دو کشور در حال انجام است، امیدواریم مشکل پروازها هرچه سریع‌تر برطرف شود و ارتباطات هوایی میان ایران و عراق بهبود یابد.

پروازهای بین ایران و عراق به زودی از سر گرفته خواهد شد

سفیر عراق در تهران نیز گفت: امروز افتخار داشتیم با وزیر راه ایران دیدار کنیم و مهم‌ترین موضوعات مشترک و مجموعه‌ای از مسائل اساسی را که اخیراً مطرح شده است، مورد بررسی قرار دهیم.

یاسر عبد الزهرا الحجاج با اشاره به فشارهای آمریکا بر حمل‌ونقل هوایی میان عراق و ایران گفت: ما درصدد بررسی سازوکارها، راهکارها و ابتکارهایی هستیم که بتواند در شرایط کنونی به حل این بحران کمک کند.

سفیر عراق با اشاره به ابعاد انسانی و اجتماعی این مسأله، گفت: میلیون‌ها زائر به عتبات مقدسه رفت‌وآمد می‌کنند و همچنین هزاران دانشجو و محصل، جامعه بزرگ ایرانی و عراقی و روابط تجاری گسترده‌ای میان دو کشور وجود دارد.

الحجاج تأکید کرد: جامعه بزرگی از اتباع دو کشور در ایران و عراق حضور دارند و روابط اقتصادی و مردمی میان دو طرف نیز بسیار مستحکم و ریشه‌دار است. معتقدم چنین تصمیمی نمی‌تواند از عمق روابط میان دو کشور بکاهد.

وی افزود: پروازهای میان ۲ کشور به زودی از سر گرفته خواهد شد.

کد مطلب 6964986

  • صادق: شریان‌های دریایی ایران، با وجود تمامی فشارها، زنده و جاری است

  • النجباء: خروج نیروهای آمریکایی از عراق «پیروزی» است

  • علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

  • سپاه: اخراج آمریکا از عراق طلیعه آزادی غرب آسیا از یوغ شیطان بزرگ است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • دویست و پانزدهمین شب حضور زنجانی ها در میدان

  • وزیر راه از پیگیری حل مشکلات پروازی ایران و عراق خبر داد

  • بزرگداشت دومین سالگرد فرماندهان شهید جبهه مقاومت

  • سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

  • سردار نقدی: دشمن پس از ناکامی نظامی به دنبال ایجاد شکاف در جامعه است

  • خواجه‌لو: مردم سنندج در میدان ایستادگی و حمایت از وطن حضور دارند

  • «شب‌های اقتدار ایران» به دویست‌وپانزدهمین اجتماع در تبریز رسید

  • دویست‌وپانزدهمین شب اجتماع خونخواهی آقای شهید ایران در اردبیل

  • اردبیل پیشتاز در تجمع شبانه

  • نتایج اقدامات نظارتی باید در پیگیری مسائل استان به کار گرفته شود

  • رنگرز: رقابت ما در ناگویا عادلانه نبود؛ دوپینگ برخی کشتی‌گیران مثبت شد

  • کاروان ایران با طلای عبدولی به جایگاه پنجم جدول مدالی صعود کرد

  • عبدولی: به خودم باور داشتم و طلا گرفتم؛ خوشحالم قهرمان المپیک را بردم

  • رستمی: واژگونی پژو ۲۰۶ در محور آشخانه یک کشته و ۳ مصدوم برجا گذاشت

  • دومین طلای کشتی فرنگی به نام عبدولی ثبت شد

  • ترامپ لفاظی‌ها علیه ایران را تکرار کرد و خواهان توافق شد

  • بیش از ۱۵ هزار نفر از جانفدایان کرمانشاه با ناوگان شهری جابه‌جا شدند

  • فوت یک کارگر براثر نقص فنی جرثقیل در مشهد

  • حریق انباری مجتمع تجاری در مشهد؛ تخلیه ۱۰۰ نفر از ساکنان

  • تصاویر عملیات انهدام یک تیم تروریستی در منزل آب زاهدان

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۹ مهر ۱۴۰۵

  • دانلود کتاب
  • خرید اپل ایدی
  • شمش نقره
  • کلینیک ترک اعتیاد تهران
  • دوربین مداربسته
  • مبلمان اداری
  • جراح بینی تهران
  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه