کفتارها برای استقلال کمین کرده‌اند/ فوتبالیست باکیفیت ۷۰درصد قراردادش را به ایجنت نمی‌بخشد

ادموند اختر

از جمله نکات مشترک در صحبت‌های این هفته‌های پیشکسوتان استقلال، پنجره بسته و تبدیل شدن این معضل به یک نعمت برای تیم استقلال بوده است.

ادموند اختر، پیشکسوت استقلال در ارتباط با موضوع پنجره بسته استقلال و این‌که این تیم توانسته تا اینجای فصل چه نتایجی کسب کند در آستانه ورود به آسیا گفت: تا اینجای فصل ستاره واقعی خود تیم استقلال بوده و امیدوارم در آسیا هم بتواند حداقل آبرومندانه فوتبال بازی کند چون این پتانسیل را دارد، هم در پست سرمربیگری و هم در سایر پست‌های داخل تیم.

پول در بازیکن بی‌کیفیت است

وی همچنین در رابطه با تبدیل شدن معضل پنجره بسته به یک نعمت برای استقلال تاکید کرد: یک نکته هم در رابطه با کوتاه شدن موقتی دست دلال‌ها از باشگاه استقلال این است که پول در بازیکنان بی‌کیفیت است، نه بازیکن باکیفیت. بازیکن باکیفیت به این دلال‌های دوزاری نیاز ندارد و با ایجنت درست و حسابی کار می‌کند و به جای تقسیم پول قراردادش به ترتیبی که فقط ۳۰ درصد گیر خودش بیاید و بقیه را دلال و باشگاه بخورند، ۸۰ درصد خودش برمی‌دارد چون به فوتبالش اعتماد دارد. مطمئنم آقایانی که متوجه منظورم هستند گوش‌شان با این حرف‌ها صدا می‌کند ولی متاسفانه پرروتر از این حرف‌ها هستند.

استقلال جای امثال بختیاری‌زاده‌هاست

فوتبالیست رده ملی اسبق استقلال در حالی که به نظر می‌رسید مطمئن است در رابطه با چه افرادی حرف می‌زند گفت: متاسفانه دلال‌ها و مدیرانی که از کنار این افراد منفعت می‌برند شیره جان این باشگاه را مکیده بودند و هنوز هم دست‌بردار نیستند و منتظر بازشدن پنجره نشسته‌اند درست مانند کفتارهایی که به‌دنبال طعمه بی‌دردسر هستند. امیدوارم دست آقایانی که در این مدت با آوردن بازیکنان بی‌کیفیتی مثل کوجو، جنپو، نازون، آدان و نفراتی از این دست به فکر پر کردن جیبشان بودند هرچه زودتر از باشگاه استقلال کوتاه شود و دلسوزهایی مثل سهراب بختیاری‌زاده و امثال آن‌ها در کادر مدیریتی باشگاه قرار بگیرند تا استقلال هر فصل اگر قرار است بازیکن بگیرد فوتبالیست باکیفیت بیاورد نه کسی که وقتی از ایران می‌رود به لیگ‌های دسته ۳ کشورهای دورافتاده اروپایی منتقل می‌شود!

یادآور می‌شود تیم استقلال در تابستان نقل‌وانتقالاتی فصل بیست‌وپنجم لیگ برتر سر و صدای زیادی به راه انداخت اما خروجی بازیکنان راه‌یافته به جمع نفرات این تیم در تابستان فصل گذشته خواسته‌های هواداران این تیم را برآورده نکرد.

بیشتر بخوانید: خدا بختیاری‌زاده را دوست داشت که پنجره استقلال باز نشد/ ایران باید از رقابت‌های آسیایی کناره‌گیری کند

  • سوتی عجیب تاجرنیا؛ همه‌کاره استقلال از «خاطرات شیرین» بازیکن بازی‌نکرده گفت!

  • از علاقه ناصر تقوایی به فوتبال تا حال خوب آتیلا پسیانی با استقلال/ بهروز وثوقی در «قیصر» یک پرسپولیسی!

  • قبل از دربی باید موهای حردانی را از ته می‌تراشیدند!

  • هاشمیان سکوتش را شکست؛ ماجرای جنجالی مبلغ قرارداد با پرسپولیس چه بود؟

  • شوخی زشت با دروازه‌بان سابق پرسپولیس به‌وسیله هوش مصنوعی/ پای پلیس فتا هم به میان آمد

  • ۱۱ سپتامبر؛ تلخ اما ماندگار برای سرخ‌های ایران/ خداحافظی فوتبال با جنتلمن گرجستان